Günlük Burç Yorumları 7 Mayıs 2022

7 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 7 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Kova Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ay sıcak Aslan’a ve haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümüne girerken, hava aşkın tatlı kokusuyla dolacak. Sevdiğinizin kulağına tatlı bir şeyler fısıldamak için bile olsa, sizi neşeyle dolduranlara açılmak için bu ışıklı yerleşimi kullanın. Öğleden sonra Luna, Merkür ve Venüs’e bir öpücük göndererek, kendinizle ve en çok değer verdiğiniz insanlarla duygusal ve zihinsel düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olurken, iyi hisler akmaya devam edecek.


Balık Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Cumartesi sizi ayın sıcak Aslan’a girişiyle karşılarken, verimli ve güneşli bir hava sizi bugün bulacak. Özellikle bazı kişisel organizasyon ve bahar temizliği için geciktiyseniz, yapılacaklar listesinin ana hatlarını çizmek ve üstesinden gelmek için bu aydınlatıcı yerleşimin momentumunu kullanın. Neyse ki, bu tür işleri halletmek için size bol miktarda enerji vererek, canlılığınızı yükselterek kutsanmış olacaksınız. Çabalarınız için kendinizi ödüllendirdiğinizden emin olun, özellikle günün ilerleyen saatlerinde, Luna uyumlu Venüs’e ve haritanızın lüks ve hoşgörüyü yöneten sektörüne bir öpücük gönderdiğinde.


Koç Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah ateşli Aslan burcuna geçiş yapıyor, enerji seviyenizi yükseltirken sizi kendinden emin bir ruh haline sokuyor. Kendinizi takdir ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle son zamanlarda hava tercih ettiğinizden biraz daha duygusalsa. Öğleden sonra Luna iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflediğinde, konuşkan bir enerji etrafınızı saracak. Bu enerjiyi aileniz ve arkadaşlarınızla arayı kapatmak için bir bahane olarak kullanın, bir süredir konuşmadığınız kişilere ulaşmak için özel bir özen gösterin. Akşam yaklaşırken, kendini sevmek için biraz zaman ayırın ve ay uyumlu Venüs ile bağlantı kurun.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün ay ateşli Aslan’a ve haritanızın evi yöneten sektörüne girerken ev işlerinizi halletmek için ilham alacaksınız. Alanınızla gurur duyuyorsunuz ve şu anda evren sizden kendi temizlik ve estetik standartlarınızı karşılamanızı isteyecek. Şans eseri, bu öğleden sonra meskeninize yatırım yapmak için kozmik izne sahip olacaksınız, özellikle de Luna Merkür’e bir öpücük üflediğinde temizlik ürünleri ve organizasyon malzemeleri söz konusu olduğunda. Devam edin ve duruma bir eğlence unsuru getirmeye yardımcı olmak için alışveriş sevginizi yerel yapılacaklar listenizle birleştirin.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay bugün Aslan burcuna giriyor ve sizi güneşli ve konuşkan bir havaya sokuyor. Bu enerjiyi sevdiklerinizle bağlantı kurmak için bir bahane olarak kullanın, konuştuğunuz kadar dinlediğinizden emin olun. Öğleden sonra Luna’nın tatlı Venüs’e bir öpücük üfleyerek auranıza ve sosyal hayatınıza elektrik getirdiğinde, çapkın bir enerji sizi bulacak. Yeni biriyle tanışmayı umuyorsanız, bunu yapma şansınız olabilir, ancak kendinizi oraya koymanız önemli olacaktır. Şu anda evli iseniz, bu enerjiyi yeni bilgiler paylaşarak veya yerel bir müzeyi ziyaret ederek partnerinizi entelektüel olarak teşvik etmek için kullanın.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah erkenden bir değişim hissedeceksiniz, sevgili Yengeç, ay burcunuzdan ayrılıp ateşli Aslan’a ve ikinci güneş evinize girerken. Evren güveninizi artırmanız için sizi teşvik ettiğinden, bu titreşimler egonuzun ortaya çıkmasına izin vermek için harikadır. Bu öğleden sonra Luna, Merkür ve Venüs’ü öpüp masaya cilveli bir enerji getirdiğinde iyi hisler akmaya devam edecek. Bu kozmik iklim size bir sevgi ve güvenlik duygusu sunacak ve bu süreçte aşırı derecede savunmasız hissetmeden gardınızı düşürme fırsatı verecektir.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcuna geçiyor, tatlı Aslan, önümüzdeki iki gün boyunca motorunu çalıştırırken popülerliğini yükseltiyor. Bu kozmik iklim sizden kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi isterken, bunu yapmanın, özellikle de sosyal medya beslemeniz söz konusu olduğunda, bazı ayarlamalar yapmanızı gerektirdiğini keşfedebilirsiniz. Özellikle bu öğleden sonra Luna’nın Merkür ve Venüs’ü öptüğü ve hayatınıza yalnızca olumlu etkileri ve içeriği kabul etmeniz için ilham verdiği bu öğleden sonra, tatsız veya tetikleyici bulduğunuz içerikleri paylaşmaya devam eden hiç kimseyi takibi bıraktığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. an.


