Günlük Burç Yorumları 13 Mayıs 2022

13 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 13 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Terazi üzerinden yolculuğuna devam ediyor sevgili koç, kişisel, profesyonel ve romantik yaşamlarınızda dengeyi bulmanızı istiyor. Bu enerjiyi, günlük görevlerinize sakin bir şekilde yaklaşarak hayatın daha hafif tarafına yaslanmak için bir bahane olarak kullanın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna gezegeninizin yöneticisi olan Mars’la dengesiz bir açıya girdiğinde kendinizi biraz oyun dışı hissedebilirsiniz. Neyse ki, ayın Satürn’ü dengelemekle tatlı bir bağlantı paylaştığı ve masaya sosyal ama uyumlu bir hava getirdiği bu akşam soğukkanlılığınızla yeniden bağlantı kurma fırsatınız olacak.


Boğa Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah sağlığınızı beslemek için biraz zaman ayırın, Ay Terazi ve haritanızın sağlığı yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ederken. Ne yazık ki, arkadaşlarınızın yaşam tarzı seçimleri sizi dikkatli olma görevinizden atmakla tehdit edebilir ve başkalarının alışkanlıklarının kendinizi olumsuz etkilemesine izin vermemenizi önemli hale getirebilir. Akşam yaklaşırken kendinize karşı nazik ve nazik bir tavır takının ve Luna güneşe dengesiz bir açı oluşturur. Bu kozmik iklim, iç eleştirmeninizi ortaya çıkarabilir ve dikkatli olmazsanız kendinize gerçekçi olmayan beklentiler koymanıza neden olabilir.


İkizler Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Terazi’de yolculuğuna devam ederken, egonuzu ortaya çıkmaya ve oynamaya davet ederken, bugün kendinize olan güveninizi kucaklamaktan suçlu hissetmeyin sevgili İkizler. Ne yazık ki, Luna tutkulu Mars’a dengesiz bir bakış açısına girdiğinde vibe biraz garipleşebilir. Bu titreşimler, özellikle biraz stres atana kadar dakikaları sayıyorsanız, profesyonel görevlerinize odaklanmayı özellikle zorlaştırabilir. Neyse ki, ayın Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam merkezinizi bulma fırsatınız olacak, ancak sağlam bir meditasyon seansı için oturmanız gerekebilir.


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Terazi burcu güneş dördüncü evinizden yolculuğuna devam ederken, bugün besleyici bir ruh halinde olacaksınız. Sevdiklerinize bağlanmak için kendinize izin verin, ancak tüm enerjinizi arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için harcamamaya çalışın. Bu akşam Luna puslu Neptün’e dengesiz bir görünüm verdiğinde sezginizin gücünün bir kısmını kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Üçüncü gözünüzün biraz bulutlu olduğunu fark ederseniz, gün bitmeden auranızı ve alanınızı temizlemek için bir ipucu olarak alın.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ay uyumlu Terazi ve üçüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, güne aklı başında ve minnettar hissederek başlayacaksınız. Ne yazık ki, Luna’nın Mars, güneş ve Neptün ile dengesiz açılar oluşturduğu öğleden sonra, hava biraz dengesizleşecek. Özellikle gelgitlere karşı yüzüyormuş gibi hissetmeye başlarsanız, işten erken çıkmak veya fazladan bir mola vermek konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, ayın Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam dengeyi bulma ve denge bulma fırsatınız olacak.


Başak Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Ay Terazi’yi uyumlu hale getirerek yolculuğuna devam ederken, zarafetinizi ve minnettarlığınızı hatırlamanızı isterken, doğa ve çevrenizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna’nın Mars, Güneş ve puslu Neptün ile bir dizi dengesiz açıya girdiği ve sizi oyundan düşürdüğü, etrafınızdaki dünyayı takdir etmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki, ayın Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı paylaştığı, rutin ve kişisel organizasyonu yöneten harita sektörünüzü harekete geçirdiği bu akşam yönünüzü yakalama fırsatınız olacak.


