Günlük İş Burç Yorumları 19 Mayıs 2022

19 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 19 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizde ve mali durumunuzda olumlu bir yönlendirmeyi benimseyin Koç! Bugün Boğa burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yapıyor ve kariyer yolunuz değiştikçe finansal akışınızın da değiştiğini gösteriyor. Bu iyi bir şey olabilir, potansiyel olarak daha fazla profesyonel değere ve ileride becerileriniz için tazminata yol açar. Jüpiter, İkizler burcunda geri giden Merkür’e altmışlık açıyla yaklaştığından, bu, birkaç şanslı konuşma nedeniyle değişen bolluk anlamına gelebilir. Profesyonel hedefleriniz ve beklentileriniz hakkında açık konuşmalar yapmaya devam edin. Harika bir şeye yol açabilir!


Boğa Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bakış açınız değiştikçe profesyonel yolculuğunuz da değişiyor Boğa. Güneş, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, profesyonel gelişiminizi ilerletme fırsatı konusunda fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Dünyevi üçgen, sürekli iç gözleme izin verir ve kendinizi daha iyi bir konuma getirmek için bir adım geri atmanız gerekebileceğini düşündürür. Merkür, İkizler’de geri giderken Jüpiter Koç’ta da altmışlık açı yaptığından, değer ve güvenlik duygunuz değiştikçe şansınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel yapbozunuzun parçaları yavaş yavaş bir araya geliyor!


İkizler Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, profesyonel dönüşümünüze ve buna girecek her şeye nasıl değer veriyorsunuz? Bugün Boğa burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yapıyor, bu da yatırımlarınızı, varlıklarınızı ve hatta borçlarınızı hedef alan, yüzeye çıkan bilinçsiz korkularla çalışmak zorunda kalabileceğinizi ima ediyor. Mali durumunuzla ilgili bilinçaltı algınızı dengelemeye çalışırken, burcunuzda geri giden Merkür aynı zamanda Jüpiter’in Koç’ta 60’ını açacağı için daha umutlu hissedebilirsiniz. Sahip olduğunuz ve yatırım yapabileceğiniz şeylere daha iyi bir bakış açısı benimseyerek, profesyonel hayallerinizin peşinden gittiğinizde daha umutlu olabilirsiniz.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki bağlantılarınızdaki dönüşüm yavaş ama emin adımlarla gerçekleşiyor, Yengeç. Boğa burcundaki güneş Plüton Oğlak burcunda geri giderken, yeni bireyler veya varlıklarla çalışmak isteyebilir veya mevcut ilişkilerinizde gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Dünyevi üçgen, kiminle çalışmaya değer olduğunu ve neyin ayarlanması gerekebileceğini daha iyi anlamanızı sağlar. Merkür İkizler’de ve Jüpiter Koç’ta altmışlık açıda iken genel profesyonel yörüngenizin yeni bir bakış açısını benimserken kendinizi daha şanslı hissedebileceğiniz için bu tür değişiklikleri yapmak kolayca gelir.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, güneş Boğa burcunda Plüton retrosu Oğlak burcunda geri giderken, günlük iş hayatında genel kariyer yolunuzu olumlu yönde etkileyebilecek küçük değişiklikler yapma gücünüz var. Şu anda, işinizde günlük operasyonlarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz, bu da sonunda kariyer yolunuzun gidişatını ve hatta profesyonel itibarınızı stabilize edebilir. İkizler burcunda geri giden Merkür aynı zamanda Koç burcunda Jüpiter’e altmışlık açı yaptığı için şans sizden yana! Mesleki gelişiminizi ilerletmek için rüyalarla ilgili belirli konuşmaları tekrar gözden geçirmek veya belirli bağlantılarla çalışmak isteyebilirsiniz.


Başak Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı arayışlar ve profesyonel kendini ifade etme, harika bir şeye yol açabilir, Başak. Güneş Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcundayken, mevcut tutkularınızı mesleki gelişiminize nasıl dahil edeceğinizi düşünmelisiniz. Farklı bir şey hayal gücünüze çarpıyorsa, kariyer yolunuza dahil edilip edilemeyeceğini görmek için daha fazla takip etmeyi düşünün. İkizler’de geri giden Merkür ve Koç’ta Jüpiter’e altmışlık açı yaptığından, yatırım yapmayı seçtiğiniz şey, kariyer yolunuzda bazı şanslı değişiklikler ve yeniden yönlendirme hakkında konuşmalar getirebilir. Seçeneklerinizi keşfedin!


