Kova Burç Yorumları 31 Mayıs 2022

Kova burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kolay yapar! Mutluluğun anahtarı (yine), başkaları acele etmek istese bile, kendi hızınızda gitmektir. Bir başkası kamçıyı kırmak isterse, onun yerine yardım etmesini önerin.


31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herhangi bir önemli sonuca varmadan önce bir şeyler atın. Durum yakında değişebilir.


31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, kısıtlayıcı Satürn ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarak İkizler’de yolculuğuna devam ederken, sevgili Kova, bugün harcamalarınıza dikkat edin. Yeni ayakkabılar veya giysilerle egonuzu biraz beslemek isteyebilirsiniz, ancak fatura geldiğinde bütçenizi yakmak o kadar iyi hissetmeyecektir. Neyse ki, arkadaşlarınızla veya sanatsal bir satış noktasıyla bağlantı kurmak, sizi en sevdiğiniz alışveriş butiklerinden uzaklaştırmaya yardımcı olabilir ve odağınızı buna göre yönlendirmenizi önemli hale getirir. Gün sona ererken, ay Yengeç burcuna girer ve önümüzdeki iki gün boyunca odağınızı sağlık ve zindeliğe kaydırır.


31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, annenizi sevdiklerinizle ve muhtemelen ailenizin geri kalanıyla tanışmak için oldukça güvenli bir şekilde davet edebileceğiniz türden bir gün. Hiçbir sahnenin garantisi yoktur, utandırıcı davranış gösterileri yoktur, sadece bahçede kibar salatalıklı sandviçler ve ne kadar harika bir çift yaptığınızdan bahsedersiniz. Böyle günler nadirdir – onları kendi yararınıza kullanın.


31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni ay hedeflerin senin için ne kadar değerli, Kova? Ay, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığından, fikirlerinize, yönünüze, tarzınıza veya yaratıcılığınıza bir fiyat biçmek zor olabilir. Değerinizin ne olduğunu biliyorsunuz, özellikle her zamanki profesyonel tarzınızı ve imzanızı örnekleyen özgün bir çalışma. Ancak Neptün ile kare biraz kafa karıştırıcı olabilir. İşinizi nasıl fiyatlandıracağınızı ve hatta yeteneklerinizin neden bu kadar değerli olduğunu bilemeyebilirsiniz. Ancak bunun sizi güvensiz hissettirmesine izin vermeyin! Mesleğinize katkıda bulunduğunuz her şey son derece değerlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.