Terazi Burç Yorumları 12 Mayıs 2022

Terazi burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Fark ettiğinizden daha çok şey oluyor ve güçlerinizi öne geçmek veya en çok ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için kullanmaya başlamanız gerekiyor. Öyle ya da böyle bir şey vermeli ve aramayı sen yapmalısın.


12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olayları daha açık bir şekilde görebilirseniz, kendinizi daha kaygısız hissetmeye başlayacaksınız.


12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, iletişimsel Merkür ile faydalı bir bağlantı kurarken, en sevdiğiniz kehanet tekniğini veya meditasyon pratiğini benimsemek için bir dakikanızı ayırın. Bu göksel dans sezginizi güçlendirecek, bu yüzden içgüdülerinize güvenmekten korkmayın. Luna, gezegen hükümdarınız Venüs ile karşı karşıya gelirken bu akşamın ilerleyen saatlerinde aşk hayatınızdaki karışıklığa dikkat edin. Bu titreşimler, sevgilinizle nerede duracağınız konusunda kararsız kalmanıza neden olabilir, ancak bunu anlamaları için onlara biraz zaman vermeniz gerekebilir.


12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararsızsanız, muhtemelen Ay’ın burcunuzdaki Terazi’deki başlangıcı sayesinde. Her ne kadar kişisel yaşamınızda daha fazla uyum geliştirmenin yanı sıra, ayın geri giden Merkür üçgeni, özellikle haberci gezegenin inanç, genişleme ve inanç sistemlerinizden oluşan dokuzuncu evinizden dönmesiyle, işlerin ilginçleştiği yerdir. Belki senden uzakta olan birine aşık oluyorsun ya da aşka bakış açına daha yakından bakıyorsun. Nerelerde katı ve/veya dar görüşlüydünüz? Ay’ın Koç’ta Venüs ve Jüpiter ile karşıt konumda olacağı düşünüldüğünde, aynı anda uzlaşma arzunuzu inisiyatif almakla dengelemek için çağrılıyorsunuz.


12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir elmas gibi parılda, Terazi! Ay bugün burcunuza girerken, iş gününüz boyunca biraz bilinçli hissedeceksiniz. Tüm gözlerin üzerinizde olduğunu hissetmek ürkütücü olabilir, ancak spot ışığın tadını çıkarabilirsiniz! Bir aksesuar veya en sevdiğiniz giysi gibi, iş gününüz boyunca kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bir şey giyin. Kendinizi şımartmak için işten önceki ve sonraki zamanı bile kullanabilirsiniz. İş gününüz boyunca kendinize güvenen, kendinden emin ve hatta çekici hissetmek için ne gerekiyorsa yapın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.