Terazi Burç Yorumları 27 Mayıs 2022

Terazi burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bütçeler, programlar ve uzun vadeli stratejiler dünyasında çalışırken garip bir şekilde huzursuz hissedebilirsiniz, ancak tüm bu planlamanın faydalı olduğundan emin olabilirsiniz. (Ve neden mevcut eğiliminizden faydalanmıyorsunuz?)


27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaşamın yeni bir yönü hakkında açık fikirli olmaya çalışın – ihtiyacınız olan desteği bulacaksınız.


27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay şehvetli Boğa burcunda ve güneş sekizinci evinizden geçerken bugün isteklerinizin ve ihtiyaçlarınızın ne olduğunun kesinlikle farkında olacaksınız. Neyse ki, bu titreşimler size kişisel gücünüzden yararlanma fırsatı da verecek, böylece kalbinizin ne istediğini sormaktan çekinmeyeceksiniz. Ayrıca, özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda, sevdiklerinizle derin ve derin bir bağ kurma şansınız olacak. Gün sona ererken, o özel kişiyle romantizm ve yakınlık için biraz zaman ayırmaya çalışın.


27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, büyük femme fatale havası veriyorsun. Ama sonra tekrar, yeni ne var? Her ne kadar bekar olsanız da, zaten romantik bir ilişki içinde olsanız da, manyetizmanız eşit derecede zengin ve güçlüdür. Venüs, hayatınızı renklendirmeye eşdeğer olan ilişki sektörünüzü de sallıyor. Bununla birlikte, baştan çıkarıcı gezegen yöneticiniz Venüs ve dönüştürücü Plüton arasındaki bugünün için için yanan kare, sosu bir adım daha ileri götürecek, belki de beklediğiniz şekilde değil. Bazılarınız, birisine karşı hissettiğiniz yoğun tutkuyla aniden yüzleşebilir ve bunu kendinize saklamayı seçebilir. Günümüzün astro-hava koşullarında toksisite neredeyse kaçınılmazdır, bu nedenle enerjiyi akıllıca kullanın.


27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizi ve kişisel taahhütlerinizi nasıl daha iyi dengeleyebilirsiniz, Terazi? Koç burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki geri giden Plüton arasındaki karede ortaya çıkabilecek iş-yaşam dengenizi değiştirmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Küçük ama güçlü Plüton retrosu Venüs’ü açığa çıkararak en çok kime ve neye zaman harcadığınızı düşünmeniz gerekebileceğini gösteriyor. Bunu yaparak, gereğinden fazla strese neden olabilecek belirli taahhütlere ne kadar güç verdiğinizi kabul etmeniz gerekecek. Taahhütleriniz arasında zamanınızı ve enerjinizi yeniden dağıtmak için kareyi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.