Terazi Burç Yorumları 11 Mayıs 2022

Terazi burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyimser hissetmek? Şimdi her şey harika gidebilir (ve gitmeli!), ancak bu şahesere son rötuşları yapmak size kalmış. Başkalarıyla nasıl başa çıktığınıza dikkat edin ve her şey muhteşem bir şekilde bir araya gelecektir.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İstediğiniz her şeyi temsil eden biri şimdi size ulaşacak. Onların tavsiyelerine uyun.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah gücünün ve kişisel gücünün farkına varacaksın, çünkü Başak ayı Boğa güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, sizi bir kaya gibi sağlam bırakarak, en derin emellerinize doğru birkaç cesur adım atmak için harika bir zaman olacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Plüton’a bir öpücük gönderip haritanızın iç mutluluğu yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, evinizi derin bir huzur dolduracak. Büyü saati yaklaştıkça, ay burcunuza girerken, önümüzdeki iki gün boyunca auranızı yükselterek bir değişim fark edeceksiniz.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nefes al, Terazi. Ayın Başak’ta parıldaması ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile, sadece aşk söz konusu olduğunda daha içe dönük olmaya eğilimli değilsiniz, aynı zamanda duygularınız konusunda da çekingensiniz. İşleri olduğundan daha karmaşık gösterebileceğinden, aşırı düşünmekten kaçının. Ayın güneşle (birleşmelerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla) ve ayrıca geri giden Plüton ile büyük bir dünya üçgen açısını harekete geçireceğini ve bunun her şeyden önce iyileşme için bir zaman olabileceğini öne süreceğini unutmayın. başka.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çık kafandan, Terazi. Söylemesi yapmaktan daha kolay, özellikle de bugün Başak burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiğinden. Muhalefet sizi biraz huzursuz hissettirebilir. Her zamanki sosyal benliğinizin aksine içe dönük hissedebilirsiniz. İşinize ivme kazandırmak için bu muhalefet sırasında içsel olumsuz kendi kendine konuşma ve eleştiri yoluyla çalışmanız gerekebilir. Bu, kendinizden şüphe duymayı bırakmayı ve bir hatanın profesyonel sürecinizi tanımlamasına izin vermemeyi içerebilir. İş yerinde yapılacaklar listenizi bir kenara bırakırken kendinize sevgiyle davranın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.