Kova Burç Yorumları 9 Mayıs 2022

Kova burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğerleri, bugün projelerinizin hizmetine seve seve katılacaklar – şu anda ne kadar cana yakın ve çekicisiniz. Kendi başınıza üstlenemeyecek kadar büyük bir görevin üstesinden gelmek için yardımı kullanın.


9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi itibarınız kazandığınız bir şeydir. Bunu bugün en büyük endişeniz haline getirin.


9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Aslan burcunda büyük bir haç oluşturarak kaderin düğümlerini ve yönetici gezegeniniz Satürn’ü aktive ederken, aşk hayatınızın bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsiniz. Sevgilinize bir ültimatom vermek için cazip gelebilseniz de, ciddi bir çatışmaya yol açabileceğinden, onu köşeye sıkışmış hissettirmemeye çalışın. Neyse ki, Luna akşamları pragmatik Başak burcuna geçerken, düşüncelerinizi ve duygularınızı hatırlamanıza yardımcı olarak hava hafifleyecek. Ancak, akşamı yalnızlığa ayırmayı düşünmelisiniz.


9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınızda bir şey var mı, Kova? Bugünün astro-hava durumunu göz önünde bulundurduğunuzda, önemli birine doğru güçlü ve manyetik bir çekim hissediyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda bu süreçte kendinizi engellenmiş hissediyorsunuz. Örneğin, bugünün gösterişli Aslan ayı, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin üzerinde gezinirken, yalnızca normalden daha duygusal olarak ifade etmekle kalmaz, aynı zamanda belirli bir bağlantıda neşe de yaşarsınız. Bunu söyledikten sonra, Luna’nın burcunuzda Satürn’e muhalefeti, muhtemelen kendinize karşı sert davrandığınız veya hatta belki de biraz özeleştirel olduğunuz için işlerin zorlaştığı yerdir. Yansıtmak için bir dakikanızı ayırın.


9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dünün ilk çeyreği Leo’da parladı, bu da size iş ilişkilerinizde ve profesyonel taahhütlerinizde liderlik etme güvenini verdi. Ay bugün Aslan’dan Başak’a giderken ateşli enerji sakinleşiyor. Kova, Başak burcundaki ay sakin, serin ve toplanmış olmasına rağmen, bu da dikkatinizi finansal fetihlerinize odaklamanıza yardımcı olur. Finansal ortaklıklarınızdaki şartları ve anlaşmaları gözden geçirmek için detay odaklı ay enerjisini kullanmalısınız. Mevcut varlıklarınızla bir krediyi, yatırımı ve hatta potansiyel bir finansal hareketi gözden geçirmenin zamanı gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.