Kova Burç Yorumları 11 Mayıs 2022

Kova burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne istediğini tam olarak biliyorsun ve peşinden gitmekten korkmuyorsun. Büyük, cesur bir plan için harika bir zaman ve dikkatleri üzerinize almak konusunda utangaç olmanıza gerek yok.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni başlangıçlar yüzeyin altında. Kendiliğinden hareket edin ve hepsi büyüyecek.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Başak burcunda ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, durgun enerjiyi temizleme arzusu sizi bugün bulacak. Bu titreşimler, bir ev temizliği ve kutsaması yapmak için mükemmeldir, bu nedenle Palo Santo çubuklarınıza ulaşmak için çağrıldığınızı düşünüyorsanız, kendinizi geri tutmayın. Bu öğleden sonra, Luna’nın Venüs’le karşı karşıya kaldığı ve bu da mali durumunuzun gerçekleriyle bağlantınızı kaybetmenize neden olabileceği zaman harcamalarınıza dikkat edin. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Terazi’ye girerken, önümüzdeki iki gün boyunca ruhsal yönünüzü ortaya çıkarırken bir değişim hissedeceksiniz.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yepyeni bir ilişkiye başlamadan önce serbest bırakılması gereken bir şey var mı? Tek ya da alın, ay Başak burcunda ve samimi sekizinci birleşme evinizde gezinmeye devam eder, ancak aynı anda dördüncü duygusal temeller evinizdeki güneşle ve bilinçsiz onikinci teslim evinizden geri giden Plüton ile uyumlu hale gelir. Bu, bilinçli olarak kendinize saklamayı seçtiğiniz bir şey veya henüz ifade etmediğiniz önemli bir kişi hakkında söylenmemiş bir duygu olabilir. Rahatça açıldıktan sonra, bağlantınızın dinamiğini büyük olasılıkla değiştireceksiniz.


11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz nasıl görünüyor, Kova? Bugün Başak burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiği için banka hesap özetlerinizi gözden geçirmelisiniz. Muhalefet, kişisel ve ortak bankacılık konularınızı gündeme getiriyor. Varlıklarınızı güvence altına almak için neler yapabileceğinizi düşünmeli ve aynı zamanda paylaşılan finansmanınızı zarafetle yönetmelisiniz. Özellikle mali durumunuzu herhangi bir ortak hesap dışında güvence altına almanız gerektiğini düşünüyorsanız, kendinize küçük bir yuva yumurtası ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Biraz sinsi olsa da, özellikle borç, kredi, vergi ve miras söz konusu olduğunda hazırlıklı olmaktan asla zarar gelmez!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.