Başak Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün ay Aslan’a ve güneş on ikinci evinize girerken ruhunuzu rahatlatıcı bir sıcaklık dolduracak. Kalbiniz bu ışıklı yerleşim altında kesinlikle açık olacak olsa da, özellikle kendinize biraz zaman ayırmayalı uzun zaman olduysa, kendinizi yalnızlığa muhtaç hissedebilirsiniz. En iyi arkadaşınızla brunch için buluşmaya hazır olsanız bile, yalnız kalma ihtiyacınızı karşılamak için planlarınızı iptal etmeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, Luna, Merkür ve Venüs arasındaki bir dizi tatlı bağlantı sayesinde, sınırlar koymak ilişkilerinizde herhangi bir sürtüşme yaratmamalıdır.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay güneşli Aslan’a ve haritanızın dostluk ve topluluğu yöneten sektörüne doğru ilerlerken, sosyal hayatınız bugün güzel bir artıştan faydalanacak. Bu aydınlatıcı yerleşim, kalbinizi çevrenizdekilere açmanız için size ilham verecek ve sizi aileniz ve arkadaşlarınıza daha yakın hale getirecektir. Öğleden sonra Luna, yönetici gezegeniniz Merkür ve Venüs ile destekleyici bağlantılar kurduğunda, iyi hisler akmaya devam edecek. Bu kozmik iklim, engellerinizi serbest bırakmanıza yardımcı olacak ve size sevdiklerinizle ruh düzeyinde bağlantı kurma fırsatı verecek.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç burcunda son adımlarını atarken, bu sabah bir gün doğumu meditasyonu yapmaya çalışın sevgili Akrep, parıldayan Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, Luna ateşli Aslan’a girmeden önce, auranıza daha ayrılmış bir enerji getirmeden önce size ruhsal yönünüze dokunma fırsatı verecek. Öğleden sonra Luna, Merkür ve Venüs’e bir öpücük göndererek size sorumluluklarınızı hatırlatırken iyi hisler akmaya devam edecek. Bu kozmik iklimi, en iyi arkadaşınızla ayak işlerini yürütmek, aklınıza gelebilecek en iyi şirketle iş yapmak için bir bahane olarak kullanın.


Yay Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Aslan’a ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, gün sizin için biraz ışıltı tutacak, sevgili Okçu. Evren sizinle bağlantı kurmanın ve size rehberlik etmenin yollarını ararken, içinizdeki ve etrafınızdaki yaşam gücüyle bağlantı kurarak bu iyi hislere yaslanın. Öğleden sonra ortaya çıktıkça iyi hisler akmaya devam edecek ve Luna, Merkür ve Venüs’e bir öpücük gönderecek. Bu kozmik iklim, kendi içinizde ve en yakın ilişkilerinizde huzuru bulurken sizi bir şükran ve ilham dalgasıyla kutsayacak.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün ay ateşli Aslan’a ve güneş sekizinci evinize girerken, isteklerinizin ve ihtiyaçlarınızın keskin bir şekilde farkına varacaksınız. Kendinizi oldukça iyi bir ruh halinde bulsanız da, kişisel gururunuz, neşe duygunuza hitap etmeyen herhangi bir kişi veya etkinlikle meşgul olmanızı engelleyecektir. Neyse ki, Luna Merkür ve Venüs’e bir öpücük üflediğinde, kozmos size bir adım geri atmanız ve evde sessizce yatmanız için bir bahane verecek ve çalışma haftası boyunca yığılmış olabilecek tüm işleri yapmanız için size ilham verecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.