Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs – 5 Haziran Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 30 Mayıs – 5 Haziran Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta heyecan verici bir başlangıç ​​yapıyor ama sonunda fiyasko olabilir.

29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın güven evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Harekete geçmeye hazırsınız. Kararsızlık ve tereddüt gitti ve artık ilerlemeye hazırsınız. Yoluna çıkan her ne ise bir kenara çekilmeli ve bunu bir an önce yapmalısın. Bu, bir iş kurmak veya ilk randevuya çıkmak gibi bir şeye başlamak için harika bir gün.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda ve iletişim ve sözleşme eviniz yeni ay gerçekleşiyor ve pozitif enerji devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca, projeleriniz için destek toplamak için dünyaya mesajlar göndermek istediğinizde bir tohum ekme dönemindesiniz. Koç, bu, gelen kutunuzu ele almanın ve bir cevaba ihtiyacı olan herkesin bir cevabı olduğundan emin olmanın tam zamanı. Ayrıca, nelerin imzalanması, devam ettirilmesi veya iptal edilmesi gerektiğini görmek için sözleşmelere ve sözleşmelere bakın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta para kazanmak beklediğinizden daha kolay olabilir.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta, sezgisel yetenek ve maneviyat evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, psişik yeteneklerinizi geliştirmeye yardımcı olacak aktif bir bilgi araştırması yapıyor olabilirsiniz. Boğa, alacak bir ders veya okuyacak kitaplar bulabilirsin. Manevi faaliyetleri günlük yaşamınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Veya tanınmış bir astrolog veya medyum ile bir okuma yapabilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda ve para evinizde yeni bir ay var. Bu, finansal hayatınızı hızlandırabilecek iki haftalık yeni fırsatlar olduğunu gösteriyor. İster aktif ister pasif olsun, yeni gelir kaynakları keşfedebilir veya mevcut gelir akışlarını artırabilirsiniz. Boğa, bütçeleme ve harcamalarınızı takip etme konusundaki kararlılığınızı yenilemek iyi bir fikirdir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay yılına yapacak çok şeyle başlıyorsunuz.

29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç burcundaki topluluk, gruplar ve organizasyonlar evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Benzer düşünen insanlardan oluşan bir organizasyonla bağlantı kurarken, hayatınızda yeni bir bölüm başlatıyor olabilirsiniz. Grupta yeni olabilirsiniz veya yakın zamanda bir yönetim kurulu üyesi pozisyonuna terfi etmiş olabilirsiniz. Oradakilerin çoğu sizi bu grubun başarısı için çok önemli buluyor. İkizler, bugün enerjinizi bu organizasyonun büyümesine harcamak güzel.

30 Mayıs Pazartesi günü kendi İkizler burcunuzda bir yeni ay var. Bu, yeni ay yılınızı başlatıyor ve şimdi mümkün olduğunca çok sayıda yeni şey denemek istediğiniz iki haftalık yoğun tohum ekim zamanınız var. İkizler, ne kadar çok tohum ekersen, gelecek yıl hasat o kadar büyük olur. Bu, yeni bir iş, yaşamak veya ilk buluşmaya gitmek için yer aramaya başlamak için iyi bir zamandır.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işleri yavaştan almaya ve hız limitinin altında tutmaya çalışın.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın kariyer evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, kariyer hedefleriniz doğrultusunda harika bir şey olabilir. Yengeç, ideal bir iş açılışına denk gelebilirsin. Görüşme yaptığınız bir iş size bir teklifte bulunabilir. Ya da mevcut yöneticinizle kariyer yörüngeniz hakkında konuşabilir ve mutlu haberler alabilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda bir yeniay var. Bu, ay yılınızın son ayını işaret ediyor. Bugün geçen yıl neyi başardığınızı, inişleri ve çıkışları düşünmek için biraz zaman ayırın. Yengeç burcu, başarılarınızın üzerine inşa etmek istiyorsunuz, ancak gelecek ay yeni ay yılına girerken yükü hafifletmek için nelerin atılması gerektiğine bakmanın zamanı geldi. Hem alanınızı hem de düşüncelerinizi dağıtmak için iyi bir zaman.

