Terazi Burç Yorumları 24 Mayıs 2022

Terazi burcunun 24 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda çok şey yaşıyorsun, ama bunun nedeni her şeyin iyi bir şekilde patlamak üzere olması. Şimdilik düşünceleriniz nereye giderlerse gitsinler – yarına kadar kontrol sizde olacak.


24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızın dualitesiyle yaşamaya çalışın – her iki taraf da size birçok fayda sağlar.


24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Balık burcunda rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarken stresin fiziksel belirtilerini kontrol etmek için biraz zaman ayırın. Bu kozmik ittifak, vücudunuzda mahkeme tutan herhangi bir gerilimi çözebilir, ancak bu iyileştirici titreşimlerin ödüllerini toplamak için bir meditasyon seansına odaklanmanız gerekebilir. Bu gece ay ve Mars ateşli Koç burcuna girdiğinde, haritanızın romantizmi yöneten sektörüne bir enerji dalgası getirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Dinç bir his şu anda etrafınızdaki havayı hissedecek ve özel biriyle bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olacak.


24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, romantik taahhütlerin konusunda kalbinin peşinden gittin mi? Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirmeye devam ediyor, ancak bugün ciddi Satürn ile uyumlu olacak. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, kozmos size işleri resmileştirme fırsatı sunuyor. Ama her zaman olduğu gibi, seçim senin. Ay’ın Balık burcunda Mars ve Neptün’ü bir araya getireceğini unutmayın; bu, muhtemelen bunu o kadar çok düşündüğünüz anlamına gelir ki, enerjinizi tüketir. Enerjinizi topraklayın ve büyük resme bakın.


24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkulu hissettiğiniz profesyonel taahhütlerin peşinden gidin, Terazi! Bugün Mars, karşıt burcunuz Koç’a girerek, iş yerinde yerine getirmek için yerine getirmek için ortaklıklar ve heyecan verici sorumluluklar aramak için doğrudan, güdümlü bir arzuyu ateşleyecek. Cesur ve bağımsız, bu geçiş sırasında tek başınıza veya eşit derecede bağımsız bir ortakla çalışırken inanılmaz derecede kendinden emin hissedebilirsiniz. Çabalarınızı destekleyen, sizi geliştiren ve çok çalışmaya devam etme arzunuzu sürdüren iş ilişkilerini keşfetmek için Mars’ı Koç’ta kullanabilirsiniz. Kimi ve neyi takip edeceğinizi düşünürken Marslı içgüdülerinizi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.