Kova Burç Yorumları 6 Mayıs 2022

Kova burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanki küçük bir kara bulut bütün gün seni takip ediyor gibi ama bir anlığına aydınlansan her şeyin ne kadar aptalca olduğunu göreceksin. Bulutla dalga geçmeye başlayın, bulut kaybolacaktır.


6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düşüncelerinizi bugün erkenden toplayın – gününüz hala sessiz ve sakinken.


6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi fikirler meyve veriyor, Kova? Koç’ta Venüs’ün İkizler’de altmışlık Merkür’ü ile iş gününüz boyunca özellikle ilham almış hissedebilirsiniz. Gün boyu zihniniz taze içgörüler ve harika fikirlerle dolup taşacak! İşe giderken tuhaf manzaralar gibi mahallenizden ilham alabilirsiniz. Gün boyunca biriyle çabucak bir konuşma bile işinizi bir perspektife oturtabilir ve size düşünce için inanılmaz yiyecek verebilir! Gözlerinizi dört açın, kulaklarınızı açık tutun ve zihniniz iş akışınızı olumlu yönde etkileyebilecek heyecan verici yeni olasılıklara açılır.


6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Yengeç burcunda ve haritanızın esareti yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, sevgili Kova, bugün yardımsever bir ruh halinde olacaksınız. Başkalarının hedeflerine ulaşmalarına ve gelecek için plan yapmalarına yardımcı olurken, bir memnuniyet duygusu sizi bulacaktır, ancak çabalarınızı gelişmeye hazır olmayan biri için boşa harcamaktan kaçınmalısınız. Akşam yaklaşırken rüya gibi bir enerji sizi bulacak ve Luna puslu Neptün’e bir öpücük göndererek size biraz perakende terapi ve lüksün keyfini çıkarmanıza izin veriyor. Sadece bu süreçte bütçenizi boşa harcamamaya çalışın.


6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bireysel özgürlüğünüzün hayranı olmanıza rağmen, gerçekten değer verdiğiniz şeylere daha fazla zaman ve enerji harcamaya teşvik ediliyorsunuz. Tek veya önceden alınmış, bu özellikle ayın Yengeç’teki yolculuğunu (günlük ritüellerin altıncı eviniz, durum tespiti) ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla Balık’ta Mars ile titreşirken geçerlidir. Eğer “bir” ile birlikteyseniz, hiçbir yargıya varılmayacağından emin olabilirsiniz. Ve güneş Mars’a tam altmışlık yaklaştığından, bu zamanda eşinizin amaçlarına gelince de ekstra gözlemci oluyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.