Günlük İş Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

25 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 25 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün daha kafa karıştırıcı bir notla başlayabilir Koç. Merkür Boğa burcunda geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken, iş güvenliğinizi, mali durumunuzu ve kariyer yolunuzu düşündüğünüzde aklınız dönüyor olabilir. Her iki gezegenin de geri harekette olduğu düşünüldüğünde başlangıçta stresli olsa da, Plüton Merkür’ü hiç olmadığı kadar derine inmeye teşvik edebilir. Bir “ah-ha!” olabilir. Kariyer yolunuzdaki olası değişikliklere göre finansal olanaklarınızı ve güvenliğinizi düşünürken bir an. Bazı tekliflerin hala masada olup olmadığını görmek için önceki konuşmaları tekrar ziyaret etmek için mükemmel bir gün bile olabilir.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kariyerinizde büyümek ve gelişiminizi ilerletmek yorucu olabilir. Bununla birlikte, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen üçgeninizde Merkür geri hareketinden sonra ilerlemek için daha iyi bir fikriniz olabilir. Plüton gerilemesi, Merkür geri hareketini derine inmeye, profesyonel gerçeğinizi benimsemeye teşvik eder. Sonuç olarak, zihniniz profesyonel yolculuğunuzda daha fazla keşfedebileceğiniz önceki fikirlere ve meraklara geri dönebilir. Hatta başkalarının ne söylediğini veya fırsatlar açısından herhangi bir şeyin değişip değişmediğini görmek için bu konuları sohbette tekrar gündeme getirebilirsiniz.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gerçeğinize sahip çıkın, İkizler. Merkür Boğa burcunda geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken, ortak varlıklarınız, yatırımlarınız, kaynaklarınız ve hatta borcunuzla ilgili her türlü ifşayı kabul etme fırsatınız var. Aydınlanmanıza gelmek göz korkutucu olsa da, gerçeğin güçlendirici olduğunu fark edebilirsiniz. Doğru olduğunu bildiğiniz şeyi kabul ederek, geriye kalan gerilemeler boyunca mali açıdan olumlu yönde etkili olabilecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Planlarınızı başka bir kurucu ile yapmanız gerekebileceğinden, finansal konularla ilgili eski konuşmaları tekrar gözden geçirmekten korkmayın.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Üsse kiminle temas etmen gerekiyor, Yengeç? Merkür geri giderken Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giderken, yeniden bağlantı kurmanız gerekebilecek meslektaşlarınızdan, eski iş arkadaşlarınızdan ve hatta iş arkadaşlarınızdan oluşan profesyonel bir ağınız var. Üçlü, bir kez daha gün ışığına çıkması gereken eski konuları, düşünceleri ve konuşmaları yeniden ele alıyor. Uzun süredir kayıp olan meslektaşlarınızla veya hatta bir zamanlar bir iş fırsatı konusunda liderliği olan biriyle yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelebilir. Çalışan bir ilişki hakkındaki gerçek, bugün üçlü sırasında yapılan konuşmada da ortaya çıkabilir!


Aslan Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuza dahil edebileceğiniz geçmiş iş deneyimleri hakkında ne öğrenebilirsiniz, Leo? Merkür Boğa burcunda geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken üçgen oluştururken, işe bakış açınızı değiştirecek bir şey ortaya çıkabilir. Yavaş bir kariyer değişikliği veya farklı sorumluluklar almak gibi iş yaşamınızda uzun vadeli değişiklikler yapmak için herhangi bir gerçekleştirmeyi kullanabilirsiniz. Mevcut işinizi ve kariyer yolunuzu çok ihtiyaç duyulan bir bakış açısına sokan bir konuşma da ortaya çıkabilir. Profesyonel yolunuzu stabilize etmenize yardımcı olabileceğinden, bu üçlü sırasında ortaya çıkan her şeyi kabul edin.


