Oğlak Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

Oğlak burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Acele etmeyin ve bugün hissettiğiniz her türlü titizliği şımartın. Kararlarınızdan memnun olmalısınız, özellikle de önemli birini içeriyorsa. (Ve dahası, eğer romantizm içeriyorsa.)


28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herhangi bir suçluluk veya taviz vermeden, yaptığınız şeyden emin olmalısınız.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, sevgili Deniz Keçisi, tatlı Venüs topraklanmış Boğa’ya ve haritanızın yaratıcılığı, eğlenceyi ve egoyu yöneten sektörüne geçerken bir değişim hissedeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, özellikle son zamanlarda kendinizi biraz farklı hissediyorsanız, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalbinizi neşeye açmanızı isteyecektir. Bu süre zarfında sanatsal ilham da bol olacak ve bu, yeni bir hobi veya tutku projesi seçmek için harika bir astrolojik dönem olacak. Bu gece tutkulu Mars, güneş enerjisi dördüncü evinizdeki uğurlu Jüpiter’e sığındığında, evinizi iyi hisler dolduracak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürpriz sürpriz. Gerçek bazen sokar, Oğlak. Her zaman olumsuz bir iğne olmak zorunda değil. Ancak bu durumda, şok edici bir vızıltı daha çok buna benziyor. Sonuçta, ay (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) bugün düzensiz Uranüs ile kavuşumdayken, birine karşı hisleriniz sizi kolayca hazırlıksız yakalayabilir. Film benzeri bir aydınlanma gibi, romantik bir ilgiye olan arzularınız, alışılmadık oldukları kadar şaşırtıcı da olabilir. En iyi kısım? Venüs de bugün Boğa burcuna ve haritanızın bu bölgesine girecek. Günü yakala.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugün dünyevi Boğa’ya girerken yaratıcı çabalarınızın ve tutku projelerinizin iş yerinde nasıl geliştiğini izleyin! Oğlak burcu, bu Venüs geçişi sırasında işteki hedeflerinizle yaratıcı vizyonunuza son derece sadık hissetmeyi bekleyin. Fikirlerinizi hayata geçirmek için son derece kararlı hissedebilirsiniz. Boğa’daki Venüs, tüm yapboz parçalarını yavaş ama emin bir şekilde bir araya getirerek iş yerinizde olağanüstü sağlam ve değerli bir şey yaratmanıza yardımcı olabilir. Estetiğinize olan güveniniz arttıkça, profesyonel tarzınız ve imzanız da bu geçiş sırasında dengelenecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.