Terazi Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

Terazi burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kimse liderliğinize itiraz edemez! Şu anda büyük ve sorumlusunuz ve yakındaki herkes arkanıza yaslanıp komuta eden varlığınızın tadını çıkarıyor. Karizma ve güvenle liderlik edin.


26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Neye ihtiyacınız olduğunu sorarak bir ilişkide hissettiğiniz eşitsizliği düzeltin.


26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayının Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğu bu öğleden sonra eğlence, romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, biraz stres atmanıza izin verecek, ancak ilk gün için sorumluluklarınızı yerine getirmeye dikkat etmelisiniz. Luna ve Venüs, ilişkinize ve evinize ağır bir enerji getirebilecek yoğun Plüton ile karşı karşıya geldiğinde bu akşam sert titreşimlere dikkat edin. Neyse ki, cadılık saati yaklaştıkça ortam değişecek ve ay, Boğa’yı stabilize etmeye doğru yol alarak, sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir dramadan kurtulmanıza yardımcı olacak.


26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, kendini hissediyorsun. Ve en iyi kısmı? Diğer herkes de öyle. Bu arada, Ay Koç burcunda sona ermeden ve yedinci ilişki evinize bağlanmadan önce, Luna romantik gezegensel yöneticiniz Venüs ile kavuşum yapacak. Unutmayın, harekete geçiren Mars da haritanızın bu alanından geçiyor, bu da ilişki sektörünüzü güçlendiren enerji ve çekişin zaten olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak ayın karesinden güç merkezi Pluto’ya – duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla – olabilir, çünkü duygularınızı bastırmanız veya egonuz uğruna onları manipüle etmeniz muhtemeldir. Güç oyunları da olasıdır.


26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hiçbir taahhütte acele etmeyin, Terazi! Masada dikkate alınması heyecan verici birkaç fırsatınız olabilir. Koç burcundaki ay, duygusal olarak içgüdüsel, küstahsa karar vermeye doğru çekildiğinden, beklemek zor olabilir. Ay ayrıca Koç’ta Venüs’ü ve Kova’da Satürn’ü altmışlık açılarıyla birleştirir, bu da bir ortaklığa, müşteriye veya yükümlülüğe “evet” demek için karşı konulmaz bir istek anlamına gelir. Ancak Merkür retrosunun hala yürürlükte olduğunu unutmayın, bu nedenle şu an için yeni fırsatlardan uzak durmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.