Günlük Burç Yorumları 31 Mayıs 2022

31 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 31 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, İkizler ayı ciddi Satürn ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarken, bugün yolda kalmak için kendinize biraz sert davranmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdan kaçmanın cazibesi şu anda gerçek olacak, bu da çalışmanız gerektiğinde sosyal medya beslemelerinde gezinmenize neden olabilir. Telefonunuza bir zamanlayıcı kilitleme uygulaması indirmek, gün boyunca arkadaşlarınızla görüşme isteğinize direnmenize yardımcı olabilir, ancak yıldızlar akşam olduğunda sosyalleşmeyi teşvik edecektir. Gün sona ererken, Luna Yengeç’e girer, yavaşlamanızı ve duygularınızı kontrol etmenizi istiyor.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, şu anda Ay İkizler’de yolculuğuna devam ederken, rüya gibi Neptün ile sert bir bağlantı kurarken, arkadaşlarınızın harcama alışkanlıklarını eşleştirmek için kendinize baskı yapmamaya çalışın. Bu titreşimler, özellikle profesyonel sorumluluklara odaklanmanız gerekiyorsa, en sevdiğiniz çevrimiçi butiklere göz atmak için çok fazla zaman harcarsanız, cüzdanınızı tehlikeye atabilir. Artı tarafta, bu öğleden sonra Luna sorumlu Satürn’ü öptüğünde bir çalışan olarak örnek becerilerinizi sergileme fırsatınız olacak. Ay Yengeç burcuna girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sezgilerinizi yükselten bir değişim hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken, yüce Neptün ile sert bir bağlantı kurarken, işinize odaklanmak bugün zor olabilir. Neyse ki, sorumlu Satürn’ün yardım eli, görevde kalmak için ilhamınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir, ancak birkaç dakikanızı ayırmanız ve merkezinizi bulmanız gerekebilir. Bu tutkuları nasıl gerçekleştireceğinize dair gerçek bir planınız olmadan kendinizi farklı bir kariyer yolunun özlemini çekerken bulursanız, sorunlar ortaya çıkabilir. Bir fantezide uçup gitmek yerine, önünüzdeki yol zorlu görünse bile, hayalinizdeki işi bulmak için atmanız gereken adımların bir listesini yapın.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, sezgilerin bugün seni yoldan çıkarabilir, çünkü İkizler ayı aldatıcı Neptün ile sert bir kare açı yapıyor. Ne kadar cazip olursa olsun, şu anda sağduyunuzu terk etmemeye çalışın. Gerçek olamayacak kadar iyi görünen herhangi biri veya herhangi bir şey için tetikte kalmalısınız, özellikle de bir veya iki kırmızı bayrak görebiliyorsanız. Neyse ki, ciddi Satürn’den gelen destekleyici bir enerji, tam olarak güvenmediğiniz durumlardan uzaklaşmanız için size kişisel güç vererek, gücünüzü ve mantığınızı korumanıza yardımcı olabilir. Gün sona erdiğinde, ay burcunuza girer ve sonraki iki gün boyunca auranızı yükseltir.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün sosyal medya sayfalarında güç mücadeleleri için gözlerini dört aç, İkizler ayı Neptün ile kare açı yaparken. Ekranlarının arkasına saklanan nefret edenler yorumları tetikler şeklinde görünebilir ama sizin için gelirlerse trolleri beslememeye çalışın. Artı tarafta, canınızı sıkmaya çalışan herkesi engellemek, sabırlı Satürn’ün yardım eli sayesinde her zamankinden daha tatmin edici olacaktır. Bu titreşimler ayrıca, sadece bir gün için de olsa, mutluluğunuzu desteklemeyen herhangi birine veya herhangi bir şeye karşı gardınızı yükseltmeye teşvik edecektir.


