Kova Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın ilk yarısı tamamen iletişimle ilgili. Ailenizden veya uzun zamandır kaybettiğiniz arkadaşlarınızdan erken saatlerde tuhaf haberler alabilirsiniz, ancak Çarşamba gününe kadar haberi olabildiğince yayma sırası sizde olmalı. Perşembe ve Cuma günleri küçük şeyler size karşı komplo kuracak, ancak sabrınız varsa hepsini birer birer yenebilirsiniz. Yaratıcı enerji hafta sonunu yönetiyor ve sanatsal dürtülerinizi daha fazla keşfetmek için bir partiyi atlamak isteyebilirsiniz.


Kova Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerjiler size yeni fırsatlar getirmek için değişiyor.

Hafta, 15 Mayıs Pazar günü güneşin Boğa burcunda olması ve evinizin ve ailenizin kendi Kova burcunuzda Satürn’e kare yapmasıyla başlıyor. Bugün evde çalışıyor olabilirsiniz. Kova, bir parke zemini yeniden yapmak veya banyoyu boyamak için becerilerinizi ve çevrimiçi eğitimlerinizi kullanıyor olabilirsiniz. Garajı temizlemek, tavan arasını toplamak veya ihtiyacınız olmayan şeyleri çevrimiçi bir pazarda satmak için iyi bir gün.

16 Mayıs Pazartesi günü Akrep burcunda ve kariyer evinizde ay tutulması var. Şirketinizde önümüzdeki birkaç ay içinde işinizi etkileyecek bazı değişiklikler olabilir. Kova, şirketiniz satın alınmış ve bir birleşme gerçekleşiyor olabilir. Yönetimdeki değişiklikler yeni kurallar ve kısıtlamalar getirebilir. Bir iş arıyorsanız, ufukta bazı harika fırsatlar var.


Kova Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep ay tutulması haritanızın genel kişiliğinizi ve imajınızı yöneten alanını harekete geçirdiğinden, çalışma haftasının ilk bölümünde karizmanız tavan yapacak. Etrafınızda bu kadar yüksek titreşimler olduğunda, insanlar doğal olarak sizin parlak auranıza doğru çekilecek ve duygusal bağlantılarınızın güçlendirilmesi kolay olacaktır. Evet, evren bu hafta kucağınıza ruh eşi tipi bir bağlantı bırakma konusunda cazip gelebilir, ancak bu ısırmanız gerektiği anlamına gelmez. Kendinizi yoğun bir bağlantının veya kasırga romantizminin sancıları içinde bulursanız, toprakladığınızdan ve kırmızı bayraklar aradığınızdan emin olun. Aksi takdirde, önümüzdeki birkaç ay içinde kendinizi kalbiniz kırılmış ve pişmanlık dolu bulabilirsiniz.

Yine de umutsuzluğa kapılmayın. On beşinci günkü Akrep dolunay tutulması sırasında her şey dünyaya geri dönecek ve size kişisel ve profesyonel hedeflerinizi hatırlatacak. Herhangi bir romantik karışıklık çok fazla zaman alıyorsa veya bu rüyalardan uzaklaşıyorsa, biraz geri adım atmanız gerekebilir.


Kova Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi yeniden tanımlamak için bu haftayı kullanın, Kova.

Hem kendinize hem de ev hayatınıza olan bağlılığınızı nasıl yerine getirebilirsiniz? 15 Mayıs Pazar günü Boğa burcundaki Satürn Kova burcundaki güneş gibi iş-yaşam dengenizde kime ve neye öncelik verdiğinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Gergin olsa da, her şeyi yerine getirmek için benzersiz rutininizi stabilize etmeye istekli iseniz yardımcı olabilir. Görmek istediğiniz zorunluluk. Ertesi gün Akrep burcundaki dolunay tam ay tutulması sırasında kariyer yolunuz beklenmedik bir mikroskop altındaymış gibi hissedecek. Güçlü ve çağrışım yapan ay etkinliği, profesyonel mirasınızın tüm yönlerini aydınlatıyor. Yönleri dramatik bir zirveye veya yakına gelebilir, bu nedenle en iyi seçeneğiniz akışa yaslanmaktır. Endişelenmeyin, çünkü bu önemli ay, başarılı olabilmeniz için ne gerekiyorsa yapacaktır. Haftanın ilerleyen saatlerinde Mars, Balık burcunda Neptün ile kavuşum yaptığında, masraflarınızın üstünde olduğunuzdan emin olun. Mars ve Neptün biraz para harcamak için bir araya gelebilir, bu da paranızın tadını çıkarmanıza izin verebilir, ancak gereksiz harcamalar yapmadığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.