Oğlak Haftalık Burç Yorumları (23 Mayıs – 29 Mayıs Haftası)

Oğlak burcunun 23 Mayıs – 29 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Mayıs – 29 Mayıs haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mayıs – 29 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mayıs – 29 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Mayıs – 29 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Mayıs – 29 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 23 Mayıs – 29 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, yakınınız bir şey ödünç almaya çalışabilir: arabanız, biraz nakit para ya da belki sadece bir kitap. Biraz daha dayan. Buna ihtiyacın olacak. Haftanın büyük bir bölümünde dünyanın zirvesinde olacaksın ve aldığın bilgileri gözden geçirmek için daha fazla zaman isterken bulabilirsin. Bu hafta sonu yeni bir şeye başla. Kendinizi yeni bir şekilde esnettiğiniz sürece her şey olabilir. Halkınız tavsiye almak veya Pazar günü bir tartışmayı çözmelerine yardımcı olmak için size gelebilir.


Oğlak Burcu 23 Mayıs – 29 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geleceğinize doğru ilerliyorsunuz. Fırlatmaya hazırsınız.

Hafta 22 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Balık’ta olması ve iletişim evinizin kendi Oğlak burcunuzda Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün sesiniz yankılanıyor ve insanların durup dikkat çekmesine neden oluyor. Oğlak burcu, bugün topluluk önünde konuşmak ve sözlerinizi blog gönderileri, videolar veya bir podcast aracılığıyla dünyaya duyurmak için iyi bir gün. Bir iş kurmak için iyi bir gün.

23 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki güneş ve günlük rutinleriniz eviniz ve ailenizdeki eviniz Jüpiter’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, bir ev projesi için aile üyelerini bir araya getirebilirsiniz. Oğlak, birlikte bir ağaç ev inşa edebilir veya gece geç saatlerde marshmallow kızartmaları için ateş çukuru olan bir açık hava odası kurabilirsiniz. Üniversite çağındaki çocuğunuzun yaz için odasına yerleşmesine yardım ediyor olabilirsiniz. Bugün işler birlikte yapıldığında daha kolay.


Oğlak Burcu 23 Mayıs – 29 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

24 Mayıs’ta Mars, haritanızın evinizi yöneten kesimini harekete geçirdiğinden, haftanın ilk bölümünde evinizi sakinleştirme havasında olacaksınız. Ancak, bu ay yerleşimi, bir gezegenin altında saklanmanız gerektiği anlamına gelmiyor. sallayın veya anti-sosyal bir eğilim varsayın. Bu, evinizde başarılı bir randevu gecesi için kapıları açabilir. Gözünü diktiğin biri varsa, onu akşam yemeğine ve sinemaya davet etmek için iyi bir zaman olabilir. Bu hafta içinde Venüs ile Plüton arasında ek bir bağlantı, sohbete yeni derinlikler getirerek size ve sevdiğiniz kişiye gardlarınızı düşürme şansı verebilir. Hafta devam ederken, sağlığınıza, yaratıcı ilgi alanlarınıza ve arkadaşlıklarınıza yeniden yatırım yapmanız önemli olacak.

Şans eseri, yirmi sekizinde, Venüs Boğa burcuna girip ilişkileri aydınlattığında aşk ve tutku yeniden ortaya çıkacak. Zodyakın diğer üyelerine kıyasla rahat olmanın tam tersi olma eğiliminde olsanız da, bu ay yerleşimi, kalbinizin arzusuyla bir ilişki geliştirmeye gelince, sizi birkaç hamle yapmaya ve inisiyatif almaya teşvik edecektir. Çabalarınız iyi karşılanacağı için flört etmekten ve birine ilginizi göstermekten korkmayın.


Oğlak Burcu 23 Mayıs – 29 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bu hafta boyunca işinizde tutkulu olduğunuz şeyleri düşünün.

22 Mayıs Pazar günü son dördün ayında iş veya iş arkadaşlarınızla ilgili sohbetlerden uzaklaşmanın zamanı gelebilir. Dikkatinizi hiçbir yere gitmeyen veya verimli bir şeye yol açmayan konuşmalardan uzaklaştırarak, getirmeye değer daha iyi konular bulabilirsiniz. iş başında. Bu konulardan biri yaratıcılığınız, sanatsal yönünüz ve diğer kendini ifade etme yöntemlerinizle ilgili olabilir, çünkü Merkür gerilemesi ay ile aynı gün Boğa’ya girecek. Merkür gerilemesi, kendinizi iş arkadaşlarınızdan yaratıcı bir şekilde nasıl ayırdığınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Bazı çabalarda veya sahalarda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Yine de, bu dönem, projelerinizi parçalamaya devam edebilmeniz için herhangi bir yaratıcı engelin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Birkaç gün sonra Mars Koç burcuna geçtiğinde ev içi görevler şaşırtıcı bir öncelik kazanabilir. Mars, eylem odaklıdır, özel meseleleriniz ve ev projeleriniz üzerinde çalışmaya hazırdır. Kişisel projelere odaklanırken, bu geçiş sırasında iş farklı bir anlam kazanabilir. Kutsal alanınızı yaratmak için bu Marslı sürücüyü kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.