Terazi Burç Yorumları 13 Mayıs 2022

Terazi burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 13 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu seksin bir sırrı var – keşfettikten sonra pek umursamayacağınız bir sır. Sadece diğer yoldan yürümek ve göz koyacak başka birini bulmak daha iyi olabilir.


13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sevdiğiniz biri günlük rutininizi alt üst edebilir, ancak herhangi bir zararı yoktur.


13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, burcunuzdan geçerek zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yükselterek yolculuğuna devam ederken gün havadar bir enerjiyle başlayacak. Ne yazık ki, bu rüya gibi titreşimler öğleden sonra Luna gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girdiğinde biraz türbülansa girecek. Birden fazla yöne çekildiğinizi hissetmeye başlayabilir, bu da nefesinize odaklanmanızı, merkezinizi bulmanızı ve ardından görevlere önemlerine göre öncelik vermenizi önemli hale getirir. Neyse ki, Ay Satürn’ü destekleyici bir açı paylaştığında, akışınızı bozan herhangi bir kişi veya durumla sınır koyma şansınız olacak.


13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, duygusal ihtiyaçlarınızı bastırmak asla iyi bir fikir değildir. Bununla birlikte, burcunuzda ay olmasına rağmen, Luna, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, engellemeleriniz, önemli bir diğerinin veya romantik ilginin duygularıyla veya belki de geçmişinizden kaynaklanan bir korkuyla ilgili olabilir. Göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, aşk hayatınızın dinamiğine bir pragmatizm ve ciddiyet katmanı ekleyebileceğinden, ayın yapılandırılmış Satürn’le olan üçgenidir.


13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey olması gerektiği gibi olacak, Terazi. Bugün güneş, Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile kavuşum yapıyor ve finansal rezervlerinizin yavaş ama emin adımlarla bir araya geldiği sonucunu çıkarıyor. Borçlar eninde sonunda ödenecek, ihtiyacınız olan krediler size gelecek, her türlü yatırım başarılı olacak ve varlıklarınız istikrara kavuşacak. Kredi puanınız sonunda olmasını istediğiniz gibi olacaktır. Bağlantı, finansal rezervlerinizin kaderini ve kaderini dengelediğinden, finansmanınızın akışına değer veren bir zihniyete yaslanmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.