Günlük İş Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

26 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakinliğini kaybetmemeye çalış, Koç. Ay şu anda burcunuzda ve müstehcenliğinizi artırıyor. Atlamak ve işi bitirmek için hızlı olabilirsiniz. Ay aynı zamanda Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzun sonucunu etkileyebileceğinden, işteki duygusal varlığınız ile yüz yüze gelmeniz gerekebilir. Kendinize güveniyorsanız ve hayat doluysanız, endişelenmeyin. Ancak sinirli ve sabrınız yoksa, meydan sizi nasıl hissettiğinizi ancak profesyonel bir şekilde onurlandırmaya teşvik eder.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Müzikle yüzleşmeye hazır mısın Boğa? Koç burcundaki küstah ay, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile ters kare açı yaptığında, gizli hayal kırıklıklarınız gün yüzüne çıkabilir. Meydan, mesleki gelişiminiz ve yolculuğunuzla ilgili sıkıntılarınızı gündeme getirebilir. Eğitim fırsatları, mentorlar ve seyahat planları gereksiz strese neden olabilir. Ancak bu sorunları ele almak, meydanın dönüştürücü yönü olabilir. Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye devam etmek için havayı temizleyebilmeniz ve her şeyi alabilmeniz için sorunlarınızla doğrudan başa çıkmak için ivme oluşturmak için hayal kırıklıklarınızı kullanabilirsiniz.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ani kararlar vermeyin İkizler. Ay kardinal Koç’ta olduğundan ağ oluşturmaya, yeni bir bağlantıyla çalışmaya veya birçok hayalinizden birini takip etmeye kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Ancak ay aynı zamanda, güçlenmiş hissetmek için aceleci bir hamle yapma arzunuzu harekete geçiren Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile kare açı yapıyor. Ancak geri giden Plüton, ayı iç gözlemci olmaya teşvik edebilir ve daha da başarılı olmak için bir eylem planı hazırlayabileceğiniz zaman neden harekete geçmeniz gerektiğini düşünmenize neden olabilir!


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz hakkında ne düşünüyorsunuz, Yengeç? Ay Koç’ta parlarken, özellikle kendinden emin hissedebilir, aynı zamanda kariyeriniz, itibarınız ve başarılarınız konusunda da savunmada olabilirsiniz. Ay, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, profesyonel mirasınızı etkileyen önceki taahhütlerinizi savunmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ayrıca, mesleki başarınızı güçlendirmek için onları nasıl dönüştürebileceğinizi bulmaya çalışırken mevcut taahhütlerden de hüsrana uğrayabilirsiniz. Kare ham hissedebileceğinden, bir hayal kırıklığı anında saldırmamaya çalışın.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Büyük hayaller kur, Leo! Ateşli Koç burcunda parlayan ay ile gelişiminizi ilerletmek için atacağınız sonraki adımları düşünürken profesyonel yolculuğunuz için heyecanlı hissedebilirsiniz. Ancak bu adımları atmak, bugün Plüton’un Oğlak burcundaki geri hareketine kare kareleri nedeniyle zor olabilir. Kare gergin, mevcut işinizin veya iş hayatınızın sektörünüzde keşfetme, genişleme ve büyüme hayallerinizle tam olarak uyumlu olmadığını bildiğinizi gösterir. Bununla birlikte, profesyonel hedeflerinize ulaşmak için bir plan tasarlarken ivme oluşturmak için kareyi kullanabilirsiniz.


