Koç Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi yavaş olsa da, bundan sonraki günler başlayacak. Hepiniz öyle ya da böyle bağlanacaksınız ve aklınıza gelebilecek hemen hemen herkese kolayca ulaşabileceksiniz. Perşembe veya Cuma günü düşen küçük bir şeye oldukça güçlü tepki vereceksiniz. Sakin kalmaya çalışın, ancak havalandırmanız gerekiyorsa çok şaşırmayın. Hafta sonu mükemmel, pozitif enerji ve yapılacak eğlenceli şeylerle dolu olacak. Sen de senden hoşlanan yeni bir potansiyel müşteri bulabilirsin. İyi hislerinizden yararlanın!


Koç Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri tekrar dengeye getirmeye çalışıyorsunuz.

15 Mayıs Pazar günü, güneşin Boğa burcunda olması ve para evinizin Kova burcundaki Satürn’e ve dostluk evinize kare yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, bir arkadaşınızla bir miktar para konusunda bazı çekişmeler olabilir. Belki geri ödenmesini bekliyorsunuz ya da belki birileri sizden borçlu olduğunuzu düşünmediğiniz bir ödeme istiyor. Koç, bu müzakereler için çok zor bir gün. İkiniz de ödün vermek gibi hissetmeyeceksiniz. Öte yandan, bu, birlikte bir iş kurmak için güçleri birleştirmek için mükemmel bir enerjidir.

16 Mayıs Pazartesi günü yakınlık evinizi aydınlatan Akrep burcunda bir ay tutulması var. Tutulmalar değişim getiriyor. İlişki partnerinizi çok, çok daha iyi tanıyor olabilirsiniz. Ve şimdi fiziksel ilişkiyle ilgili bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Koç, bunu bir süredir düşünüyor olabilirsin ve şimdi işler doruğa geliyor. Muhtemelen biriniz veya ikiniz de bugün bir karar vereceksiniz.


Koç Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Dolunay tutulması Akrep burcunda ilerlerken, özellikle ay sizin güneşinizle aynı gezegen cetvelini paylaştığı için kartlarınızı göğsünüze yakın tutmayı hatırlamak isteyeceksiniz. Kullanılamayan eğiliminizin arkasında gizli bir neden olsa da, günler ilerledikçe bu hafta tabağınızda bir sürü kişisel nişan olacak.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler’e girdiğinde, sizi dışarı çıkmaya ve arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmeye iten olumlu bir değişim tezahür edecek. Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla aşkınızın ilgisini çekmek için mükemmel kozmik ortamı yaratacaktır. Sadece, elde edilmesi zor olan nazlı oyununuzun çok ileri gitmediğini unutmayın. Biriyle gerçekten romantik bir ilginiz varsa, bu onu tamamen mahvetmenize hizmet etmeyecek – ama aynı zamanda flört durumunuzun dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de incitmeyecek.


Koç Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel ve finansal açıdan yoğun bir haftaya hazır olun Koç!

15 Mayıs Pazar gününden itibaren Boğa burcundaki güneş, Kova burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapacak. Her iki geçiş de sizi arzularınızın, ağ oluşturma fırsatlarınızın ve profesyonel arkadaşlıklarınızın güvenliğini düşünmeye teşvik edecektir. Başlangıçta gergin olsanız da, profesyonel topluluğunuzun ve hayallerinizin değeri konusunda daha umutlu hissedebilirsiniz! Ardından, Akrep burcundaki dolunay tam ay tutulması altında, tutulma portalı ertesi gün sona erer. Yatırımlarınızda, borçlarınızda, kredilerinizde ve hatta paylaşılan kaynaklarınızda beklenmeyen ancak kaderinde değişiklik olacak. Bunaltıcı olsa da, gücünüzü geri kazanmak ve finansal olarak kendinizi savunmak için tutulma enerjisini kullanabilirsiniz. Bu süre zarfında herhangi bir ek borç veya varlık almak yerine sahip olduklarınıza odaklanmak en iyisi olabilir. Neyse ki, Mars Balık’ta Neptün ile kavuşum yaparken, tutulma sonrası portalda inanılmaz derecede umutlu hissedeceksiniz. Haftanın sonunda güneş İkizler’e girecek ve finansal odağınızı hafifletecek. İkizler sezonu, sizi yakın profesyonel topluluğunuz ve meslektaşlarınızla yakın çalışmaya teşvik eden kesinlikle konuşkan bir zaman olacak. Yerel bölgenizdeki insanlarla ağ kurmak için bir noktaya gelin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.