İkizler Burç Yorumları 9 Mayıs 2022

İkizler burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O aşk dalgalarının aktığını hissedebiliyor musun? Dünya sadece sana sarılmak istiyor ve sen bundan daha memnun olamazdın. Sıcak (metaforik ise) kucaklaşmanın tadını çıkarın ve onu eşit ölçülerde hemen geri verin.


9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün en azından bir düşmanla işleri açığa çıkarmaya çalışmanız gerekiyor.


9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Aslan ayı gökyüzünde büyük bir haç konumuna girerken zihninizin kısa devre yaptığını hissedebilirsiniz. Bu titreşimler sizi aşırı uyarılmış hissetmenize ve birden fazla yöne çekilmenize neden olabilir, bu da yere zaman ayırmanızı ve nefesinizi tutmanızı önemli hale getirir. Akşam gelip ay Başak’a girerken, haritanızın evleri yöneten bölümünü harekete geçirerek bir değişim fark edeceksiniz. Bu titreşimler, gecenizin geri kalanını rahatlamaya ve evinizin rahatlığında kişisel bakım pratiği yapmaya ayırmanız ve çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel alanınızı ayırmanız için size ilham verecek.


9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, ateşli Koç ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri, gelecek vizyonları ve bireysel özgürlük ile göz kamaştırmaya devam ediyor; bu, yalnızca yaşıtlarınız üzerinde bir izlenim bırakmakla kalmayıp, aynı zamanda kalabalıkla sosyalleşmek için ilham aldığınız anlamına geliyor. İkizler, ne bekliyorsun? En iyi yaptığın şey bu, bu yüzden bu ışıltılı geçişin boşa gitmesine izin verme. Elbette, bugünün astro-hava durumu göz önüne alındığında, ay doğrudan görev yöneticisi Satürn’ün karşısında duracağı için üstesinden gelinmesi gereken birkaç engel var. Bunun anlamı: kısıtlama ve sınırlama duygularını yaşamaya daha yatkınsınız. Biraz çaba gerektirebilir, ancak mojo’nuzu teslim etmek için hiçbir neden yok.


9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aslan burcundaki ilk dördün ayın iletişimsel zirvesinden aşağı inerken, dikkatiniz özel hayatınıza kayar. Ay, burcunuzu kareleyen ve huzursuz bir his yaratan değişken Başak burcuna girdi. İkizler, yapılacaklar listenizdeki görevleri tamamlamak için ayın odaklanmış ancak esnek doğasına yaslanmalısınız. Ev içi görevleriniz ve ailevi sorumluluklarınız gün boyunca öncelikli olabilir. İş-yaşam dengesi kurmanın bir parçası olduğu için işinizden çok kişisel konulara odaklanmanızda bir sakınca yok!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.