Günlük İş Burç Yorumları 11 Mayıs 2022

11 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 11 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayın Başak burcunda parladığı, nispeten verimli bir gün olabilir. Koç, yapmaya karar verdiğiniz her şeyde başarılı olmak için duygusal olarak yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Ay, Balık’ta Mars’a karşı olduğundan, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bazen, işiniz yerine isteklerinizi, hayallerinizi ve fantezilerinizi düşündükçe kendinizi daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Muhalefet, iş gününüzün tamamlandığından emin olmak için hareketlerden geçiyormuş gibi hissetmenize bile neden olabilir. Şans eseri, işinizi kolaylaştıracak bir şey üzerinde çalışıyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş gününüz boyunca size neşe getiren şeylere odaklanın, Boğa. Başak burcundaki ay, Balık burcundaki Mars’a karşı olduğundan, istekleriniz konusunda nispeten hırslı hissedebilirsiniz. Rüya gibi ama biraz da pratik olan zıt enerjiler, profesyonel dileklerinizi hayata geçirmek için ihtiyaç duyduğunuz dengeyi bulmanıza yardımcı olur. Bu enerjiyi, hayallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm malzemelerinizi toplarken süreci ve nihai ürünü görselleştirmek için kullanabilirsiniz. Yardım, rehberlik ve destek için daha büyük profesyonel topluluğa güvenmek için muhalefetin enerjisini kullanın!


İkizler Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, kariyerinizde ilerlemek için konfor alanınızla ne yapmak istediğiniz arasında seçim yapmanız gerekebilir. Bugün, Başak burcundaki ay, Balık burcundaki Mars’a karşı çıkıyor ve hayatınızda sert bir muhalefet çiziyor. Mars sallanmaya ve yuvarlanmaya hazır, ancak ay kutsal alanınızda evinde gibi hissediyor. Kariyer yolunuzda rahatlık bularak her iki enerjiyi de yatıştırabilirsiniz. Başardıklarınızla gurur duyun ve bir profesyonel olarak durmaktan korkmayın. Bunu yaparak, kariyerinizde ilerlemek için daha rahat olacaksınız.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün beklenmedik konuşmalar olabilir Yengeç! Sadece Merkür retrosu devam etmekle kalmıyor, aynı zamanda Başak burcundaki ay Plüton retrosu ve Boğa burcundaki güneş ile üçgen açı yapıyor. Mesleki meselelerin ayrıntılarıyla ilgili olarak yüz yüze ve çevrimiçi olarak yeni konuşmalar ortaya çıkabilir. Bir sözleşmenin, sorumluluğun ve hatta bir ortaklığın, konuşmanın odak noktası olabilecek yönlerini yenilemeye odaklanmış olabilirsiniz. Merkür geri hareketini göz önünde bulundurarak, daha sonraki bir günde bilinçli bir karar verebilmeniz için bilgi toplamak için toprak üçgenlerini kullanmalısınız.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini değerli hissediyor musun, Leo? Bugün Başak burcundaki ay güneşi Boğa burcunda üçgen açı yaptığından, profesyonel yolunuzun, itibarınızın ve başarılarınızın değerini düşünüyor olabilirsiniz. Profesyonel olarak telif hakkı olduğunuzu zaten biliyorsunuz, ancak diğer herkes biliyor mu? Armatürler, topraklı bir temel oluşturmak için güçlerini birleştirirken, diğerlerine kıyasla nasıl görülmek istediğinizi düşünmelisiniz. Özgeçmişinizi süsleyerek, başarılarınızla övünerek veya elde ettiklerinizi sergilemek için profesyonel platformlarınızı güncelleyerek değerinizi bilin.


