Günlük Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

26 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Ay bugün senin burcunla yolculuğunu tamamlıyor ve hedeflerine doğru ilerlemen için sana son bir kozmik baskı veriyor. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve sorumlu Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, hedeflerinize bir düzen getirmenize yardımcı olabilir, ancak hangi yolu seçeceğinize karar vermeden önce bir arkadaşınıza veya uzmana güvenmek akıllıca olabilir. Ayın Venüs’e yakınlaştığı ve masaya yumuşak ama tutkulu bir enerji getirdiği bu akşam romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın. Luna Boğa’ya girdiğinde ve sizi topraklama enerjisiyle kutsadığında cadılık yaklaşırken bir değişim hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Ay bugün Koç burcundaki yolculuğunu tamamlıyor ve gün boyunca duygusal ve zihinsel durumunuzu değerlendirmenizi istiyor. Neyse ki, Luna ve Satürn arasındaki faydalı bağlantı sayesinde, duygularınızı işlerken işte görevinizi sürdürmek bir sorun olmamalıdır. Bu gece ilerleyen saatlerde Venüs, Plüton’un kara kara düşünmesi ile zorlu bir kareye girdiğinde, kendinizi ağır sularda yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay burcunuza girdiğinde duygularınızı stabilize etme ve merkezinizi bulma şansınız olacak ve sizi sağlıklı bir kozmik destek dozuyla kutsayacaksınız.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Koç ayı topluluk ve sosyal etkileşim için bir açlığı tetiklediğinden, elleriniz gün boyunca telefonunuza uzanabilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna ve sorumlu Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde iş ve oyun arasında sağlıklı bir denge sağlamak çok fazla sorun olmamalı. Büyü saati yaklaştıkça bir değişim hissedeceksiniz ve Luna, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek Boğa’ya doğru ilerliyor. Bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için yatmadan önce bir meditasyon seansı almaya çalışın ve önümüzdeki birkaç gün boyunca bol bol yalnız zaman geçirmeyi planlayın.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Koç ve güneş onuncu evinizden son adımlarını atarken, bugün profesyonel olarak motive olacaksınız, sevgili Yengeç. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ciddi Satürn’ü öptüğünde kendinizi savunma şansınız olacak. Bu enerjiyi, sizin adınıza pazarlık etme fırsatı olarak kullanın, herhangi bir promosyon, müşteri veya hak ettiğiniz zam için harekete geçin. Ne yazık ki, bu gece Venüs, Plüton’la zorlu bir kareye girdiğinde ve bir sonraki hareketinizi yeniden düşünmenin ve düşünmenin zamanının geldiğinin sinyalini verdiğinde, kendinizi fazla çalışmış ve değersiz hissetmeye başlayabilirsiniz.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Koç ve güneş dokuzuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlarken, sevgili Aslan, bugün rehberliği kullanabileceğiniz herhangi bir şey varsa, evrenle iletişim kurmayı unutmayın. Bu titreşimler, özellikle bu öğleden sonra, Luna Satürn’ü öptüğünde, kalbinizin arzusunu tezahür ettirmek için mükemmeldir, ancak kendinizi biraz sıkı çalışmaya da hazırlamanız gerekecek. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Boğa’ya doğru ilerlerken, önümüzdeki iki gün boyunca profesyonel yaşamınıza dengeleyici bir enerji getirerek bir değişim hissedeceksiniz, bu yüzden çabalarınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun.


