Koç Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

Koç burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir koltuk için para ödemiş olsaydınız ve tüm sanatçıların listelendiği bir program almış olsaydınız, biraz drama iyi olurdu. Öte yandan, arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın takip etmesi zor draması düpedüz can sıkıcı olabilir.


26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratılış, güçlü bir deneyimdir ve bugün özellikle ödüllendirici olacaktır.


26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Ay bugün senin burcunla yolculuğunu tamamlıyor ve hedeflerine doğru ilerlemen için sana son bir kozmik baskı veriyor. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve sorumlu Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, hedeflerinize bir düzen getirmenize yardımcı olabilir, ancak hangi yolu seçeceğinize karar vermeden önce bir arkadaşınıza veya uzmana güvenmek akıllıca olabilir. Ayın Venüs’e yakınlaştığı ve masaya yumuşak ama tutkulu bir enerji getirdiği bu akşam romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın. Luna Boğa’ya girdiğinde ve sizi topraklama enerjisiyle kutsadığında cadılık yaklaşırken bir değişim hissedeceksiniz.


26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, baştan çıkarıcı Venüs ile güçlerini birleştirecek ve her zaman eğlenceli olan gününüzün dinamiğine göz kamaştırıcı bir çekicilik ve cilve katacak. Koç, işyerinde birine aşıksan, Luna’nın Plüton’a olan karesi (otoriter onuncu otorite evin aracılığıyla) güç mücadelelerini ve ego yolculuklarını tetiklemeye eğilimlidir, bu yüzden bir durumun sonucunu kontrol etme ihtiyacından aşırıya kaçmaktan kaçının. . Aynısı, halihazırda romantik durumlarda olanlarınız için de geçerli, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin. Luna’nın Satürn’e altmışlığı, destek için akranlarınıza yaslanmanızı teşvik eder.


26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakinliğini kaybetmemeye çalış, Koç. Ay şu anda burcunuzda ve müstehcenliğinizi artırıyor. Atlamak ve işi bitirmek için hızlı olabilirsiniz. Ay aynı zamanda Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzun sonucunu etkileyebileceğinden, işteki duygusal varlığınız ile yüz yüze gelmeniz gerekebilir. Kendinize güveniyorsanız ve hayat doluysanız, endişelenmeyin. Ancak sinirli ve sabrınız yoksa, meydan sizi nasıl hissettiğinizi ancak profesyonel bir şekilde onurlandırmaya teşvik eder.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.