Günlük Burç Yorumları 8 Mayıs 2022

8 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 8 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Aslan ayı öngörülemeyen Uranüs ile kareye girerken bu sabah sizi kaos ve tatsız sürprizler bulabilir. Bu kozmik iklim sizi oyundan atabilse de, karışıklık karşısında topraklanmış ve sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ne yazık ki, bu akşam Luna’nın güneşle yüzleştiği ve duygusal olarak gergin bir atmosfer yarattığı zaman, sert hisler yuvarlanmaya devam edecek. Kendinizde ve başkalarında şişirilmiş bir öz-önem duygusuna dikkat edin ve ailenizle veya arkadaşlarınızla dalga geçmemeye çalışın çünkü egolar normalde olduğundan daha kolay çürür.


Boğa Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu ve asi Uranüs arasındaki gergin bir açı, bu sabah evinizdeki huzuru bozmakla tehdit edebilir, sevgili Boğa, duygular yükselmeye başlarsa diplomatik bir eğilimi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, şifalı asteroit Chiron’dan bir yardım eli iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Yine de, oraya ulaşmak için inisiyatif almanız gerekebilir. Luna bu akşam güneşle yüzleşirken kayalık titreşimler akmaya devam edecek, bu da uzun bir öngörülemeyen enerji gününün ardından duygusal ve enerjik olarak tükenmiş hissetmenize neden olabilir.


İkizler Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan ayı ile vahşi Uranüs arasındaki sert kare nedeniyle, uğraştığınızı düşündüğünüz duygular bu sabah yüzeye çıkabilir. Müdahaleci düşünceler ruh halinizi karıştırmakla tehdit etse de, şifalı asteroit Chiron’un yardım eli sayesinde arkadaşlıklarınızda rahatlık ve neşe bulabilirsiniz. Akşam yaklaşırken, Luna zaten stresli bir güne daha fazla gerilim katarak güneşle yüzleşecek. Akşamın geri kalanında, özellikle de basıncı azaltmak için biraz alana ihtiyacınız varsa, sosyal olarak dışarı çıkmak için kendinize izin verin.


Yengeç Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Aslan burcunun kaotik Uranüs ile kesiştiği bu sabah beklenmedik masraflar ortaya çıkabilir. Bu kozmik iklim aynı zamanda bütçenizden vazgeçmenize de neden olabilir, bu nedenle günün ilk bölümünde brunch sekmenize veya çevrimiçi alışveriş sepetlerinize hakim olmaya çalışın. Luna bu akşam güneşle yüzleşirken atmosfer bir kez daha kalınlaşacak ve bu da egonuzun ve duygularınızın baş aşağı olmasına neden olabilir. Bu süre zarfında tavrınıza dikkat edin ve aileniz ya da arkadaşlarınız sizi dürtmeye başlarsa aşırı derecede üzülmemeye çalışın.


Aslan Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Profesyonel drama, öngörülemeyen Uranüs ile sert bir bağlantı kurarken ay burcunuzdan geçerken hafta sonu soğukluğunuzu azaltmakla tehdit edebilir. Neyse ki, şifalı asteroit Chiron’dan bir yardım eli soğukkanlılığınızı korumanıza yardımcı olabilir, ancak gün boyunca birkaç derin nefes almanız gerekebilir. Akşam yaklaşırken Luna, Toros güneşinin sert bir karesine girerek inatçı ve gergin bir ortam yaratır. Gergin ve gergin geçen uzun bir günün ardından hüsrana uğramış hissedebilseniz de, inatçı bir mizacın ilişkilerinizi engellemesine izin vermeyin.


Başak Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu ve kaotik Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde, sevgili Başak, bu sabah bir inanç krizi sizi bulabilir. Bu titreşimler kesinlikle kayalık bir kozmik iklim yaratacak olsa da, kötü şansın evrenle bağlantınızı veya kişisel iyimserliğinizi engellemesine izin vermeyin. Neyse ki, şifalı asteroit Chiron’dan bir yardım eli bu korkaklıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir, ancak sizi bulan herhangi bir rahatsızlıktan hızla devam etmek için gücü bulmanız gerekecek. Akşam yaklaşırken Luna, erken bir uyku saatini benimsemeniz için size ilham verebilecek güneşle yüzleşir.