Başak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay Koç ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğunu tamamlarken, evren bugün sizden evi temizlemenizi isteyecek. Bu titreşimler, duygusal ve zihinsel rahatlamayı kolaylaştırmak için mükemmeldir ve son birkaç gün içinde sizi bulmuş olabilecek stres veya dramayı geride bırakmanıza yardımcı olur. Luna ve Venüs, kara kara düşünceli Plüton’a zorlu bir kareye girdiğinde bu gece biraz sarsılabilir ve bu süreçte gururunuz biraz zarar görebilir. Bu süre zarfında güç mücadelelerine ve çatışmalara dikkat edin, çünkü işler hızla çirkinleşebilir.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayının Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğu bu öğleden sonra eğlence, romantizm veya kişisel bakım için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, biraz stres atmanıza izin verecek, ancak ilk gün için sorumluluklarınızı yerine getirmeye dikkat etmelisiniz. Luna ve Venüs, ilişkinize ve evinize ağır bir enerji getirebilecek yoğun Plüton ile karşı karşıya geldiğinde bu akşam sert titreşimlere dikkat edin. Neyse ki, cadılık saati yaklaştıkça ortam değişecek ve ay, Boğa’yı stabilize etmeye doğru yol alarak, sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir dramadan kurtulmanıza yardımcı olacak.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, verimli olmaya ve işinize odaklanmaya devam ederseniz, ay ateşli Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken gün uçup gidecek. Gün boyunca, özellikle de Luna’nın sorumlu Satürn’ü öptüğü bu öğleden sonra, kendi ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Venüs’ün Plüton’la karşı karşıya geldiği bu gece aşk hayatınızdaki gergin sohbetlere dikkat edin ve üstü kapalı bir eleştiri olarak yorumlanabileceğinden eşinize istenmeyen tavsiyeler vermekten kaçının. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Boğa’ya girerken, auranıza topraklanmış ve sevgi dolu bir enerji getirerek bir değişim hissedeceksiniz.


Yay Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken, sevgili Okçu, auranız bugün hayattan daha büyük hissedilecek. Bu kozmik iklim, benzersiz kişiliğinize ve ilgi alanlarınıza hızla destek vererek kendinize sadık kalmanızı önemli hale getirecek. Ne yazık ki, bu akşam Luna ve Venüs yoğun Plüton ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz sarsılabilir ve bu da banka hesabınıza biraz zarar verebilir. Daha sonraki bir tarihte ihtiyacınız olan parayı kaybedebileceğiniz için, şu anda dürtüsel harcama yapmaktan kaçının. Gün sona erdiğinde ve Luna Boğa’ya girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz, netlik getirecek ve yolunuza odaklanacaksınız.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken bugün, sevgili Deniz Keçisi, duygusal olarak her zamankinden daha açık hissedeceksiniz. Luna’nın Satürn’ü öptüğü bu öğleden sonra, güvendiğiniz biriyle ruhunuzdakileri paylaşmaktan korkmayın. Ne yazık ki, bu akşam Luna ve Venüs Plüton’la sert bir kare oluşturduğunda ortam biraz gerginleşebilir. Görüntünüzden ilham almamış veya memnun kalmamış hissedebilirsiniz, ancak benlik duygunuzu etkilemesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, cadılar bayramı yaklaştıkça ve ay şehvetli Boğa’ya doğru yol alırken hava değişecek.


Kova Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Koç ve güneş üçüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlarken zihniniz bugün hızlı hareket edecek. Bu titreşimler, özellikle öğleden sonra Luna’nın Satürn’ü öptüğü zaman, auranıza hızlı bir zekâ ve güçlü bir enerji getirecektir. Bu kozmik iklim, kendinizle veya sevdiğiniz biriyle sınır koymanız gerektiğinde de size destek olacaktır, bu yüzden kuma birkaç çizgi çizmekten korkmayın. Gün sona erdiğinde ve ay Boğa burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç gün içinde odağınızı iç işlerinize yönlendirerek bir değişim fark edeceksiniz.


Balık Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Ay Koç ve ikinci güneş evinizdeki yolculuğunu tamamlarken kendinizi biraz şımartmak istiyorsanız sorun değil. Özellikle Luna’nın sorumlu Satürn’ü öptüğü bu öğleden sonra, makul bir bütçeye bağlı kalmayı unutmayın. Luna ve Venüs, kara kara düşünceli Plüton ile zorlu bir kareye girdiğinde bu akşam kayalık titreşimlere karşı tetikte olun. Bu kozmik iklim, sosyal medya sayfalarınıza drama getirebilir, bu nedenle cihazlarınızdan fişini çekmek isteyebilirsiniz. Büyü saati yaklaştıkça ve ay şehvetli Boğa burcuna geçerken bir değişiklik fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.