Başak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizde nasıl sezgisel ayarlamalar yapabilirsiniz, Başak? Ay burcunuzda parlarken ve Balık burcunda Mars’a karşı çıkarken, düzenlemelerinizde, anlaşmalarınızda ve ortaklıklarınızda harekete geçmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Merkür gerilemesi yürürlükte olduğu için bazı kararlar vermek zor olabilir. Ancak, çalışma ilişkilerinizde ve taahhütlerinizde kendinizi nasıl gördüğünüzü düşünmek için en azından bugünün muhalefetini kullanabilirsiniz. Bazı meslektaşlarınızın sizi nasıl hissettirdiğini düşünün. Ne üzerinde çalışmayı sevdiğinizi ve neyi sevmediğinizi düşünün. Bu tür yönler üzerinde düşünmek sizi doğru yöne götürecektir.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çık kafandan, Terazi. Söylemesi yapmaktan daha kolay, özellikle de bugün Başak burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiğinden. Muhalefet sizi biraz huzursuz hissettirebilir. Her zamanki sosyal benliğinizin aksine içe dönük hissedebilirsiniz. İşinize ivme kazandırmak için bu muhalefet sırasında içsel olumsuz kendi kendine konuşma ve eleştiri yoluyla çalışmanız gerekebilir. Bu, kendinizden şüphe duymayı bırakmayı ve bir hatanın profesyonel sürecinizi tanımlamasına izin vermemeyi içerebilir. İş yerinde yapılacaklar listenizi bir kenara bırakırken kendinize sevgiyle davranın.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz ve bağlantılarınız hakkında nasıl mantıklı bir karar verebilirsiniz, Akrep? Başak burcundaki ay, Boğa burcundaki güneşle üçgen açı yaptığı ve dikkatinizi ilişkilerinize ve özlemlerinize çektiği için etrafınızı saran muazzam bir dünyevi enerji var. Güçlü enerjiyi araştırmak için kullanmalı ve ardından belirli fırsatların ayrıntılarını belirlemelisiniz. Yeni insanlarla, potansiyel 1:1 ortaklıklarla tanışmak için ağ oluşturma etkinliklerine bakın ve hatta hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeyi taahhüt edin. Merkür retrosunun yürürlükte olduğunu unutmayın, bu nedenle bir karar vermeden önce bilgilerinizi toplayın!


Yay Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Spot ışığında durun, Yay. Bugün Başak burcundaki ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiği için, profesyonel ortamınızda ilgi odağı olmak yerine geride durmak daha rahat olur gibi hissedebilirsiniz. Bir hata veya sizi gizlemek istemenize neden olan başka bir sorun için tanınmanız mümkündür. Durum buysa, yaptıklarınıza sahip çıkın ve bir dahaki sefere daha iyisini yapmak için bir oyun planı oluşturun. Ancak bir başarı için de fark edilebilirsiniz, bu yüzden yolunuza çıkabilecek her türlü övgü kelimesini kabul edin!


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonellik konusundaki son derslerinden ne alabilirsin? Siz de dahil olmak üzere herkesin, iş üzerinde çalışırken her zaman göz önünde bulundurması gereken yeni bir şey vardır. Bugün Başak burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya gelirken, son olayları, öğretimi ve diğer fırsatları değerlendirin. Son zamanlardaki bir konuşma, özellikle mesleki gelişiminizi düşünüyorsanız, size fikir verebilirdi. Son zamanlarda iş için seyahat etmiş olabilirsiniz, bu da kariyer yolunuzun diğer yönlerini perspektife sokmuş olabilir. Her ne ise, gümüş astarı bulun!


Kova Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz nasıl görünüyor, Kova? Bugün Başak burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ile karşı karşıya geldiği için banka hesap özetlerinizi gözden geçirmelisiniz. Muhalefet, kişisel ve ortak bankacılık konularınızı gündeme getiriyor. Varlıklarınızı güvence altına almak için neler yapabileceğinizi düşünmeli ve aynı zamanda paylaşılan finansmanınızı zarafetle yönetmelisiniz. Özellikle mali durumunuzu herhangi bir ortak hesap dışında güvence altına almanız gerektiğini düşünüyorsanız, kendinize küçük bir yuva yumurtası ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Biraz sinsi olsa da, özellikle borç, kredi, vergi ve miras söz konusu olduğunda hazırlıklı olmaktan asla zarar gelmez!


Balık Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine güven, Balık. Başak burcundaki Ay bugün burcunuzda Mars ile karşı karşıya geldiğinden, profesyonel taahhütlerinizde kendinizi tanıtmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Her bir çalışma ilişkisinin veya düzenlemenin artılarını ve eksilerini bilinçli olarak gözden geçirdikten sonra, beklentilerinizi ortaya koymak konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Profesyonel taahhütlerinizde standartlarınızı duyurmak için bugünün muhalefetini kullanın. Ancak Merkür gerilemesi devrede, bu yüzden sınırlarınız, standartlarınız, beklentileriniz vb. hakkında konuşmayı açarken dikkatli olun. Söylenmesi gerekenleri tüylerinizi diken diken etmeden söyleyebilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.