Başak Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı fırsatlar nereye gidebilir, Başak? Son zamanlarda bazı projelerle uğraşıyor veya profesyonel imzanızı belirliyor olabilirsiniz. Bugün Boğa burcunda geri giden Merkür geri giden Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzda önceki girişimleri yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu ikisi projelerinizin gidişatını yeniden gözden geçirmek için bir araya geldiğinde, kendinizi yeniden konumlandırmak için stil, estetik, sonraki adımlar ve daha fazlasıyla ilgili geçmiş konuşmaları gündeme getirmelisiniz. İşinizdeki adımların izini sürmek zorunda kalsanız bile, projenizin bunun için daha iyi olacağını görebilirsiniz.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi yeniden düşünebilirsiniz, Terazi? Finansal varlıklarınız, yatırımlarınız ve borçlarınızla ilgili eski konuşmalar, bugün Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giden Plüton ile karşı karşıya gelebilir. Özellikle evinizi, ailenizi veya kişisel yaşamınızı etkileyen eski bir finansal konuya dönme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Karşı tarafla aklınızdan geçenleri ele alırken, bu potansiyel fırsatların finansal gücünüzü ve dönüşümünüzü nasıl etkileyeceğini düşünmelisiniz. Gerçekleri bir şeyi perspektife sokabileceğinden, diğerinin de katkıda bulunması gerekenlere açık olun.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizi yeniden gözden geçirme zamanı, Akrep. Merkür geri giderken Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giderken bir önceki düşünce, soru veya konuşma bugün geri gelebilir. Muhtemelen bir çalışma ilişkisinin dinamikleri veya bir düzenleme içindeki anlaşmaların şartları hakkında konuşmada ortaya çıkacaktır. Bu konuşmayı manevra ederken, her şeyi yeni bir perspektife sokan gerçek ortaya çıkabilir. Topuklarınızı inatla kazmayın. Daha değerli, güvenli bir profesyonel bağlılığa yol açabileceğinden, yeniden yönlendirmeye açık olun.


Yay Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para hakkında konuşmaya hazır mısın, Yay? Merkür gerilemesi Boğa üçgeninde Plüton geri giderken Oğlak burcunda geri giderken maaşınızla ilgili konuşmalar veya düşünceler geri gelebilir. Özellikle gelirinizi dönüştürmek istiyorsanız, sonunda borçlu olduğunuzu hissettiğiniz şeyi istemeye hazır olabilirsiniz. Hatta amirinizin yaklaşmakta olan bir zam, terfi veya başka bir finansal fırsat hakkında temele temas etmesinin zamanı gelmiş olabilir. Ancak bu konuşmalar aynı zamanda bazı gerçekleri gün ışığına çıkaracak ve bu da işinize farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Orijinal fikrinizi tekrar gözden geçirme zamanı, Oğlak. Bir süredir aklınızda olan her şey, Merkür Boğa burcunda geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken geri gelebilir. Yaratıcı fikirlerinizin peşinden gitmek, hobilerinizden yararlanmak veya kayda değer bir profesyonel imza oluşturmak istiyorsanız, bugün bu konuları tekrar gözden geçirmelisiniz. Son zamanlardaki yaratıcı çalışmanız hakkında bir konuşma da akla gelebilir. Sabit, istikrarlı değişiklikler yapmayı planlayabilmeniz için herhangi bir geri bildirimi ayarlamak için kullanın. Sonuç olarak, profesyonel, yaratıcı çabalarınız dönüşecek!


Kova Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonelliğin hakkında ne düşünüyorsun, Kova? Merkür Boğa burcunda geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken, profesyonel bir ortamda veya alanınızda başarılı bir birey olarak nasıl karşılaştığınızı yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Üçlü sırasında varlığınız, görünümünüz ve daha fazlası hakkında geçmiş konuşmalar akla gelebilir. Hatta bazı eski endişelerin veya kendi kendine şüphelerin geri geldiğini hissedebilirsin. Yapabileceğiniz şey, profesyonelliğinizde güçlendirici, dönüştürücü değişiklikler yapabilmek için bu eski düşüncelere ve konuşmalara bir referans noktası olarak bakmaktır.


Balık Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi rüyalar ve bağlantılar tekrar ziyaret etmeye değer, Balık? Bugün Merkür Boğa burcunda geri gidiyor, Plüton Oğlak burcunda geri gidiyor, bu da eski profesyonel özlemler, arkadaşlar ve hatta topluluklar hakkında düşündüğünüzü gösteriyor. Geçmişteki en sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla bir sohbet başlatarak bağlantılarınızı yeniden gözden geçirmek için bu dünyevi üçgeni kullanabilirsiniz. Hatta eski hayallerinizi gerçekleştirmenin akla yatkınlığını araştırmak için bir kez daha ilham almış hissedebilirsiniz. Belirli ilişkilerin ve özlemlerin ardındaki gerçek de ortaya çıkabilir ve size geçmiş meselelere farklı olsa da daha yeni bir bakış açısı kazandırabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.