Başak Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, rüya gibi Neptün ve ciddi Satürn ile bağlantı kurarak İkizler’deki yolculuğuna devam ederken, sevgili Başak bugün çalışma programınızı ayarlamanız gerekebilir. Son zamanlarda çok çalıştıysanız ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsanız, yardım istemenin veya izin istemenin zamanı gelmiş olabilir. Şu anda kişisel bakım için yer bulamıyorsanız, takviminizi çıkardığınızdan emin olun ve kendinize odaklanabileceğiniz yakın gelecekte bir günü daire içine alın. Gün sona ererken ve ay Yengeç burcuna girerken, önümüzdeki iki gün boyunca sosyal yaşamınızı yükselterek bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu öğleden sonra, İkizler burcunun yüce Neptün ile kare açı yaptığı sırada, iş ya da günlük sorumlulukların yüzünden çıkmaza girmiş hissedebilirsin. Maneviyatınızdan kopuk hissediyorsanız, bu titreşimler özellikle sorunlu hale gelebilir, ancak topraklanmak ve minnettarlığınızı bulmak yardımcı olabilir. Neyse ki, Satürn’den yayılan destekleyici bir enerji sizi biraz eğlenmeye teşvik edecek, bu yüzden müziği açmaktan, iş arkadaşlarınızla gülmekten ve yapılacaklar listenizden uzaklaşırken ruh halinizi yükseltmekten korkmayın. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak sizi bu korkudan kurtarmaya da yardımcı olabilir, bu yüzden gün bitmeden sanat için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün İkizler ayı heybetli Neptün ile zorlu bir kareye girerken, kendinizi eğlenceden veya arkadaşlarınızdan biraz kopmuş hissedebilirsiniz. Bu titreşimler, özellikle son zamanlarda yeterince kesinti yaşamadıysanız, yaratıcılığınızdan kopmuş ve engellenmiş hissetmenize de neden olabilir. Neyse ki, Satürn’den gelen destekleyici bir enerji, ihtiyaçlarınız konusunda ciddi olmanızı isteyecek, sizi zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye itecek, bunu yapmak programınızda biraz hareket etmenizi gerektirse bile. Gün sona erip Luna sulu Yengeç’e girdikçe kendinizi daha yüksek ve iyimser hissetmeye başlayacaksınız.


Yay Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün İkizler ayı yüce Neptün ile zorlu bir kareye girerken kendinizi duygusal olarak biraz kapalı hissedebilirsiniz. Kendinizi beslemek için zamanınız yoksa veya tek taraflı bir ilişki içindeyseniz, bu titreşimler özellikle sorunlu hale gelebilir. Neyse ki, Luna ve Satürn arasında yararlı bir bağlantı, netlik bulmanıza yardımcı olabilir, ancak size keder veren insanlarla veya durumlarla bazı sınırlar koymanız gerekebilir. Güvendiğiniz bir arkadaşla duygularınızı açığa çıkarmak, bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle en iyi arkadaşınıza güvenmeniz gerekiyorsa geri adım atmayın.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün kendi hızınızda hareket ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü İkizler ayı gezegeninizin yöneticisi Satürn ile tatlı bir bağlantıya sahiptir. Bu kozmik iklim, minnettarlığınızdan yararlanmanızı ve çevrenizi takdir etmenizi isteyecek, bu da size biraz yavaşlamanız için ilham verebilir. Ne yazık ki, Luna ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı, tamamlamanız gereken katı bir yapılacaklar listeniz varsa, özellikle de iş arkadaşlarınız sizin çabalarınıza bağlıysa, işte sorunlara neden olabilir. İstediğin kadar boş vakit geçiremiyorsan, gün boyunca kendini motive etmenin yollarını ara.


Kova Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, kısıtlayıcı Satürn ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarak İkizler’de yolculuğuna devam ederken, sevgili Kova, bugün harcamalarınıza dikkat edin. Yeni ayakkabılar veya giysilerle egonuzu biraz beslemek isteyebilirsiniz, ancak fatura geldiğinde bütçenizi yakmak o kadar iyi hissetmeyecektir. Neyse ki, arkadaşlarınızla veya sanatsal bir satış noktasıyla bağlantı kurmak, sizi en sevdiğiniz alışveriş butiklerinden uzaklaştırmaya yardımcı olabilir ve odağınızı buna göre yönlendirmenizi önemli hale getirir. Gün sona ererken, ay Yengeç burcuna girer ve önümüzdeki iki gün boyunca odağınızı sağlık ve zindeliğe kaydırır.


Balık Burcu

31 Mayıs 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ciddi Satürn ve rüya gibi Neptün ile bağlantılar kuran Ay, bugün İkizler üzerinden yolculuğuna devam ediyor. Ne yazık ki, bu titreşimler en yumuşak olmayacak ve sizi günün çoğunda evde saklanmaya teşvik edecek. Kendinize zaman ayırmayalı uzun zaman olduysa veya bir ruh sağlığı gününü kullanabileceğinizi düşünüyorsanız, başınız belaya girmedikçe, işten çıkmak konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. patronunla. Gün sona erdiğinde ve Luna su Yengeçine girerek haritanızın eğlenceyi ve yaratıcılığı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.