31 Mayıs Salı günü iki yön var. Boğa’daki Venüs ve arkadaşlık eviniz, Koç’taki Jüpiter’e ve kariyer evinize yarı altmışlık yapar. Yengeç, bir arkadaşını görmek için işi bırakıp bırakmamaya karar veriyor olabilirsin. Kararlar sizin için genellikle o kadar zor değildir, ancak içinizde bugün bağımlı olmamanızı söyleyen bir şey var. Bir arkadaşınızı hayal kırıklığına uğratmanız ve çalışma programınıza uymanız gerekebilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni arkadaşlarla tanışıyor ve yeni şeyler yapıyorsunuz.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta Jüpiter ve seyahat eviniz ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Leo, muhtemelen heyecan verici bir şeyin gerçekleşmesi için açsın. Dünyanın daha önce hiç gitmediğiniz bir yerine bir macera, bir kaçış, bir gezi istiyorsunuz. Biraz heyecan zamanı. Farklı türde bir kahve sipariş ederek, günün başlangıcından itibaren rutininizden kurtulun. Ve belki günü İrlanda, İtalya veya İzlanda’ya bir gezi rezervasyonu yaparak bitirebilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var. Yeni bir grupla veya topluluğun bir parçasıyla bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Leo, yerel “hiçbir şey satın alma” grubuna katılarak tutumlu yönünüzü keşfediyor olabilirsiniz. Veya kendinizi bir hobiye kaptırabilir, som gümüş ve kaba işlemeli değerli taşlardan takı yapmayı öğrenebilirsiniz. Mobilyaları tamir etmeye veya antika arabaları restore etmeye olan ilginizi keşfetmek için iyi bir zaman.


Başak Burcu

Başak Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kapınıza yeni bir fırsat gelebilir.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın yüksek finans evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. İlgi çekici bir para kazanma fikrine rastlayabilirsiniz. Doğal merakınızla birleşen eşzamanlılık, sizi gerçek olasılıkları olan bir aktiviteye, ürüne veya şemaya yönlendirebilir. Ve İnternetin büyüsü sayesinde, başlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Başak burcu, sosyal medya platformlarında katılabileceğiniz, ipuçları ve destek alabileceğiniz gruplar bile var.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeni bir ay var ve işinizle ilgili yeni bir şeyler oluyor. Yönetimden yeni bir proje için fırsatlar sunan veya bir ekibe başkanlık etmeniz için bir duyuru gelebilir. Bu, daha iyi bir komisyon oranına veya bonus olasılığına yol açabilir. Başak, hala atlayabileceğin bazı çemberler var ama bu, önümüzdeki birkaç hafta içinde işini çok daha ilginç hale getirebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir yerlere gidiyorsunuz.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın ilişkiler evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Terazi, popülariteniz artıyor ve insanlar sizinle tanışmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Karizmanız parlıyor ve her karşılaşma heyecanla dolu hissedebilir. Başka bir ruhla tanışma hissi ile daha çok temas halindesiniz. Aşkı arıyorsanız, bu ilk buluşma için ideal bir zaman.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var ve aklınızda seyahat olabilir. Alışveriş yapmak veya arkadaşlarınızı görmek için şehre bir gezi yapmak için zaman ayırmaya karar verebilirsiniz. Ya da belki de şehirde yaşayan arkadaşlarınızı yürüyüş, balık tutma veya öğleden sonra pikniği için kırsal bölgeyi göstermek için bir araya getiriyorsunuz. Terazi, şu anda odak noktası, yeni deneyimler yaşamak ve yeni yerler görmek için kendinizi mahallenizden çıkarmaktır.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyanızı genişletiyorsunuz.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın iş evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Akrep, yapılacaklar listenizdeki şeyleri makine gibi bir hassasiyetle kontrol ediyorsunuz. En büyük işin üstesinden gelebilirsin (ve ağır kaldırma konusunda biraz yardım bulabilirsin). Spor yapıyorsanız, parkta bir delik veya topun dışına vurabilirsiniz. Başkalarının oyunu oynamasını izlemektense bu aktiviteyi sizin yapmanız daha iyi, bu yüzden bir bisiklet kiralayın ve yerel tepelerde inip çıkın.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var. Dikkatiniz finansa çevriliyor ve ekstra para getirmek için bazı fırsatlar var. Küçük bir işletmeniz varsa, bölgenizi genişletebilir veya ek müşteriler bulabilirsiniz. Eski müşteriler yeni müşteriler getirir ve kadronuz büyür. Akrep, başka biri için çalışıyorsanız, bugün ek avantajlar elde edebilirsiniz. İndirimli hisse senedi veya daha iyi bir komisyon oranının kilidini açarak şirketle bir dönüm noktasına ulaşabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, topun güzeli sensin.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta, romantizm ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün durmak için hiçbir neden yok. Çıkmak istediğin biri varsa, şimdi sormanın en iyi zamanı. Sosyal medyada “göz kırparak” ulaşın. Müstehcen sebzelerin mutlu emojilerini gönderin. Yay, bebek adımları atıyorsanız, kırmızı bir mum yakın ve Evren’e yürekten sevgi talebinde bulunun.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda ilişkiler, ortaklıklar ve arkadaşlıklar alanınızı öne çıkaran yeni bir ay var. Çekicisin, birçok insanı kendine çekiyorsun. Kapıdan çıkın ve partilere davetiyeler, toplantı talepleri veya doğrudan mesajlar alabilirsiniz. Yay, fark edilir ve kutlanırsınız. Önümüzdeki iki hafta boyunca, tanışmak istediğiniz kişilerin bir listesini yapın (ünlüler dahil). Bu, altı derecelik ayrım yasasını etkinleştirmenize yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hareket halindesiniz.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın konut evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Şu anda evde çok fazla aktivite var. Zaman daralıyor diye bir hamle için hazırlık yapıyor ve bunu hızlı bir şekilde yapıyor olabilirsiniz. Oğlak, okulda bir sömestr geçirdikten sonra aile evine geri dönüyor olabilirsin. Ya da nihayet ne kadar çok iş yapmanız gerektiğini anlamak için o tamirciyi satın aldınız. Büyük projelerle uğraşmak için harika bir gün. Bugün enerjiniz var ve yardım bulabilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var ve kapıdan içeri girdiğinizde bir iş projesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Baskı var ve amiriniz ve patronları bu görevde nasıl olduğunuzu görmek için izliyorlar. Ve gerçekten parlayabilirsin. Oğlak burcu, özellikle şirkette yükselmek istiyorsanız, bu yeni fırsata yaslanın.


