Terazi Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

Terazi burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Böyle bir barış! Böyle bir huzur! Bugün sakin mükemmelliğin resmisin, gerçek bir gülümseyen Buda heykeli. Bu iyi bir şey, çünkü herkes bir sonraki büyük etkinliğe hangi tarihi getireceğini şaşırıyor.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Potansiyel geleceğinize bir bakış attığınızda, endişelenmeyin. Sadece kucakla.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay ateşli Havalarda ve haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, aşk hayatınız bugün biraz kozmik destekten faydalanacak. Bu ay yerleşimi ayrıca çekiciliğinizi önemli ölçüde yükseltmeye hazır, bu yüzden son zamanlarda gözünüze çarpan o tatlı kızla flört etmekten korkmayın. Bu arada, Merkür ve Plüton arasındaki tatlı bir bağlantı, alanınızı boşaltmanız için size ilham verebilir ve dolabınızı, mutfağınızı ve dolaplarınızı derinlemesine temizlemek için iyi bir akşam olabilir. Luna, Chiron’a ısındığında bu gece kişisel bakım için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos aşk hayatını renklendiriyor Terazi. Bu özellikle, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve önemli diğerlerini harekete geçiren enerjilerin stelyumunu göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. Örneğin, Luna, Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve hepsi de Go-getter Mars ve göksel hükümdarınız Venüs’ün Koç’ta yanında oturacak. Bununla birlikte, romantik bir ilgiye yaklaşmak için güçlü bir dürtü veya ani bir istek hissediyorsanız, saldırganlık ve sabırsızlığa daha yatkın olduğunuz için enerjinize dikkat etmeniz önemlidir. Sizin gibi Venüs tarafından yönetilen bir burç için bir oksimoron gibi görünüyor, ancak enerji kendisi için konuşuyor.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi yeniden düşünebilirsiniz, Terazi? Finansal varlıklarınız, yatırımlarınız ve borçlarınızla ilgili eski konuşmalar, bugün Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giden Plüton ile karşı karşıya gelebilir. Özellikle evinizi, ailenizi veya kişisel yaşamınızı etkileyen eski bir finansal konuya dönme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Karşı tarafla aklınızdan geçenleri ele alırken, bu potansiyel fırsatların finansal gücünüzü ve dönüşümünüzü nasıl etkileyeceğini düşünmelisiniz. Gerçekleri bir şeyi perspektife sokabileceğinden, diğerinin de katkıda bulunması gerekenlere açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.