Terazi Burç Yorumları 17 Mayıs 2022

Terazi burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni ve ilginç bir yanınız gün ışığına çıkmak üzere – hem de tam zamanında. Özellikle karışımda birkaç gerçek tatlıyı gördüğünüzde, farklı insan türleriyle karıştırmaktan başka bir şeyden zevk almazsınız.


17 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olumlu tutumunuzu hiçbir şeyin engellemesine izin vermeyin. Objektif ve sakin kalın.


17 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Yay burcunun Chiron ve gezegen hükümdarınız Venüs ile tatlı bağlantılar kurduğu için zihniniz romantizmle dolacak. Bu kozmik iklimle gelen lütfu kucaklamak için bir dakikanızı ayırın ve değer verdiğiniz insanlara biraz sevgi gönderdiğinizden emin olun. Ne yazık ki, bu akşam Luna’nın tutkulu Mars’a ve rüya gibi Neptün’e zorlu bir kareye girmesiyle ortam biraz sertleşebilir ve bu da sizi geçici olarak sorumluluklarınızı terk etmenize neden olabilir. Kişisel işlerden veya işlerden bir adım geri çekilmek kesinlikle uygun olsa da, oyun oynayabileceğiniz bir zaman planlamanız önemli olacaktır.


17 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna maceracı Yay burcuna ve meraklı üçüncü iletişim evinize girmeden önce, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu hale gelecek. Terazi, risk almak ve sevgilinize karşı açık fikirli olmak, bu zamanda inanılmaz derecede faydalı olabilir. Din, dünya görüşleri ve felsefe hakkında doğaçlama konuşmalar da günümüzün astro-havası altında muhtemeldir ve benzersiz bakış açınız bir hayran için oldukça büyüleyici olabilir. Ancak Mars’ın Neptün’e yakınlığı, fantezi ve gerçeklik arasındaki çizgileri bulanıklaştırabilir, bu nedenle bugün orada olmak önemlidir. Aksi takdirde, önünüzde olanı kaçıracaksınız.


17 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay ateşli Yay burcunda olduğu için, tutulma portalından kaynaklanan herhangi bir kalıcı finansal gerginlik yanacak. Düşüncelerinizi ve konuşmalarınızı daha olumlu bir şeye çevirme zamanı, Terazi. İş gününüz boyunca her konuşmayı aktif olarak daha parçalayıcı bir şeye dönüştürmek için ayın iyimser gücünü somutlaştırmalısınız. Diğerleri, özellikle kişilerarası ve profesyonel bağlantılarınıza bir umut veya kesinlik duygusu aşılamaya çalışıyorsanız, neşeli doğanıza olumlu yanıt verecektir. Bu ay boyunca etkileşimlerinizde örnek oluşturarak iş arkadaşlarınızın ihtiyaç duyabileceği kendine güvenen, hevesli kişi olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.