Günlük Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

28 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 28 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Boğa burcu ve öngörülemeyen Uranüs arasındaki kozmik bir ittifak sizi küçük güzellik anlarıyla kutsayacak olduğundan, bu sabah maddi alemlere yakından bakın. Bu duygular gün boyunca devam edecek, ancak bu akşam Luna kuzey düğümüne geçtiğinde odağınız değişecek. Bu arada, tutkulu Mars ve uğurlu Jüpiter, kozmosta bir karışıklık oluşturacak ve yaptığınız her eylemde büyük sonuçlar getirecektir, bu nedenle enerjinizi son birkaç haftadır hayalini kurduğunuz kişisel hedeflere yönlendirdiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs bu sabah burcunuza giriyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca auranızı yükseltiyor. Bu arada, ay, öngörülemeyen Uranüs ile kozmik bir ittifak kurarken, evren bu sabah sizi şaşırtmanın ve kutsamanın yollarını arayacak. Kendinizi fırsatlara açık tutarak güvenle ve kalbinizle hareket ettiğinizden emin olun. Hayatı değiştiren şans, bu gece Luna kaderin kuzey düğümüne geçtiğinde ortaya çıkabilir. Bu arada, tutkulu Mars, uğurlu Jüpiter ile hizalanır ve bu süreçte size büyük ödüller alırken kendinize güvenme fırsatı verir. Büyük olasılıkla sizin lehinize ödeyecekleri için cesur bir hamle yapmaktan korkmayın.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün Ay Boğa burcunda ve solar on ikinci evinizde yoluna devam ederken, ruhunuzda bulunan güzelliğin keskin bir şekilde farkına varacaksınız. Luna ve Uranüs arasındaki kozmik bir ittifak, bu sabah yolunuza büyük bir aydınlanma getirebilir, bu yüzden bu netlik anlarını belgeleyebilmek için bir kalem ve kağıt bulundurun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde tutkulu Mars, sosyal medya sayfalarınızda dalgalar yaratmanıza yardımcı olabilecek geniş Jüpiter’e yakınlaşıyor, bu nedenle profilinize daha fazla takipçi çekmenize yardımcı olmak için düşünceli bir gönderi yayınladığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tatlı Venüs şehvetli Boğa burcuna ve güneş on birinci evinize girerken, romantizm bugün sosyal çevrenizi doldurmaya başlayacak. Şu anda bekarsanız, bir arkadaşınızın yardımıyla aşkı bulabilirsiniz, ancak bir zamanlar platonik bir bağlantı paylaştığınız biriyle kıvılcımlar uçmaya başlayabilir. Bu sabah Luna, tahmin edilemez Uranüs’e alıştığında sizi hoş sürprizler bulacak ve uzun zamandır sohbet etmediğiniz birinden haber alabilirsiniz. Havada süzülen Venüs havasını onurlandırmak için gün bitmeden lüksün kucağında dinlenmek için bahaneler arayın.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Venüs Boğa’ya girdiğinde, haritanızın profesyonel hırsları yöneten bölümünü harekete geçiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta içinde kariyerinize büyük kazanç potansiyeli getirebilir ve mesleki gelişiminizi ciddiye almanızı önemli hale getirebilir. Tutkulu Mars, güneş dokuzuncu evinizdeki uğurlu Jüpiter’e uyum sağladığında, bu akşam tezahür etme güçleriniz güçlenecek. Bu kozmik iklimi, gelecek için umutlarınız ve hayalleriniz üzerine meditasyon yapmak için bir bahane olarak kullanın, çünkü evren bu tür hedeflere ulaşmanıza yardımcı olacak yollar arayacaktır.


