Oğlak Burç Yorumları 17 Mayıs 2022

Oğlak burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne pahasına olursa olsun bugün insanlarınızla birlikte aşağı inmek zorundasınız. Sosyal enerjiniz kesinlikle durdurulamaz ve en sevdiğiniz kişilerle çevrili olduğunuzda elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.


17 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dışa dönük doğanızın bugün size rehberlik etmesine izin verin. En çok kiminle tanışmanız gerektiğini bilir.


17 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün evden çalışmaktan kurtulabiliyorsan, yapmalısın, çünkü Yay burcu, Kayron ve Venüs ile tatlı bağlantılar paylaşıyor. Bu titreşimler, düşüncelerinizi ve duygularınızı özel olarak çözebilmeniz için başkalarından biraz sessiz zaman ayırmaya teşvik edecektir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna, yönetici gezegeniniz Satürn’e destekleyici bir açı oluşturuyor, ancak Mars ve Neptün’e sert bir kare, dikkatli olmazsanız bu güzel titreşimleri bozabilir. Bu kozmik iklim en iyi şekilde yalnız geçirilebilir, ancak bu zamanı lüksü benimseyerek ve suçluluk duymadan kendinizi şımartarak iyi bir şekilde geçirdiğinizden emin olun.


17 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, muhtemelen şu anda şeyleri çok net göremiyorsunuz, çünkü Mars, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Balık’ta bulunması zor Neptün’ün yanında oturuyor. Bunu söyledikten sonra, önemli birine karşı hisleriniz konusunda huzursuz, bunalmış veya kafanız karışmışsa, cesaretiniz kırılmasın. Her şey göründüğü gibi değil, ancak bu süre zarfında fanteziye, gerçeklerden kaçmaya ve yanılsamaya daha yatkınsınız. Aynı şey, belirli bir mesajı iletmeye çalışanlar için de geçerlidir. Yani Merkür gerilemeye ek olarak, Mars-Neptün de oyuna gelmedi. Berrak olduğundan emin ol, Oğlak.


17 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yerleşik tutulma enerjisini bırakın ve ayın parlak Yay burcuna girişini kucaklayın! Oğlak burcu, ay enerjisi pozitif bir şekilde parlıyor ve profesyonel yaşamınız ve meseleleriniz hakkında alışılmadık derecede umutlu bir bakış açısına sahip olmanızı teşvik ediyor. Genellikle, en kötüsünü planlayan ve bekleyen, sabırlı, ciddi bir işaretsiniz. Ancak Yay burcundaki ay, dikkatinizi iş yerinde çok daha umutlu bir yaklaşıma çevirdiği için içinizdeki ateşi körükleyebilir. İş gününüz boyunca hiç kimsenin veya hiçbir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin. Bunun yerine, bu mutlu-şanslı momentumu kucaklayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.