Koç Burç Yorumları 31 Mayıs 2022

Koç burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 31 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinizde (borçlu veya verilmiş) iyilikler için pazarlık yapacak biri değilsiniz, ancak yine de her ihtimale karşı sürekli bir çetele tutmak isteyebilirsiniz. Dengesiz beklentiler kırgınlıklara yol açabilir.


31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Enerjiniz varken, gizli fırsatlar için tüm kuytu köşeleri keşfedin.


31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, İkizler ayı ciddi Satürn ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarken, bugün yolda kalmak için kendinize biraz sert davranmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdan kaçmanın cazibesi şu anda gerçek olacak, bu da çalışmanız gerektiğinde sosyal medya beslemelerinde gezinmenize neden olabilir. Telefonunuza bir zamanlayıcı kilitleme uygulaması indirmek, gün boyunca arkadaşlarınızla görüşme isteğinize direnmenize yardımcı olabilir, ancak yıldızlar akşam olduğunda sosyalleşmeyi teşvik edecektir. Gün sona ererken, Luna Yengeç’e girer, yavaşlamanızı ve duygularınızı kontrol etmenizi istiyor.


31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün anlaşmanız gereken çok şey var. Günün gezegensel konfigürasyonu, çevrenizdeki hayattaki sonları ile ne kadar mutsuz oldukları konusunda inleyenleri dinleyebileceğinizi ya da sıçrayabileceğinizi, sefaletlerinizi ve kısıtlamalarınızı unutabileceğinizi ve küçük bir grup insana katılabileceğinizi gösteriyor. Eğlenmeye ve heyecanlanmaya kararlı olan mümkün. Kalbinin gerçekten olduğu yere git.


31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dün yeni ayın ardından, tezahürlerinizi ve hedeflerinizi daha iyi yapılandırma fırsatınız olabilir. Koç, İkizler’deki ay, Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında bir eylem planı tasarla. Akıllı ve hızlı olan üçgen, yeni ay niyetlerinizi gerçekleştirmek için benzersiz yollar üzerinde düşünmenizi sağlar. Profesyonel sosyal medyanıza insanları ekleyerek veya e-posta yoluyla bağlantılar kurarak kendinizi uzun vadeli profesyonel bağlantılar kurmaya başlayabilirsiniz. Üçlü, benzersiz bir bakış açısına ve ağ oluşturma hedeflerinizi başlatmanıza yardımcı olacak ilk izlenime izin verebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.