Oğlak Burç Yorumları 20 Mayıs 2022

Oğlak burcunun 20 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zamanki sınırlarınızın çok ötesine geçin – hem de yakında. Tehlikede değilsiniz ama hayatınızı serin ve beklenmedik bir şekilde değiştirmek için ender bir fırsatınız var.


20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kötü bir haber vermek zorunda kaldığınızda, açık sözlü, profesyonel bir tavır çok önemlidir.


20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah evinize ve geleceğinize yatırım yapmanın yollarını arayın, çünkü Kova ayı uğurlu Jüpiter ve keskin zekalı Merkür ile tatlı bağlantılar kurar. Bununla birlikte, bu kozmik iklim, en sevdiğiniz mağazalardaki satışları koklamanıza yardımcı olabileceğinden, kendinizi biraz şımartmaktan da suçluluk duymayın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde güneş İkizler’e girdiğinde, haritanızın kişisel organizasyonu ve sağlığı yöneten sektörüne bir enerji akışı getirdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki haftalarda sizi en sağlıklı yaşamınızı yaşamaya itecek, bu nedenle buna göre hazırlanın.


20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş İkizler’de olduğu için işler çok daha ilginç hale gelmek üzere. Oğlak, günlük iş rutininize ve operasyonlarınıza sızan İkizler’in dağınık, meraklı enerjisinin tadını çıkarabilirsiniz. İkizler’in bağlantılı enerjisi, daha fazla kişiyle yüzeysel ancak hafif yürekli bir şekilde çalışmanıza izin verebilir. İş arkadaşlarınız arasında daha konuşkan, daha sosyal bir enerji olduğu için işten daha çok keyif alabilirsiniz. Gemini’nin zihinsel esnekliği, görevlerinizi daha değişken bir yaklaşımla manevra etmenize yardımcı olabilir. Ancak İkizler’in kararsız yönünün sizi yarı yolda bırakmasına izin vermemeye çalışın.


20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini şımartma havasında mısın, Oğlak? Kova burcunda parıldayan ay (taahhüt ettiğiniz yedinci ev, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı) ve istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz ile, ya ayrılma havasındasınız ve şehvetli zevklerinizin tadını çıkarın ya da özel birinin doğum günü hediyesiyle belki de daha fazlasını yapın. Ne de olsa zodyakın en başarılısı sensin. Her ne kadar Merkür retrosu detay odaklı altıncı evinizden geçerken, küçük yazıları okuduğunuzdan ve makbuzu sakladığınızdan emin olun … bilirsiniz, her ihtimale karşı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.