Kova Burcu

Kova Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilgi odağı olmaya hazırsınız.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta iletişim ve hareket evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün durdurulamazsın. Kova, yazmak, öğretmek ve yayınlamak ile ilgili her şeyi ileriye taşıyabilirsiniz. Bu, şiir kitabınızı veya en son şarkınızı piyasaya sürmek veya dünyaya sanatınızı göstermek için harika bir gün. Ve bunu yaptığınızda, şanslı tesadüflerin gerçekleştiğini göreceksiniz. Eylemde eşzamanlılıktır. Bugün kanatların var.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var. Şans eseri bir karşılaşma romantik bir karşılaşmaya (ya da en azından yakın bir arkadaşlığa) yol açabilir. Kova, geçmişinizden biriyle karşılaşabilirsiniz. Birlikte bir yaz işinde çalışmış olabilirsiniz ya da onları üniversiteden belli belirsiz hatırlıyorsunuzdur. O zaman bu kişiyi gerçekten fark etmemiş olabilirsiniz, ama şimdi oldukça ilgi çekici. Sonunda bir randevuya gidebilirsin.


Balık Burcu

Balık Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni enerji sizin için hazır.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Koç burcundaki Mars’ın para evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Gelirinizi artırma yeteneğiniz bugün oldukça güçlü. Planlar yapın ve işleri harekete geçirin. Hayatı değiştiren sonuçları görebilirsiniz. Yakın zamanda. Balık, bu tamamen kapsamlı bilginizi ve sezginizi sağlam bir eylem planıyla birleştirmekle ilgilidir. Oturup nasıl para kazanılacağına dair bir çevrimiçi video daha izlemek yerine, iki ayağınızı birden atlamanın zamanı geldi.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeni ay gerçekleşiyor ve evde yeni bir şeyler oluyor. Birinin içeri veya dışarı hareket etmesi mümkündür. Bu, tüm evin farklı hissetmesine neden oluyor. Ya da belki yeni mobilyalar eklediniz ve bu tüm odanın enerjisini değiştiriyor. Balık, bugün evde değişiklik yapmak her şeyi taze ve canlı hissettiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.