Günlük Burç Yorumları 20 Mayıs 2022

20 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 20 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Kova burcuna geçerek, şu anda sizin burcunuzda kamp kuran uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, popülaritenizi önemli ölçüde artıracak ve toplumdaki imajınıza ve yerinize odaklanmak için iyi bir zaman olacaktır. Bu akşam güneş burçları değiştirdiğinde, resmen İkizler mevsiminin başlangıcını işaret eden bir bok fark edeceksiniz. Evren sizi içinizde bulunan doğal merakı kucaklamaya teşvik ederken, bu güneş yerleşimi önümüzdeki ay boyunca zihninizi canlandıracak. Neyse ki bu enerji oldukça sosyaldir, bu yüzden burnunuzu sürekli bir kitapta tutmak konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, profesyonel ya da finansal durumunuzda nasıl ilerleyeceğinize dair ilham kaynağınız, bu sabah, Ay Kova’ya girerken, uğurlu Jüpiter ve keskin Merkür ile tatlı bağlantılar kurarken sizi bulabilir. Bu titreşimler ayrıca kariyerinizde daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir ve fikirlerinizi paylaşmak veya zam istemek için iyi bir zaman olabilir. Bu gece, güneş burcunuzdan ayrıldığında, resmen İkizler mevsiminin başlangıcını işaret eden bir değişim hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, parayla olan ilişkinize entelektüel enerji getirerek, bu astrolojik dönem boyunca sorumlu kararlar almanıza yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ay, Güneş’teki dokuzuncu evinizi harekete geçirerek Kova’ya doğru ilerlerken, şans sizi bugün mutlaka bulacaktır. Bu arada, yönetici gezegeniniz Luna, Jüpiter ve Merkür arasındaki kozmik bir bağlantı, bu hayırlı titreşimleri doğrudan size düzenleyerek, meditasyon ve pozitif mantralar için iyi bir gün haline getirecektir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde güneş burcunuza girdiğinde, resmen İkizler sezonunun başlangıcını işaretleyen bir değişim hissedeceksiniz. Evren sizi güneşe dönüşünüzü kutlamaya odaklanan yoğun bir ay için hazırlanmaya zorlarken, önümüzdeki birkaç gün içinde daha enerjik ve duygusal olarak yükselmiş hissetmeye başlamalısınız!


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay Jüpiter ve Merkür ile tatlı bağlantılar kurarken Kova’ya girerken, profesyonel yolunuzla ilgili derin düşünceler bu sabah erken saatlerde ortaya çıkabilir. Bu kozmik iklim, sizi neyin mutlu edip etmediğine dair yoğun kavrayışları tetikleyebilir ve vardığınız tüm sonuçlarda çalışmanızın büyük bir rolü olacaktır. Neyse ki, bu titreşimler, muhtemelen gerçekleşmesi gereken değişiklikleri uygulamak için ihtiyaç duyduğunuz göksel desteği vererek, kişisel gücünüzde durmanıza da yardımcı olabilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde, güneş İkizler’e girdiğinde, sizi sessiz ve düşünceli bir ruh haline sokan bir değişiklik fark edeceksiniz.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınız, Kova ayı, uğurlu Jüpiter ve iletişimsel Merkür arasındaki bir dizi destekleyici bağlantı sayesinde, bu sabah içinizde tamamen sıcak ve bulanık hissetmenizi sağlayabilir, tatlı Aslan. Bu kozmik iklim, sizi kesinlikle bir iyimserlik duygusuyla kutsayacak ve size başkalarındaki iyiliği görme fırsatı verecek. Cazibe yeteneğiniz de şu anda yükselecek, bu nedenle yakın zamanda gözünüze kestirdiğiniz birine arsız bir metin göndermekten korkmayın. Bu gece ilerleyen saatlerde güneş İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sosyal hayatınıza bir enerji patlaması getirdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz.


