Koç Burç Yorumları 7 Mayıs 2022

Koç burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İş sorunları sizi biraz çıldırtacak, ancak iğrenç insanlarla (Müşteriler? Patron? İş arkadaşları?) ilgilenmeye normalden biraz daha fazla özen gösterirseniz, gün boyunca yelken açacaksınız.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, birçok gün gibi, sadece varış noktasına değil, yolculuğa odaklanmalısınız.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Harekete geçmek için ilhamını bul, Koç. Boğa burcundaki güneş, Balık burcundaki Mars’a altmışlık açı yaptığında, güvenliğinizden en iyi şekilde yararlanmak için iç sihrinizi kullanın. Mars, büyük olasılıkla güneş enerjisine odaklanmanızla ilgili olan hırslarınızın peşinden giderken dizginlenemeyen umudunuzu ve iyimserliğinizi serbest bırakmaya hazır. Enerjilerin uyumu, pozitiflikle paranızın peşinden gitmenizi sağlayabilir. Sahip olduklarınızdan en iyi şekilde yararlanmayı hedeflediğiniz için rahat bir para anlayışı ile kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah ateşli Aslan burcuna geçiş yapıyor, enerji seviyenizi yükseltirken sizi kendinden emin bir ruh haline sokuyor. Kendinizi takdir ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle son zamanlarda hava tercih ettiğinizden biraz daha duygusalsa. Öğleden sonra Luna iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflediğinde, konuşkan bir enerji etrafınızı saracak. Bu enerjiyi aileniz ve arkadaşlarınızla arayı kapatmak için bir bahane olarak kullanın, bir süredir konuşmadığınız kişilere ulaşmak için özel bir özen gösterin. Akşam yaklaşırken, kendini sevmek için biraz zaman ayırın ve ay uyumlu Venüs ile bağlantı kurun.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, tutkuların artıyor. Ve iyi, evcilleştirilemezler. Farkında olsanız da olmasanız da, güneş (aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) ile kıvılcımlar saçan gezegen hükümdarınız Mars arasındaki günümüzün cıvıl cıvıl altmışlık konumu, kalpsizlere göre değil. . Bu, özellikle güneşin Toros’taki yolculuğunu ve şehvetli ikinci arzu evinizi düşündüğünüzde geçerlidir, bu yüzden elbette gidin ve sizin olanı alın. Ay aynı zamanda gösterişli Aslan burcuna girerek, aşkla ilgili flört eden beşinci evinize duygusal bir vurgu getirecek ve bu süreçte Merkür ile uyumlu hale gelecek. Sözlerin büyü.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.