Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Haziran 2022

Oğlak burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Enerji santrali lideriniz Satürn, bu ayın başlarında sıra dışı düşünür Kova ile vakit geçirirken çarklarınız dönüyor, ancak Satürn 4 Haziran’da gerilemeye başladığında, işleri geri çevirmek ve uzun vadeli planlarınızı biraz daha düşünmek isteyeceksiniz. dikkatlice. Aşk hayatınız önümüzdeki aylarda bir numaralı önceliğiniz olmasa da yine de önemli bir husus.

Bu ay, gizemli Plüton, kaçındığınız veya çözemediğiniz bazı ilişki sorunlarının temeline inmenize yardımcı olacak kararlı, disiplinli burcunuzla vakit geçiriyor. Etrafınızı saran bu canlandırıcı enerjiyle, duygusal olarak dağılmadan meselenin özüne inebilirsiniz.

13’ünde, akıllı bir Merkür-İkizler ortaklığı size herhangi biriyle herhangi bir şey hakkında konuşabilmeniz için inanılmaz bir yetenek sunar. Dürüst olmak gerekirse, bu şeyleri nereden buluyorsun, Kaptan?! Sohbetleriniz çok çeşitli konuları kapsıyor, ancak bir şekilde hemen hemen her konuda uzman olarak karşılaşabilirsiniz. Bu eğlenceyi seven, gündelik ve akıllı geçiş sırasında bir trivia oyunu veya 20 Soru oynamak harika bir randevu fikridir.


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sınırları belirlemek ve borçları temizlemek bu ay göksel enerjilerin önemli parçalarıdır. 4 Haziran’da başlayan Satürn’ün gezegensel ay yürüyüşü, başkalarına borçlu olduğunuz parayı geri ödemek için planlar yapmanızı sağlar. Başka bir şirkete, çalışana veya meslektaşınıza verdiğiniz bir kredinin faiziyle geri ödendiğini de görebilirsiniz. Cesur hissediyorsanız, oyununuzu hızlandırın ve bir süredir bekleyen zammı tekrar gözden geçirin. Sizin lehinize sonuçlanabilir.

On dördünde dolunay sırasında biraz tatsız görünen herhangi bir iş ortaklığında sınırlar yaratabileceksiniz. Tüm bu parıldayanlar, profesyonel geleceğiniz için altın veya iyi olmayabilir.

28 Haziran’da burcunuza karşı yeni ay ile birlikte, ay sonu, yakın zamanda girdiğiniz ortaklıkları yansıtmak için ideal bir zamandır. Bu ilişkilerde atılacak sonraki adımlardan emin olmak zor olabilir. Neptün’ün geriye dönüşü o gün başlar ve düzensiz enerjisi duruma her gün farklı bir yön verebilir. Güvendiğiniz insanlar söz konusu olduğunda bunun özellikle doğru olduğunu görebilirsiniz. Sadece tepki vermeyin. Kimin enerjinize layık olup kimin olmadığına karar vermek için ilişkileri gözden geçirin. Ölü odunu ne kadar erken keserseniz, bolluğu tezahür ettirmek o kadar kolay olacaktır. Seni geri tutuyorlar.


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Geriye gidiş heyecan verici olabilir, ancak 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde keyfini çıkarmaya hazırsınız Oğlak, çok çalıştınız ve şimdi eğlenme zamanı.

Ancak, on üçünde Merkür İkizler burcuna geçtiğinde herhangi bir büyük taahhütte bulunmadan önce kendiniz üzerinde çalışmaya başlayın. Gerçek bir av yakalamak için daha iyi flört alışkanlıkları oluşturmaya odaklanın. Özellikle ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında. Devam edebilmeniz için sizi hala rahatsız eden herhangi bir ilişkiye son vermenizi teşvik eder.

Eşinizle 21 Haziran’da güneşin Yengeç burcuna girdiği yılın en uzun gününde karşılaşabilirsiniz. Şu anda havada aşk var, bu yüzden hamlenizi değer verdiğiniz biriyle yapın. Ancak, ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde kırmızı bayraklara dikkat edin. Bu yeni ilişkinin sağlıklı olmasını istiyorsan, ağırdan al.

En iyi randevu geceniz, yeni ayın yirmi sekizinde Yengeç burcunda olduğu zamandır. Bu, yeni bir ilişkiye başlamak, savunmasız olmak ve hatta L kelimesini kullanmak için mükemmel bir gece. Duygularınızın derinliklerine inerek yaz romantizminize başlayın.


Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

bir rulo üzerinde

Ev bölgenizde çok fazla pozitif enerji var, Oğlak. Geçen ay başlayıp Haziran ayına kadar devam eden bu dönem, taşınmak, yerinizi yeniden şekillendirmek veya başka bir eyalette veya yurtdışında gayrimenkul satın almak gibi cesur planlarla çakışabilir. Planlarınız ne olursa olsun, coşkuyla ateşleneceksiniz.

Zeki Merkür, 3 Haziran’da doğrudan dönüyor, bu da son zamanlarda gecikmelerden bıktıysanız hayatınızı kolaylaştıracak. Bir romantizm çiçeğini kaybetti mi? Hayata geri dönme belirtileri gösterebilir.

Güneş, yirmibirinci güne kadar İkizler ve yaşam tarzı sektörünüzdeki yolculuğuna devam ederek sizi rutinlerinizi düzene sokmaya ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek olumlu alışkanlıklar seçmeye teşvik ediyor. Bu sektör, 13 Haziran’da konuşkan Merkür’ü ve sonraki hafta uyumlu Venüs’ü takip ederken, tüm ay odakta olacak. Venüs’ün her türlü zorluğun üstesinden gelmesine ve ilişkileri dengede tutmasına yardımcı olmasıyla birlikte, işyerindeki yaşam mutlu ve üretken olmalıdır.

14 Haziran’daki Yay burcundaki Süper Ay ve ruhsal bölgeniz, dinlenme ve rahatlama ihtiyacını ve önceliklerinizi sıfırlama şansını vurgulayabilir. Programınızı basitleştirin ve daha kolay bir gün için kendinize karşı nazik olun.

Güneş 21’inde Yengeç burcuna geçtiğinde ilişkiler odak noktasına gelir. Önümüzdeki dört hafta, her şeyi kendi başınıza yapmaktansa başkalarıyla takım kurmaya hazır olduğunuzu görebilir. Ekip çalışmasında başarılı olacaksınız. Ve eşiniz ve ailenizle kaliteli zaman geçirmeye daha yatkın olacaksınız.

28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, yeni bir şeye başlamak için en iyi zamanlardan biridir. İlişki bölgenizde gerçekleştiği için, bir sonraki seviyeye bir ilişki almak, bir çift olarak bir meydan okumayı kabul etmek veya heyecan verici bir işbirliği potansiyelini keşfetmek için bu ay evresini kullanabilirsiniz. Bu fırsatı boşa harcamayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.