Terazi Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Varlıklarınızı dengelemek için bazı yaşam tarzı değişiklikleri yapmanın zamanı gelebilir, Terazi. Oğlak burcundaki Plüton retrosu bugün Güneşi Boğa burcunda üçgen yaptığından, yatırımlarınıza, kredilerinize ve hatta borçlarınıza yakından bakmanız teşvik ediliyor. Bazı kişisel meselelerin mali açıdan üzerinizde ne kadar güçlü olduğuna şaşırabilirsiniz. Paylaşılan varlıklarınızı dengelemek için bir danışmanla, bankayla veya ortak(lar)ınızla çalışmayı düşünün. Mali ve kişisel davranış biçimlerinizi değiştirmekle ilgili bu konuşmaları yapmak oldukça şanslı olabilir, çünkü Merkür İkizler’de geriliyor ve Jüpiter Koç’ta da sekstil yapıyor.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizi farklı bir iletişim tarzıyla ele almak faydalı olabilir, Akrep. Oğlak burcundaki geri giden Plüton bugün Güneşi Boğa burcunda üçgen yaptığından, çalışma ilişkilerinizi ve profesyonel düzenlemelerinizi dengelemek için kendinize doğru yolu göstermeniz gerektiğini görebilirsiniz. Konuşmanızı nasıl yürüttüğünüz, İkizler’de Merkür’ün Koç’ta Jüpiter ile altmışlık bir açı oluşturmasına atıfta bulunabilir. Karşı tarafla iş konularını farklı bir şekilde gündeme getirmeyi ve konuşmayı düşünün. Sadece bal ile sirke ile yakaladığınızdan daha fazla sinek yakalayacağınızı unutmayın!


Yay Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, buna değersin! Güneş Boğa burcunda Plüton retrosu Oğlak burcunda geri giderken yaptığınız iş için nasıl değer verdiğinizi ve bunun karşılığını alacağınızı değiştirmenin zamanı geldi. Dünyevi üçgen daha fazla güç üstlenmenize izin verebilir, bu da zam istemenize, hizmetlerinizdeki fiyatları değiştirmenize ve hatta daha iyi ücretli bir fırsat aramanıza yardımcı olabilir. Bir inanç sıçraması yapmak, İkizler’de geri giden Merkür ve Koç’ta Jüpiter arasındaki ek altmışlık açıyla desteklenebilir. Yeteneklerinizin ve becerilerinizin mesleki taahhütlerinizde ne kadar değerli olduğunu belirtmek için altmışlığı kullanın.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalbini takip et, Oğlak. Söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak Boğa burcundaki güneş Plüton’u burcunuzda geri giderken, profesyonel tutkularınızı ve yaratıcı yönünüzü takip etmeniz destekleniyor. Tutkularınızı profesyonel kimliğinize ve hareket tarzınıza dahil etmeyi dengelemek için bu dünyevi üçlüyü kullanın. İşinizde size keyif veren şeylere eğilerek, İkizler altmışlığında Merkür gerilemesi ve Koç’ta Jüpiter’e geçişte iş yerinizin oldukça destekleyici olacağını görebilirsiniz. Altmışlık, stilinizden daha fazlasını görevlerinize ve projelerinize dahil etme arzunuza hitap etmeyi destekler.


Kova Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha mutlu, daha tatmin edici bir hayat yaşamak için daha iyi bir iş-yaşam dengesi benimseyin, Kova. Bugün Boğa burcunda güneş Plüton ile Oğlak burcunda retro yaparken, işten uzakta geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmanızı sağlayan sessiz ama güçlü bir bilinçaltı dönüşümü yaşayabilirsiniz. Dinlenmek ve rahatlamak için bu zamanınız olduğunda, işte gelişmenize yardımcı olabilir! Bu zamanı, Merkür’ün Koç’taki Jüpiter’e altmışlık hareketiyle desteklenen eski tutkularınızı yeniden ziyaret etmek için kullanın. Bu zamanı hobilerinizle ve hatta şehirdeki iş sonrası etkinliklerle eğlenerek geçirmelisiniz.


Balık Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir konuşma, profesyonel bir konuya bakış açınızı değiştirebilir, Balık. Bugün Boğa burcundaki güneş Plüton’un Oğlak burcundaki geri gidişiyle üçgen açı yaptığında, profesyonel özlemlerinizi ve ilişkilerinizi nasıl gördüğünüzü dönüştüren güçlendirici, aydınlatıcı bir sohbete sahip olabilirsiniz. Kariyer yolunuzun kontrolünün sizde olduğunu hissetmek için gerekli ayarlamaları yapmak için yolunuza çıkabilecek her türlü bilgiyi veya içgörüyü kullanın. Merkür İkizler’de geri hareket ettiğinden, Jüpiter Koç’ta altmışlık açı yaptığından, bu konuşmaların iş hayatınızda daha tatmin edici bir şeye yol açabilecekleri için oldukça şanslı olduğunu görebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.