Başak Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay Kova burcuna ve güneş altıncı evinize doğru ilerlerken, bugün işinizle gurur duyacaksınız. Bu arada, Luna, Merkür ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, iş anlayışınıza erişmenize yardımcı olabilir ve ofisteki kişisel gücünüzü kullanmak için harika bir zaman olabilir. Kendinizi yoğun ve üretken bir yerde bulma ihtimaliniz yüksek olsa da, gün boyunca iyi yemek yiyerek, esneyerek ve bol su içerek vücudunuzu beslemeyi unutmayın. Bu gece güneş İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki ay boyunca akıllı kariyer hamleleri yapmanıza yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Jüpiter ve Merkür ile tatlı açılar oluştururken, bu sabah kişisel yaşamınızda, maneviyatınızda ve kendinizde tatmin olmuş hissetmelisiniz sevgili Terazi. Bu kozmik iklim, aşk hayatınız için harikalar yaratabilecek ruh seviyesinde kendiniz ve çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmanıza izin verecektir. Şu anda bekarsanız ama gözünüz biri üzerindeyse, bu rüya gibi enerjiyi, aşık olduğunuz o tatlı kızla biraz flört etmek için kullanın, çünkü evren gün boyunca egonuzu ve arzularınızı desteklemenin yollarını arayacaktır. .


Akrep Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, şanslı Jüpiter ve hızlı zekalı Merkür ile olumlu bağlantılar paylaşırken Ay Kova’ya girerken, bugün sizi evinizde hoş sürprizler bulabilir. Ev arkadaşınızın size rastgele güzel bir hediye verdiğini fark edebilirsiniz ya da evren aile mutluluğunu sağlamak için komplo kurarken, aylardır kayıp olan o kolyeyi nereye koyduğunuzu nihayet hatırlayabilirsiniz. Bu nedenle, özellikle son zamanlarda her zamankinden daha fazla dışarı çıkıyorsanız, evinizin konforunu yaşamanın yollarını aramalısınız. Bu gece ilerleyen saatlerde güneş İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca yolunuza dönüştürücü bir enerji getirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Yay Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Kova ayı yönetici gezegeniniz Jüpiter ve esprili Merkür ile tatlı bağlantılar kurarken, bu sabah biraz egonuzun ortaya çıkmasına izin vermek istiyorsanız sorun değil. Büyüleyici enerji, bu kozmik iklim altında auranızı bularak, kendinizi hissetmenize ve utanmadan flört etmenize izin verecektir. Gün gelişmeye devam ederken, zihninizin yeni ve ilginç fikirlerle çalıştığını göreceksiniz, bu da onu günlük tutmak veya yaratıcı meditasyon için harika bir zaman haline getiriyor. Bu gece güneş İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki haftalarda aşk hayatınızı canlandıran bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah evinize ve geleceğinize yatırım yapmanın yollarını arayın, çünkü Kova ayı uğurlu Jüpiter ve keskin zekalı Merkür ile tatlı bağlantılar kurar. Bununla birlikte, bu kozmik iklim, en sevdiğiniz mağazalardaki satışları koklamanıza yardımcı olabileceğinden, kendinizi biraz şımartmaktan da suçluluk duymayın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde güneş İkizler’e girdiğinde, haritanızın kişisel organizasyonu ve sağlığı yöneten sektörüne bir enerji akışı getirdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki haftalarda sizi en sağlıklı yaşamınızı yaşamaya itecek, bu nedenle buna göre hazırlanın.


Kova Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Ay burcunuza girerken, şanslı Jüpiter ve keskin zekalı Merkür ile destekleyici bağlantılar kurarken evren sizin için olumlu bir şekilde parlayacak. Bu kozmik iklim, sizi benzersiz ve yaratıcı fikirlerle kutsayacak ve son zamanlarda sizi veya en yakın arkadaşlarınızı rahatsız etmiş olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Gelen kutunuz arkadaşlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan gelen mesajlarla dolduğundan, popülaritenizin biraz arttığını da fark edeceksiniz. Bu gece, güneş İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca en eğlenceyi seven ve sanatsal benliğinizi ortaya çıkaran bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

20 Mayıs 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah işe gitmeden önce arabuluculuk için biraz zaman ayırın, çünkü Kova ayı haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirir. Bu ay yerleşimi bazen ağır gelse de, Luna, Jüpiter ve Merkür arasındaki bir dizi pozitif bağlantıdan yararlanacak, iç huzuru ve birkaç aydınlanma anı bulmanıza yardımcı olacaksınız. Bununla birlikte, gün boyunca muhtemelen sessiz ve yalnız bir ruh halinde olacaksınız, bu nedenle sosyal hayatınızdan biraz uzaklaşmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu gece güneş İkizler’e girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz, bu da size evde sessizce yatmanız için ilham verecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.