Terazi Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, burcunuzdan geçerek zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yükselterek yolculuğuna devam ederken gün havadar bir enerjiyle başlayacak. Ne yazık ki, bu rüya gibi titreşimler öğleden sonra Luna gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girdiğinde biraz türbülansa girecek. Birden fazla yöne çekildiğinizi hissetmeye başlayabilir, bu da nefesinize odaklanmanızı, merkezinizi bulmanızı ve ardından görevlere önemlerine göre öncelik vermenizi önemli hale getirir. Neyse ki, Ay Satürn’ü destekleyici bir açı paylaştığında, akışınızı bozan herhangi bir kişi veya durumla sınır koyma şansınız olacak.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay Terazi’de ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün sakin bir ruh halinde olacaksınız. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ay Mars, Neptün ve güneş ile bir dizi dengesiz açıya girdiğinde kayalık titreşimler ortaya çıkacak. Bu kozmik iklim, özellikle arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız sizi bunaltmaya başladıysa, fişinizi çekip yorganın altına saklanmanız için size ilham veriyorsa, kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, bu gece ayın Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı paylaştığında ve size tamamen rahatlama fırsatı verdiğinde bir çapa bulacaksınız.


Yay Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili okçu, Terazi ayı çevrimiçi varlığınıza biraz cazibe katarken, sosyal medya sayfalarınız bugün bir etkinlik akışı görecek. Bu enerjiyi sevimli bir özçekim göndermek için bir bahane olarak kullanın, çünkü çok fazla dikkat çekeceğinden emin olabilirsiniz. Dijital alemlere çok fazla kapılmamaya çalışın, özellikle bu öğleden sonra Luna gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girdiğinde. Bu kozmik iklim, dikkatli olmazsanız, siz ve cihazlarınız arasında garip bir dinamik oluşturabilir ve ekranlarınızdan biraz ara vermenizi önemli hale getirebilir.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün ofise güzellik getirmenin yollarını arayın, çünkü Terazi ayı, haritanızın profesyonel meseleleri yöneten sektörüne zarafet ve zarafet bahşeder. Bu titreşimler, özellikle gözünüz başka bir pozisyon veya terfi üzerindeyse, üstlerinizi etkilemek için de harikadır. Öğleden sonra ortaya çıkmaya başlamadan önce şakalarınızı bitirmeye çalışın ve Luna gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girer, bu da ritminizde büyük aksamalara neden olabilir. Neyse ki, çabalarınız bu akşam Luna’nın Satürn’ü öpmesiyle erkenden meyvesini verebilir.


Kova Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Terazi burcunda ve haritanızın ruhsal sektöründe yolculuğuna devam ederken, sevgili Kova, inancınız sizi bugün her şeyin içinden geçirecek. Ne yazık ki, bu öğleden sonra gökyüzünde tezahür edecek bir dizi dengesiz yön sayesinde gününüzün çatışmasız geçeceği anlamına gelmiyor. Bu kozmik masa tenisi oyunu, özellikle hayatınız biraz dağınık hissetmeye başlarsa, odak noktanızı veya iyimserliğinizi bulmanızı zorlaştırabilir. Neyse ki, bu akşam Luna, Satürn’ü stabilize etmek için bir öpücük üflediğinde netlik bulma ve hareketinizi temizleme şansınız olacak.


Balık Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ay tatlı Terazi ile yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi zarafetle dönüştürme şansınız olacak. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girdiğinde titreşimler o kadar uyumlu olmayacak. Bu kozmik iklim, günün erken saatlerinde yaptığınız herhangi bir ilerlemeyi atabilir, ancak kaymaya başlarsanız kendinizi aşırı derecede yargılamamaya çalışın. Luna, akşamın ilerleyen saatlerinde güneşle bağlantı kurarken, güvensizlikleri kışkırtmakla tehdit ederken, şişirilmiş egoları serbest bırakırken, arkadaşlık çevrenizdeki güç mücadeleleri için gözlerinizi dört açın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.