Kova Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

Kova burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çatışmalardan kaçınmaya dikkat edin. İster evde, ister işte ya da aşk meselelerinde kendinizi bir kavganın içinde bulabilirsiniz – ve bu, istemediğiniz bir kavgadır. Bugünün düşmanı yarının müttefiki olabilir.


26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm işi başkaları yapıyor – ama bundan yararlanmanız sizin için sorun değil.


26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Koç ve güneş üçüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlarken zihniniz bugün hızlı hareket edecek. Bu titreşimler, özellikle öğleden sonra Luna’nın Satürn’ü öptüğü zaman, auranıza hızlı bir zekâ ve güçlü bir enerji getirecektir. Bu kozmik iklim, kendinizle veya sevdiğiniz biriyle sınır koymanız gerektiğinde de size destek olacaktır, bu yüzden kuma birkaç çizgi çizmekten korkmayın. Gün sona erdiğinde ve ay Boğa burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç gün içinde odağınızı iç işlerinize yönlendirerek bir değişim fark edeceksiniz.


26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekle yanlış gidemezsin, Kova. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten biriyle romantik bir ilişki içinde olun, ayın üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve ani değişimler yoluyla Koç burcundaki yolculuğu sizi konuşmaya ikna etmek için yeterlidir. Ama her zaman olduğu gibi, bir yakalama var. Ay, bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla eşzamanlı olarak Plüton ile karşı karşıya gelecek, bu da konuştuğunuz kelimelerin ve/veya ilettiğiniz mesajların gizli bir yerden geliyor olabileceği anlamına geliyor. Bazılarınız için bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş duyguları potansiyel olarak açıklığa kavuşturabilir.


26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmadan önce düşün Kova! Ay, kişilerarası grup dinamiklerinize ve sohbetlerinize kolayca yatırım yapan ateşli Koç burcunda heyecanlanır. İş gününüz boyunca liderliği ele almak veya konuşmalara kendinizi dahil etmek isteyebilirsiniz. Ancak ay, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, konuşmadan önce durmak isteyebilirsiniz. Sizin ve iş arkadaşlarınızın ulaşmak için yarıştığı iletişimsel bir bitiş çizgisi yok. Gücünüzü veya profesyonelliğinizi bu kadar kolay konuşarak göstermek zorunda değilsiniz. Bugün tonunuza, çiminize ve zamanlamanıza dikkat edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.