Başak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcu, varlıklarınızı, kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve hatta borcunuzu düşündüğünüzde, Koç’ta ay tarafından daha güçlü hissedebilirsiniz. Mali inceleme karşısında sinmek yerine, onu memnuniyetle karşılıyor olabilirsiniz. Ay da Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığı için yatırımlarınızı gündeme getirecektir. Zaman, para ve enerji gerektirebilecek birkaç yaratıcı projeniz var. Neye daha fazla yatırım yapmaya değer olduğuna karar vermek zor olabilir, özellikle de pratiklik ve tutku arasındaysanız. Her iki dünyanın da en iyisine nasıl sahip olabileceğinizi bulmak için kareyi kullanın.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hiçbir taahhütte acele etmeyin, Terazi! Masada dikkate alınması heyecan verici birkaç fırsatınız olabilir. Koç burcundaki ay, duygusal olarak içgüdüsel, küstahsa karar vermeye doğru çekildiğinden, beklemek zor olabilir. Ay ayrıca Koç’ta Venüs’ü ve Kova’da Satürn’ü altmışlık açılarıyla birleştirir, bu da bir ortaklığa, müşteriye veya yükümlülüğe “evet” demek için karşı konulmaz bir istek anlamına gelir. Ancak Merkür retrosunun hala yürürlükte olduğunu unutmayın, bu nedenle şu an için yeni fırsatlardan uzak durmak isteyebilirsiniz.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol, Akrep. Yapılması gereken projelerden diğer rahatsızlıklarla başa çıkmaya kadar, işler bugün stresli olabilir. Hayal kırıklığınız, ateşli Koç burcundan geçen ay tarafından yumuşatılabilir. Çırpınmak rahatlatıcı olsa da, mümkün olduğunca soğukkanlılığınızı korumalısınız. Ay, Koç burcundaki Venüs ile de kavuşum yaptığından, sinirlerinizi yatıştıran biriyle çalışmayı düşünmelisiniz. Görevlerinizi birlikte dağıtmak için iş arkadaşınızla bağlantı kurun. Veya ihtiyacınız olan her şeyi göğsünüzden çıkarmak için onlara kısaca hava verin. Bugünü atlatabilirsin!


Yay Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ne kadar yaratıcı hissediyorsun, Yay? Ay, Venüs’ü ateşli Koç’ta kavuştuğundan beri sanatsal çabalarınıza dalma arzunuz. Heyecanlı ve coşkulu birleşim, iş yükünüzün üstesinden gelirken son derece kendinden emin hissettiriyor. Bugünün Koç enerjisi bolluğunu onurlandırmanın mükemmel bir yolu olan, önce tutku projeleriniz üzerinde çalışmaya odaklanmış hissedebilirsiniz. Bu eğlence dolu birleşim, iş yerinde ufalanmanın yanı sıra, herhangi bir iş aşkını da ateşleyebilir! Mümkünse, size yardım etmeye veya ilerlemenizi kontrol etmeye davet ederek iş arkadaşınızla zaman geçirmeye çalışın. Kıvılcımlar uçabilir!


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaşlamakta bir sakınca yok Oğlak. Meşgul bir dünya burcu olarak, olabileceğiniz en iyi profesyonel olmak için sürekli hareket halindesiniz. Ancak Koç burcundaki ay, özel hayatınıza ve ev meselelerinize yönelik farklı bir hızı teşvik eder. Ay, profesyonel yapılacaklar listenizden taviz vermek yerine, bu enerjiyi kişisel hedeflerinize ayırmanız için sizi teşvik ediyor. Ancak bu, burcunuzda Plüton’un geri hareketine kare açı yaptığı için bu kolay gelmeyebilir, bu da ihtiyaçlarınızı işten önce koymakta zorlanabileceğinizi gösterir, ancak bunu yapmak bir fark yaratacaktır!


Kova Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmadan önce düşün Kova! Ay, kişilerarası grup dinamiklerinize ve sohbetlerinize kolayca yatırım yapan ateşli Koç burcunda heyecanlanır. İş gününüz boyunca liderliği ele almak veya konuşmalara kendinizi dahil etmek isteyebilirsiniz. Ancak ay, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, konuşmadan önce durmak isteyebilirsiniz. Sizin ve iş arkadaşlarınızın ulaşmak için yarıştığı iletişimsel bir bitiş çizgisi yok. Gücünüzü veya profesyonelliğinizi bu kadar kolay konuşarak göstermek zorunda değilsiniz. Bugün tonunuza, çiminize ve zamanlamanıza dikkat edin!


Balık Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz ve güvenliğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz, Balık? Ay Koç’ta parlarken, muhtemelen para meseleleriniz hakkında güçlü hissedeceksiniz. Güçlü ve hatta savunmacı olan ay, sizi beklenmedik bir finansal savaşçı yapabilir. Neyse ki, güçlü duygularınız, Koç’taki Venüs ile ay kavuşumu tarafından yumuşatılacak. Küçük hayırseverlerin desteği, özellikle bugün yolunuza para veya para kazanma fırsatı gelirse, bir güvenlik duygusu yaratabilir. Ancak bu birlikteliğin size pahalı alışverişlerde kendinizi göstermeniz gerektiğini hissettirmesine izin vermeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.