Koç Burç Yorumları 27 Mayıs 2022

Koç burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 27 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 27 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen gerçekler ve rakamlar abartılıyor – ve bu kesinlikle o zamanlardan biri. Tüm bu aşırıya kaçan analizleri unutun ve bunun yerine içgüdülerinizle hareket edin. Hayal kırıklığına uğramayacaksın.


27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı insanlar ileride olduklarında nasıl bırakacaklarını bilmiyorlar. Aynı hatayı yapma.


27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Ay bugün şehvetli Boğa burcunda yolculuğuna devam ediyor, sizi yavaşlamaya ve merkezinizi bulmaya teşvik ediyor. Arka planda bazı kişisel dramlar veya karışıklıklar olsa da, sizi çevreleyen güzelliği kabul ederek anda kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu titreşimler ayrıca kendinizi biraz şımartmanıza izin verecektir, bu yüzden akşam yemeği sipariş etmek, biraz çevrimiçi alışveriş yapmak veya akşamı güzel bir ortamda dinlenerek geçirmek için telefonunuzun fişini çekmek istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin. sıcak köpük banyosu.


27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro havasının boğucu olduğunu söylemek yetersiz kalır, Koç. Ve ister bekar, ister romantik bir ilişki içinde olun, bu sizin için özellikle önemlidir ve işte nedeni budur. Ekstra çapkın ve arzu edilir mi hissediyorsunuz? Tatlı Venüs’ün burcunuzda parıldadığı her gün değildir, bu yüzden bu lezzetli özün tadını çıkarmadıysanız, bunu yapmaya başlamanız için bu sizin işaretiniz. Ayın Venüs tarafından yönetilen bir burçta girmesine ek olarak, konfor, finans ve değer sistemleriyle ilgili şehvetli ikinci evinizden bahsetmeye gerek yok, Venüs (sizin burcunuzda) gölgeli Plüton ile karşı karşıya gelecek. Bu sadece işleri yoğunlaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda tabu arzularınızı da giderecektir.


27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzu ilerletmek için verdiğiniz taahhütlerle nasıl daha iyi ilişki kurabilirsiniz, Koç? Venüs, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare karelerinizdeyken bağımsızlığınız şüpheli olabilir. Başkalarıyla çalışmayı taahhüt etmek veya başka birinin beklentileriyle çalışmak, kendiniz için çalışamayacağınızı göstermez. Plüton retrosu, Venüs’ü, sizin işe yarayan geçmiş düzenlemelerinizi ve bocalayan diğer düzenlemelerinizi düşünmeye teşvik eder. Mevcut taahhütlerinizde kendinden emin ve bağımsız hissetmelisiniz. Düzenlemeleriniz hakkında bir karar vermeden önce herhangi bir duyguya aracılık etmek için kareyi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.