Oğlak Burç Yorumları 1 Haziran 2022

Oğlak burcunun 1 Haziran 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Haziran 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Haziran 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Haziran 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Haziran 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Haziran 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün büyük bir gün, bu yüzden mümkünse erken başlayın. Sabah, oda arkadaşlarınızla veya sevgilinizle küçük patlamalar getirebilir, ancak bunlar uzun sürmeyecektir. Tüm öğleden sonra büyük bir duygusal değişimin geldiğini hissedeceksiniz, bu yüzden buna yer açın.


1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En değerli araçlarınızdan biri paslanıyor: içgüdünüz. Tekrar kullan!


1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah Yengeç burcu genişleyen Jüpiter ile kare açı yaparken, duygusal ve enerjik olarak tükenmiş hissederek uyanabilirsiniz. Zihinsel bir sağlık gününe ihtiyacınız varsa, üstlerinizle başınız belaya girmediğiniz sürece, işe çağırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu öğleden sonra Luna, ilişkinizde oluşan herhangi bir gerilimin alevlerini körükleyebilecek tutkulu Mars ile sert bir açıya girdiğinde, diğer önemli arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat edin. Neyse ki, bu dengesiz hisler akşam geldiğinde dağılacak ve size ve sevgilinize barışma şansı verecek.


1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün oynamaya karar verip vermemek, nedenlerinizin ne olduğuna bağlı. Astral konfigürasyon sizi bazı çok felsefi tartışmalara ve bazı çok karmaşık sohbetlere dahil edebilir. Rahatsız olabiliyorsanız, bunun nedeni, saatlerce çenenizi salladıktan sonra, beğeninize biraz daha fazla şey katabileceğinizi görmeniz olacaktır: sevgilinizin toplam bölünmemiş dikkatini. Bütün bunları boşuna yaşamanız pek olası değil.


1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay karşı burcunuz olan Yengeç burcuna girdiğine göre iş arkadaşlarınızla (veya müşterilerinizle) temasa geçin. Luna hayranlık ve duyguyla parlarken, her zamankinden daha hassas hissedebilirsin, Oğlak. Özellikle kaba veya özellikle kaba olabilecek iş ilişkilerinizde yumuşak bir yaklaşım benimsemek için harika bir yer olabilir. Daha sezgisel, ebeveyn yaklaşımını benimseyerek, saygı duyduğunuz profesyonel ilişkileri daha iyi besleyebilirsiniz. Bu yerleşik ayı yeni profesyonel taahhütleri beslemek için bile kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.