Kova Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sözlerin insanları etkilediği için ofise falan aday olman gerektiğini düşünmeye başlıyorsun. Pazartesi veya Salı bir odadan çıktığınızda, tüm enerji de öyle. Bu senin hakkında ne söylüyor? Bu aşk hayatınız için nasıl bir işaret? Bunlar, finansal konular da dahil olmak üzere birçok şey üzerinde düşünmek için çok zamanınız olduğu Çarşamba ve Perşembe günleri üzerinde kafa yorduğunuz sorulardır. Cuma veya Cumartesi günü, deli gibi aşık olduğunuz biri hakkında bir şeyler keşfedersiniz ve bu sizi tam kapsamlı araştırma moduna sokar.


Kova Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İlk Dördün Ay’ın romantik ilgi alanlarınızı canlandırdığı 8 Mayıs’ta sürpriz bir maça kadar hafta boyunca bekarlığın avantajlarından yararlanacaksınız. Dikkatli olun: Rahat tutun. İlişkide acele etmeyin. Sınırlarınızı belirlemek ve kendi kurallarınızı oluşturmak için zaman ayırın. 10 Mayıs’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi sırasında ikiniz için de işe yarayan bir ilişki yaratmak için zaman ayırırken sınırlar ve ihtiyaçlar belirlemeyi deneyin.

Bir ilişkiye hazırsanız, partnerinizle birlikte olmanıza izin vermek için bu ideal bir haftadır. Geleceğe odaklanmak yerine, 10 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçtiği anda istekli ve hissedebilir olmaya eğilin. Gerekirse, iki kişilik şehir dışına bir gezi planlayın. Pahalı bir kaçamak için gitmek zorunda değilsiniz, bunun yerine gün batımını izlemek veya sadece sahile gitmek için şehrin birkaç mil dışına bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor. Bu, kendinizi özgür hissetmenize ve şu anda umutsuzca arzuladığınız romantizm faktörüne katılmanıza izin verecektir.


Kova Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Şans senden yana olabilir Kova!

8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk dördün altında profesyonel taahhütlerinizle ilgili herhangi bir sonuca veya karara atlamamaya çalışın. Luna, karşı burcunuzda parlarken duygusal olarak yoğun ve cesur. Kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz, bu da sıra dışı hareket etme arzusunu açıklayabilir. Ancak hızlı bir karar vermek yerine, ortaklıklarınız ve yükümlülükleriniz için sahip olduğunuz tutkuyu canlandırmaya çalışın. Birkaç gün sonra Jüpiter, Koç için Balık’tan ayrılacak. Şansınız değişiyor, güvenliğinizden acil çalışma topluluğunuza ve sohbetlerinize geçiyor. Koç burcundaki Jüpiter, işteki büyük soruları ve acil konuları güvenle ele almaya hazır. Bu transit sırasında kendinizi daha kolay, açık ve cesur konuşurken bulabilirsiniz. Jüpiter’in şansı, önemli iş görüşmelerini, toplantıları, sunumları ve daha fazlasını yakalamanıza bile yardımcı olabilir! Bununla birlikte, 10 Mayıs Salı günü İkizler’de Merkür istasyonları geri hareket yapacağından, ne yapmak istediğinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Tutku projelerinizde ve yaratıcı yönünüzde önemli değişiklikler fark edebilirsiniz. Sanatsal yönünüzde net olduğunuzdan emin olun, böylece işte hiçbir şey yanlış anlaşılmaz!


Kova Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişinizden birinden romantik bir teklif alabilirsiniz.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü, Aslan burcundaki ilk dördün, ilişkiler alanınızda size bir fırsat (ve belki de bir zorluk) getirmesiyle başlıyor. Kova, özel birine daha yakın olabilirsiniz, ancak programınızı takvimine göre ayarlamanız gerekecek. Bir araya gelmenin bir yolunu bulabilirsen, bu gerçekten eğlenceli bir randevu olabilir. Karşınızdaki kişiye şirketini ne kadar önemsediğinizi ve değer verdiğinizi göstermek için programınızı değiştirmeyi düşünün.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve romantizm ve macera eviniz ile geri gidiyor. Geçmişte aşık olduğun biri ikinci bir geçiş için gelebilir. Bekar ve ilgilenip ilgilenmediğini görmek için seni kontrol etmeleri mümkün. Tabii ki olmayabilirsiniz, bu yüzden onları nazikçe hayal kırıklığına uğratmak biraz incelik gerektirebilir. Kova, bu senin geçmişinden biriyle bağlantı kurma, onların nasıl olduklarını görme ve gerçekte kim olduklarına dair daha derin bir anlayış edinme fırsatın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.