Terazi Burç Yorumları 10 Mayıs 2022

Terazi burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 10 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda işler inanılmaz derecede kaotik, ancak ne olursa olsun aynı yönde ilerlemeye devam etmeniz gerekebilir. İstikrar bulmaya çalışın – sınırlı bir süre için yalnızca büyük miktarda kafa karışıklığı ile başa çıkabilirsiniz.


10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Doğru yolda olduğuna dair bir işaret mi arıyorsunuz? Bazen sadece inancın üzerine gitmen gerekir.


10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün algılanan güvensizliklerin aşk hayatınızı etkilemesine izin vermemeye çalışın, çünkü Başak ayı gezegeninizin yöneticisi Venüs ile dengesiz bir açı oluşturur. Bu kozmik iklim, durumun gerçekliği sizin hayal ettiğinizden çok daha farklıyken, eşinizin sadakati konusundaki değersizlik duygularını veya şüpheleri ortadan kaldırabilir. Şans eseri, bu gece Luna devrimci Uranüs’ü öptüğünde partnerinizle derinden bağ kurma şansınız olacak. Sevgilinize romantik bir jestle davranarak bu titreşimleri kucaklayın, bu kesinlikle karşılıklı olacaktır ve korkularınızı kesin olarak giderecektir.


10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, aşk hayatında işler kızışıyor, ama aynı zamanda liderliği ele geçirmen de isteniyor. Bu, özellikle tatlı göksel yöneticiniz Venüs haritanızın bu alanından geçerken, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Jüpiter’in Koç’a geçişini düşündüğünüzde geçerlidir. Bekarsanız ve Bay veya Bayan Doğru’yu arıyorsanız, kendinizi özür dilemeden kendileri olmaktan korkmayan ve inisiyatifi ele alan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Ayrıca, Merkür İkizler’de geri harekette olduğuna göre, inanç sistemlerinizle ilgili düşünmeniz gereken bazı şeyler var.


10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlişki odaklı bir burç olarak bugün Jüpiter’in Koç burcuna girmesi sizi heyecanlandırıyor olmalı! Terazi burcu, bu Jüpiter enerjisi sayesinde yeni profesyonel ortaklıklar yolunuza çıkarken mevcut ortaklıklar yola çıkıyor. Bu transit sırasında kaç kişinin sizinle çalışmak istediğine bile şaşırabilirsiniz! Seçeneklerinizi değiştirirken, sizi bağımsız ve tutkulu hissettirenlere bağlı kalın. Ancak yeni fırsatları benimsemeden önce, Merkür istasyonları İkizler’de geri giderken bir adım geri atmanız gerekebilir. Merkür gerilemesi, belki de eski bir akıl hocasından öğrenecek bir şeyiniz olduğunu gösterir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.