İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Haziran 2022

İkizler burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Haziran ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hızlı düşünen Merkür, 3 Haziran’da kendinden emin Boğa burcundayken nihayet doğrudan harekete geçtiğinde ileri flört becerilerinizi geri kazanırsınız. rekor sürede sevgiler.

13’ünde, Merkür son derece hızlı zekalı burcunuza doğru ilerlerken iletişim tanrılarından daha da fazla yardım alırsınız. Tam olarak ne söyleyeceğinizi, kime söyleyeceğinizi ve ne zaman söyleyeceğinizi nereden biliyorsunuz? Kesin bir yeteneğin var İkizler ve onu kullanmamak romantizme karşı suç olur!

Huzursuz burcunuz ayrıca 22 Haziran’da aşk tanrıçası Venüs’ü ağırlamaya başlıyor, bu yüzden orada başka neler olduğunu görmek için etrafa bakmaya başlarsanız şaşırmayın. Aptalca mutlu bir ilişki içinde olsanız bile, kendinize yardım edemezsiniz. Bu meraklı, eğlenceli enerji başınızı belaya sokabilir, ancak bu kadar eğlenirken olası sonuçlar konusunda o kadar endişeli değilsiniz.

Yirmi sekizinde, sizi kendi kafa boşluğunuzdan çıkaran ve diğer insanların nasıl hissettiğini düşünmenizi isteyen şefkatli bir Venüs-Jüpiter sekstil var. Cömertliğiniz ve dikkatiniz birinin kendisini son derece özel hissetmesini sağlayabilir.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Profesyonel cephede aylarca süren rekabet ve mücadeleden sonra, şu anda işle ilgili mutlu olacak çok şey var. 3 Haziran’da Merkür gerilemesi sona erdiğinde, kapıdan çıkarken birkaç galibiyetiniz ve inanılmaz fırsatınız var. Bu, vizyonunuzu tartışmak ve kişisel bir kariyer hedefleri listesi başlatmak için mükemmel bir zaman. Hatta Merkür ilerledikçe eklemeler ve değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Ay ilerledikçe, yirmi sekizinci Yengeç yeni ayı sırasında gücünüzde şiddetle durabileceksiniz. Bu, sizi gelecekte başarıya taşıyabilecek yeni bir finansal plan yapmak için çok önemli bir zamandır. Bu lunapark, bir inanç sıçraması yapmanıza ve inandığınız bir fikre yatırım yapmanıza bile ilham verebilir. Geri ödeme buna değecektir. Bununla birlikte, çok fazla sabır gerektirecek, bu sizin dürtüsel doğanız nedeniyle bilinmeyen bir şey.

28 Haziran’da başlayacak olan Neptün gerilemesi sırasında dikkatli olun. Bu çılgın enerji, profesyonel ilişkilerinizde rahatsızlıklara veya kafa karışıklığına neden olabilir, ancak sabır ve doğal olarak keskin zekanız ile sorunları hemen çözebileceksiniz.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yaz gelmek üzere, ancak 3 Haziran’da Merkür doğrudan Boğa’ya geçtiğinde hala kendiniz üzerinde çalışıyorsunuz. Flört uygulamalarına daha az, kendinizi ve gerçekten ne istediğinizi yeniden keşfetmeye daha fazla zaman ayırın.

Neyse ki, on üçünde Merkür sizin burcunuza girdiğinde flört oyununa geri dönersiniz ve bu sizi ekstra çapkın yapar. Bu, ilk randevuya çıkmak için mükemmel bir zaman, bu nedenle 14 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında bir tane planlayın. Bu, en iyi randevu geceniz çünkü daha maceracı ve anlayışlı olacaksınız. Aşk söz konusu olduğunda bir inanç sıçraması yapın, İkizler.

Yaz resmi olarak, güneş 21’inde Yengeç burcuna girdiğinde başlar. Bir yaz aşkı ilişkisi başlatmaya hevesliyken, tüm öz değerinizi bir ilişki içinde olmaya dayandırmadığınızdan emin olun. Bunun yerine, ertesi gün Venüs burcunuza girdiğinde sahayı oynayın. İlk buluşmalara gitmek ve eğlenmek için mükemmel bir zaman.

Haziran, 28 Haziran’da Yengeç burcunda yeniay olduğunda, sizi değer verdiğiniz biriyle biraz fiziksel temas kurmaya teşvik eden şehvetli bir notla sona eriyor. Keyifli bir sonla sonuçlanabilecek süslü bir randevuya çıkın.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Öğenizde

İkizler, bu ay burcunuzdaki güneş ile olumlu bir başlangıç ​​yapıyor ve size bir destek veriyor ve kendinize karşı nazik olmanızı teşvik ediyor. 21 Haziran’a kadar olan haftaların keyfini çıkarmak sizin için, bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Size bir vızıltı veren her şey sizin için iyidir.

Rehber gezegeniniz olan Konuşkan Merkür, üç haftalık gerileme evresinden sonra doğrudan üçüncüye dönüyor, bu nedenle gecikmeler yüzünden hüsrana uğradıysanız, işler yakında düzelmeye başlayabilir.

Merkür, 13 Haziran’da burcunuza geçiyor ve bu, en iyi fırsatları almanızı, pazarlık yapmanızı ve doğal zekanızı ve çekiciliğinizi sergilemenizi sağlayarak İkizler kişiliğinizi geliştiriyor. Seni durduran olmayacak.

On dördünde Yay burcundaki Süper Ay, turbo şarjlı bir dolunay gibi davranır ve önemli bir ilişkiyle ilgili duyguları akla getirebilir. Bazı sorunlar halının altına süpürüldüyse, o zaman ortaya çıkabilirler. Daha sonra pişman olabileceğiniz bir anda herhangi bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçınmaya çalışın.

Ateşli Mars ve iyimser Jüpiter, onu canlı bir sahne haline getirmeye devam ederken, sosyal hayatınız da muhteşem görünüyor. Etkinliklere katılmaya, belki bir gruba liderlik etmeye ve insanları eğlence ya da iş için bir araya getirmeye istekli olacaksınız.

Güneş, 21 Haziran’da Yengeç burcuna ve mali bölgenize kayar ve yaklaşık dört hafta boyunca burada olacaktır. Daha fazla güvenlik arıyor olacaksınız ve bir fırsat veya yeni bir iş ortaya çıkar ve bu konuda size yardımcı olursa, muhtemelen onu yakalayacaksınız. Size kontrol hissi veren ve sizi para konusunda daha güvende tutan her şey düşünülmelidir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir yan koşuşturma başlatmak, ihtiyacınız olmayan ürünleri satmak veya finansal kurulumunuzu yeniden düzenlemek için en iyi zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.