Oğlak Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

Oğlak burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle yumuşak, mutlu bir ev insanının hayatını yaşamaktan memnunsunuz. Ama bugün değil — o kabuktan büyük bir şekilde kurtulmayı umuyoruz. Ne kadar abartılı olursa o kadar iyi, bu yüzden dürtülerini takip et!


26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İletişim iki yönlü bir yoldur. Konuşurken dinlemek imkansız.


26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken bugün, sevgili Deniz Keçisi, duygusal olarak her zamankinden daha açık hissedeceksiniz. Luna’nın Satürn’ü öptüğü bu öğleden sonra, güvendiğiniz biriyle ruhunuzdakileri paylaşmaktan korkmayın. Ne yazık ki, bu akşam Luna ve Venüs Plüton’la sert bir kare oluşturduğunda ortam biraz gerginleşebilir. Görüntünüzden ilham almamış veya memnun kalmamış hissedebilirsiniz, ancak benlik duygunuzu etkilemesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, cadılar bayramı yaklaştıkça ve ay şehvetli Boğa’ya doğru yol alırken hava değişecek.


26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, eğer kendinize güveniyorsanız, farkında olsanız da olmasanız da, muhtemelen aşk ilginiz üzerinde bir izlenim bırakıyorsunuzdur. Bu, özellikle Ay’ın Koç’taki Venüs ile kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir. Ay, ilişki sektörünüzü yönetir ve baştan çıkarıcı Venüs, halka açık onuncu itibar evinizi yönetir. Bununla birlikte, sezginizi takip etmek ve daha fazla öz-sevgi uygulamak, sandığınızdan daha fazla şekilde size fayda sağlayabilir. Ve en iyi kısmı? İlişkiniz bir istisna değildir. Ancak anahtar, sınırlarınızı onurlandırmak ve bu süreçte kendinizi seçmektir.


26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaşlamakta bir sakınca yok Oğlak. Meşgul bir dünya burcu olarak, olabileceğiniz en iyi profesyonel olmak için sürekli hareket halindesiniz. Ancak Koç burcundaki ay, özel hayatınıza ve ev meselelerinize yönelik farklı bir hızı teşvik eder. Ay, profesyonel yapılacaklar listenizden taviz vermek yerine, bu enerjiyi kişisel hedeflerinize ayırmanız için sizi teşvik ediyor. Ancak bu, burcunuzda Plüton’un geri hareketine kare açı yaptığı için bu kolay gelmeyebilir, bu da ihtiyaçlarınızı işten önce koymakta zorlanabileceğinizi gösterir, ancak bunu yapmak bir fark yaratacaktır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.