İkizler Burç Yorumları 29 Mayıs 2022

İkizler burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Etrafınızdaki insanlar sizi deli etmek için ellerinden geleni yapıyorlar gibi görünüyorsa, bırakın yapsınlar. Hannibal Lecter tarzı tatlı çılgınlığınla herkesi şaşırtacaksın. Chianti’yi geç!


29 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Karşılaştığınız bu son dağa tırmanın. Yüksekliğinin sizi korkutmasına izin vermeyin!


29 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, mümkünse bu sabah hayallerinizi hatırlamak için bir dakikanızı ayırın, çünkü Boğa burcu, gezegeninizin yöneticisi Merkür ile şafaktan hemen önce kozmik bir ittifak kurar. Bu kozmik iklim, özellikle son birkaç gündür içsel olarak mücadele ediyorsanız, perdenin ötesinden mesajlar getirebilir. Gün gelişmeye devam ederken ve Luna önümüzdeki iki buçuk gün boyunca ruh halinizi ve auranızı yükselterek burcunuza doğru ilerlerken bir değişim hissedeceksiniz. Yeni ay, cadı saatinin tezahüründen hemen sonra ortaya çıktığından, yatmadan önceki altı ay için hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın.


29 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel uyum, belirli sorunları zihninizde ön plana çıkarıyor. Önemli bir kişiyle mevcut durumdan gerçekten istediklerinize erişebilirseniz, sınırlayıcı koşullardan çıkma şansınız yüksektir. Üslubunuzu sıkıyorlar gibi görünüyor, ancak bunda şimdiye kadar oynadığınız rolü de görmeniz gerekiyor.


29 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden git İkizler! Mars bugün Koç burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığında hiçbir şey sizi durduramaz veya önünüzde duramaz. Cesur ve heyecan verici birleşim, profesyonel özlemlerinizi takip etme arzunuzu aydınlatır. Profesyonel yönünüzü takip etmek için büyük bir güvenle doğrudan mücadeleye atlayabilirsiniz. Diğer öncülerle ekip oluşturmak için bu geniş, patlayıcı enerjiyi kullanın. Başka bir profesyonel koç, profesyonel özlemlerinizle uyumlu bir fırsat için bir tavsiye, destek veya yol gösterici bir kelime sunarak yolunuzu açmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.