Koç Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda arkadaşlarınızdan ihtiyacınız olanı alamadığınızı düşünüyorsanız, sanki geleceğe gerçekten eğilmeniz ve iz bırakmanız için size ilham vermemişler gibi, bu haftanın başında değişir. Pazartesi ve Salı günleri arkadaşlarınız bir ilham korosudur. Ne yazık ki, Çarşamba ve Perşembe yeni planları devreye sokmanın zamanı değil. Ama ellerinizin üzerinde oturun çünkü Cuma ve Cumartesi mükemmeldir. Zaten dönen bir atlama ipine atlayan biri gibi şeylerin büyük planına atlıyorsunuz. Pazar günü, bir profesyonel gibi aynı noktada zıplıyorsunuz. İyi görünüyor.


Koç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son birkaç haftadır, ilişkinizi nasıl geliştirebileceğinize odaklandınız. Bu hafta, 13 Mayıs’ta Boğa güneşi ve Uranüs aynı hizaya geldiğinde, tam tersi değil, ne istediğiniz ve ihtiyaçlarınızın neler olduğu konusunda kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Konu aşk olduğunda biraz bencil olduğunuz bilinmesine rağmen, bir ilişkinin yürümesi için iki kişinin gerekli olduğunu görüyorsunuz. Aşk, şu anda arzu ettiğiniz şeyle ilgili değildir; aynı zamanda, sorunlar ayrı varlıklar yerine bir birim olarak ortaya çıktıklarında, sorunları nasıl çözmeyi planladığınızla da ilgilidir.

Aşkın bir savaş alanı olmak zorunda olmadığını anlayacaksın. Uzlaşma ve denge ile ilgilidir. Tek sorun, konu romantizm olduğunda tutkularınıza boyun eğmemenizdir. Dolayısıyla, bu hafta öğreneceğiniz ve ilişkileri ilerletmede önemli bir rol oynayacak ince bir çizgi var. Partnerinize kendinizi ifade etmek istediğinizde, bu hafta bunu nazik sözlerle yapın. Bağırmazsanız ve bunun yerine kendinizi açıklamak için nezaket kullanırsanız, nereden geldiğinizi anladıklarını göreceksiniz.


Koç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yıldızlar sonunda senin lehinde bir araya geliyor Koç!

8 Mayıs Pazar gününden itibaren Aslan burcundaki ilk dördün altında grup projelerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ne kadar yetenekli olduğunuzu ve masaya hangi becerileri getirebileceğinizi zaten biliyorsunuz. Luna, spot ışığında parlayan profesyonel süperstar olmak için yaratıcı çalışmalarınızda öne çıkmanızı teşvik edecek. Bireysel profesyonel arayışlarınızda ilerlemek için ay enerjisini kullanın! Birkaç gün sonra Jüpiter burcunuza giriyor – evet! Şimdi burcunuzda, Jüpiter sizi büyük ve sorumlu hissettirecek. Jüpiter Koç burcundayken şans sizden yana, bu nedenle ilk izlenimlerinizi, röportajlarınızı ve profesyonel sunumlarınızı her zaman yakalayacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak, molaları neredeyse anında pompalamanız gerekebilir çünkü Merkür de İkizler’de geri harekette olacak. Artık Merkür gerilemesi yürürlükte olduğuna göre, bilgilerinizi üç kez kontrol etmeniz akıllıca olacaktır. Göndermeden önce e-postaları okuyun, sunumlarınızı kontrol edin ve iş gününüzü tamamlamak için tüm doğru materyallere sahip olduğunuzdan emin olun. Merkür gerilemesi, işe gidip gelme sorunlarına bile neden olabilir, bu nedenle işe normalden daha erken gitmeyi düşünün!


Koç Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yolunuzu bulmak, konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına geliyor.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü, Aslan burcundaki ilk dördün harekete geçme zamanının geldiğini işaret etmesiyle başlıyor. Özellikle kalple ilgili bir konuda risk alma havasında olabilirsiniz. Karşılığında ne söyleyeceği hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile, özel bir kişiye gerçek duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Koç, sen özünde bir maceracısın. Merak etmeye devam etmektense kartlarınızı masaya yatırmak daha iyidir. Büyüyen ayın ışığında, yolunuz sizin için düzenlenmiştir. Doğru yönde adımlar atıyorsunuz.

10 Mayıs Salı günü Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlıyor ve neredeyse anında iletişim bozuluyor. Yanlış kişiye bir e-posta veya metin göndermek oldukça kolaydır. Bir bireye yanıt verebilirsiniz, ancak daha sonra bir grup metnine gerçekten yanıt verdiğinizi fark edebilirsiniz. Telefonunuzu şarj etmeyi unuttuğunuz için bir aramayı veya kısa mesajı geri alamayabilirsiniz. Ve eğer bugün bir anlaşma imzalıyorsanız (ki bunu ideal olarak Merkür gerilemesi sırasında yapmazdınız), imzanızı eklemeden önce çok dikkatli bir şekilde okuyun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.