Terazi Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün nefret edenlere dikkat edin, Aslan ayı, düşmanlarınıza biraz drama başlatmaya ilham verebilecek öngörülemeyen Uranüs ile kareler halinde. Sosyal çevrenizdeki güç mücadeleleri de bir sorun haline gelebilir ve bu da sosyal medya sayfalarınızdan kopmak için iyi bir gün olabilir. Ne yazık ki, bu akşam güneş güneşle birlikte uzaklaşırken kayalık titreşimler akmaya devam edecek. Son zamanlarda taşıdığınız herhangi bir duygusal yük tarafından yıpranmış hissetmeye başlayabilirsiniz, bu da dikkatli olmazsanız takıntılı ve beyinsel bir eğilimi tetikleyebilir. Kendinize bir iyilik yapın ve akşamı evde küvete girerek ya da en rahatlatıcı televizyon programınızı izleyerek geçirmeyi planlayın.


Akrep Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcunun kaotik Uranüs ile kesiştiği günümüzde aşk hayatınızda beklenmedik bir şekilde duvarlar ortaya çıkabilir. Aceleci bir tavırdan kaçının, çünkü zedelenmiş egolar veya hakarete uğramış gurur, sizin veya sevgilinizin soğuk omzunu çabucak uygulamasına neden olabilir, ancak biraz geçici boşluk almak kötü bir fikir olmayabilir. Akşam yaklaşırken ve Luna Toros güneşi ile kareye girerken sert hisler akmaya devam edecek. Bu enerjiyi, kişisel bakım pratiği lehine fişten çekmek için bir bahane olarak kullanın, kendinize çalışma haftası yeniden başlamadan önce tamamen rahatlama ve sıfırlama fırsatı verin.


Yay Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için, sevgili Archer, yaratıcı bir çıkış noktası bugün iyimserliğiniz ve maneviyatınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, kendinizi dünyanın en yetenekli sanatçısı olarak görmeseniz bile, ilham şu anda oldukça kolay gelmelidir. Luna, güneş ve Mars ile enerji seviyelerinizin düşmesine neden olabilecek zor yönleri paylaştığında akşamı evde geçirmeyi planlayın. Özellikle bir zamanlar güzel olan evinizi dağınıklık ele geçirmeye başladıysa, bu zamanı alanınızı temizlemek için de kullanmak isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan burcunun Uranüs ile kesiştiği ve gergin ve öngörülemez bir hava yarattığı için, orijinal Pazar planlarınız bu sabah o kadar çekici görünmeyebilir. Özellikle aileniz ve arkadaşlarınız söz konusu olduğunda, kendinizi normalden daha sinirli hissedebilirsiniz. Kendinizi dışarı çıkmaya ve çatışma riskini almaya zorlamak yerine, gelecek hafta sonu için gündeminizi yeniden planlamak için kendinize izin verin. Luna güneşle yüzleşirken enerji yoğunlaşacak ve iç çatışma ve kişisel gerilim yaratacaktır. Bu kozmik iklimi, size rahatlık getiren sakinleştirici aktivitelere yönelerek, günün geri kalanını fişten çekmek için bir bahane olarak kullanın.


Kova Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Aslan burcunun kaotik Uranüs ile kesiştiği ve gergin ve öngörülemez bir enerji yarattığı için en yakın ilişkilerinizde zorlu bir döneme girebilirsiniz. Bu kozmik iklim altında, özellikle de siz veya sevdikleriniz kendilerini değersiz hissediyorsanız, duyguların alevlenmesi muhtemeldir. Neyse ki, şifa veren asteroit Chiron’dan bir yardım eli sizi diplomasiye ve mantığa doğru yönlendirebilir, ancak meslektaşlarınızın bir şeyler konuşurken size katılmaları gerekecek. Akşam yaklaşırken, Lady Luna Toros güneşi ile meydan okurken, evde uzanıp dinlenmek için kendinize izin verin.


Balık Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Aslan ayı kaotik Uranüs ile kare kare kare yakalarken, parmağınızı tam olarak koyamadığınız nedenlerden dolayı endişeli veya stresli hissederek uyanabilirsiniz. Bu kozmik iklim, kendinize gerçekçi olmayan beklentiler koymanıza da neden olabilir, bu nedenle yapılacaklar listeniz son birkaç gün içinde önemli ölçüde büyüdüyse bunalmış hissetmemeye çalışın. Neyse ki, şifalı asteroit Chiron’dan bir yardım eli, içinizdeki ateşle bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir, küçük adımlarla ve çok sayıda derin nefesle olsa bile, güne fırtınalı bir şekilde başlamanız için güven ve motivasyon sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.