Başak Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs bu sabah şehvetli Boğa burcuna geçiyor, sevgili Başak, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive ediyor. Bu gezegensel yerleşim, özellikle tutarlı bir arabuluculuk programı veya tercih ettiğiniz dini uygulamalarla yeniden bağlantı kurmanın yollarını arıyorsanız, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizi çevreleyen sihire kalbinizi açacak. Tutkulu Mars, ilişkinizde bağlılığa ilham verebilecek uğurlu Jüpiter’e yakınlaştığında, bu gecenin ilerleyen saatlerinde aşk hayatınıza büyük şans gelecek. Bu göksel dans, daha sonra büyük etkisi olacak harekete geçmenize de yardımcı olabilir, bu nedenle enerjinizi akıllıca, özellikle de özel birine yönelikse, yönlendirdiğinizden emin olun.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, gezegen yöneticiniz Venüs Boğa burcuna ve güneş sekizinci evinize girerken, önümüzdeki birkaç hafta içinde görünümünüzü değiştirmek için ilham alabilirsiniz. Bu titreşimler alıştığınızdan daha yavaş hareket edeceğinden, aradığınız sonuçlar konusunda sabırsız olmamaya çalışın. Tutkulu Mars ve uğurlu Jüpiter arasındaki tatlı ittifak, bu gecenin ilerleyen saatlerinde aşk hayatınıza biraz ışıltı katacak ve bu özel kişiyle bağlantı kurmanın harika bir zamanı olacak. Bu titreşimler, şu anda bekarsanız, çevrenize yeni birini de getirebilir, bu yüzden kendinizi oraya koymaktan korkmayın.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Romantik Venüs şehvetli Boğa’ya ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca aşk sizin için büyük bir tema olacak, tatlı akrep. Evren duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanın yollarını ararken, bu, geliştirmeyi umduğunuz herhangi bir ilişkiyi dengelemek için harika bir zaman. Bu akşam gezegen yöneticiniz Mars, uğurlu Jüpiter’e yakınlaştığında, bir enerji patlaması hissedeceksiniz. Bu gezegensel dans, sağlığınız ve zindeliğiniz konusunda ciddileşmeniz için size ilham verecek ve hayalini kurduğunuz yoga derslerine nihayet kaydolmak için harika bir zaman olacak.


Yay Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs bu sabah şehvetli Boğa burcuna ve haritanızın sağlık ve zindeliği yöneten sektörüne giriyor. Vücudunuzu besleyerek ve iyi yiyerek önümüzdeki birkaç hafta boyunca fiziksel ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için bu gezegen yerleşimini bir bahane olarak kullanın. Bu gece tutkulu Mars, gezegeninizin yöneticisi olan geniş Jüpiter’e uyum sağladığında büyük bir enerji akışı hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, sizi sanatsal yönünüzü benimsemeye teşvik edecek ve bu titreşimler hayal ettiğinizden daha fazla yardımcı olabileceğinden, uğraştığınız herhangi bir tutku projesinde çalışmak için harika bir zaman olacak.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, sevgili Deniz Keçisi, tatlı Venüs topraklanmış Boğa’ya ve haritanızın yaratıcılığı, eğlenceyi ve egoyu yöneten sektörüne geçerken bir değişim hissedeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, özellikle son zamanlarda kendinizi biraz farklı hissediyorsanız, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalbinizi neşeye açmanızı isteyecektir. Bu süre zarfında sanatsal ilham da bol olacak ve bu, yeni bir hobi veya tutku projesi seçmek için harika bir astrolojik dönem olacak. Bu gece tutkulu Mars, güneş enerjisi dördüncü evinizdeki uğurlu Jüpiter’e sığındığında, evinizi iyi hisler dolduracak.


Kova Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, romantik Venüs Boğa burcuna ve haritanızın iç mutluluğu yöneten sektörüne girerken, bugün evinizi aşk doldurmaya başlayacak. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki haftalarda alanınızı yeniden dekore etmeniz için size ilham verebilir, ancak Merkür’ün 3 Haziran’da geri hareket yolculuğunu bitirmesini beklemek isteyebilirsiniz. Sözleriniz, bu gece Mars, güneş enerjisiyle üçüncü evinizde genişleyen Jüpiter’e uyum sağladığında çok daha ileri gidecek. Bu titreşimler, kendiniz için akıllı kararlar vermenize de yardımcı olabilir, bu yüzden önce düşündüğünüz sürece birkaç cesur hamle yapmaktan korkmayın.


Balık Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs bu sabah şehvetli Boğa burcuna ve üçüncü güneş evinize girerken, sevgili Balık, önümüzdeki birkaç hafta içinde romantik fikirler kafanızı doldurmaya başlayacak. Şu anda kalbinizle düşünmekten korkmayın, ancak bu süreçte mantığınızı tamamen terk etmemeye çalışın. Bu gece, ateşli Mars, haritanızın parayı yöneten sektöründeki uğurlu Jüpiter’e yakınlaştığında, finansal şans sizi bulabilir. Bu titreşimler, özellikle kişisel bir tutkuya dayanıyorsa, kazançlı bir yan iş kurmanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle hayallerinize yatırım yapmaktan korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.