Kova Burç Yorumları 27 Mayıs 2022

Kova burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ooh La La! Gercekten harika görünüyorsun. Yataktan yeni kalkmış gibi hissetseniz bile başkaları sizi böyle görecek. Yaydığınız o doğal güzelliği iyi kullanın (ve ateşli birini çekin!).


27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir şeyler üzerinde düşünmeye devam edin ve gerçekten hangi rotayı kullanmak istediğinizi belirleyin.


27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Ay Boğa burcundan ve güneş dördüncü evinizden geçerken “ev gibisi yok” duygusunu hatırlayacaksınız. Bu kozmik iklim, her türlü ev içi mutluluğu getirmeye hazır ve bu da onu evde dinlenmek için mükemmel bir Cuma haline getiriyor. Şu anda bir ilişkiniz varsa, bu titreşimler evde romantik bir akşam için idealdir, bu nedenle siz ve sevgiliniz dışarıda yemek yemek için trafiğe ve kalabalığa göğüs germek yerine içeride kalmaya karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin. Ancak, ikiniz de yemek yapmayı sevmiyorsanız, biraz yemek sipariş etmek tamamen kabul edilebilir.


27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar? Enerjinle ayrıcalıklı ol Kova. Venüs (genişleyen dokuzuncu bilgelik evinizin hükümdarı ve en içteki duyguların sezgisel dördüncü evi) Koç ve meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla göz kamaştırırken, yaklaşımınız konusunda sadece cüretkar değil, aynı zamanda gerekli riskleri alacak kadar kendinizden eminsiniz. Bununla birlikte, kozmosun leydi aşkının gölgeli Pluto ile (rüyalardan oluşan onikinci gizli eviniz, gizli gündemleriniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla) karşı karşıya geleceği göz önüne alındığında, aldatıcı ve/veya manipülatif davranışlara düşme olasılığınız daha yüksektir. bunu yapacak kadar cesur olmak uğruna. Gerçekten kendinize meyve suyunun sıkmaya değer olup olmadığını sorun.


27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sohbette nasıl karşılaşmak istersin Kova? Oğlak kareleri Venüs Koç’ta geri giden Plüton olarak konuşmadan önce iç monologunuzu dinlemeniz gerekebilir. Kariyer yolunuzdaki bakış açınızı, yaklaşımınızı, yeteneklerinizi ve zayıf yönlerinizi yeniden gözden geçirirken, içsel olarak yavaş ama emin bir dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. Kare, bir iş arkadaşınızdan gelen bir yorum veya eleştiri gibi konuşmadaki bir şeyi tetikleyebilir. Ama kendinizi savunmak yerine, ne diyeceklerine bakın. Ne üzerinde çalışabileceğinize dair bir ipucu olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.