Günlük Burç Yorumları 12 Mayıs 2022

12 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 12 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay romantik Terazi burcunda yolculuğuna devam ederken bugün havayı aşk dolduracak. Luna iletişimsel Merkür ile bağlantı kurduğunda ve sizi yürekten konuşmaya teşvik ettiğinde, besleyici yönünüzü göstermek için ilham alacaksınız. Ne yazık ki, akşamın ilerleyen saatlerinde ay, şu anda burcunuzda kamp yapan Venüs ile karşı karşıya geldiğinde, hava biraz sertleşebilir. Bu süre zarfında aşk hayatınızdan biraz boğulmuş hissedebilirsiniz, bu da günün geri kalanında fişinizi çekmeniz için size ilham verebilir, böylece bağımsızlık duygunuzla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Terazi ayı Merkür ile birleştiğinde, ikinci ve altıncı güneş evlerinizi harekete geçirdiğinde, kişisel organizasyonunuza finansal olarak yatırım yapmak için kendinize izin verin. Bu arada, güneş bu öğleden sonra kuzey ay düğümüne kadar uzanıyor ve kaderin rüzgarlarını harekete geçiriyor. Bu kozmik iklim, yolunuza büyük değişiklikler getirebilir ve enerjinizi hedeflerinize ve en yüksek potansiyelinize odaklamanızı önemli hale getirebilir. Bu gece ayın ilerleyen saatlerinde gezegen hükümdarınız Venüs ile karşı karşıya geldiğinde korkuların veya kendinden şüphe duyma duygularının başarı duygunuzun önüne geçmesine izin vermeye çalışın.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah elinizin altında bir kalem ve kağıt bulundurun, Başak ayı yönetici gezegeniniz Merkür’e bir öpücük göndererek sizi bol miktarda yaratıcı ilhamla kutsasın. Bu titreşimler aynı zamanda sosyalleşmek ve iyi vakit geçirmek için harikadır, bu yüzden şu anda biraz fazladan mesajlaşmak istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin. Ne yazık ki, bu gece Luna Venüs ile karşı karşıya geldiğinde sosyal olarak tükenmiş hissetmeye başlayabilirsiniz. Zihinsel olarak teşvik edici ve zorlu bir günün ardından, odağınızı rahatlamaya ve yeniden şarj olmaya kaydırarak akşamın geri kalanında fişi çekmek için kendinize izin verin.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç Terazi burcu, dördüncü ve onikinci güneş evlerinizi aktive ederken konuşkan Merkür ile bağlantı kurarken, bugün ev arkadaşlarınızla derinlere inmekten korkmayın. Şeffaflık günün ilk bölümünde kolayca gelecek olsa da, bu gece Luna uyumlu Venüs ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz kafa karıştırıcı olabilir. Sevilen biri aniden gardını kaldırırsa, bunu kişisel algılamamaya çalışın, çünkü bu ani değişimin sizinle kişisel olarak pek ilgisi olmayabilir. Büyü saati yaklaştıkça kendinizi biraz daha kapalı hissetmeye başlayabilirsiniz ve Luna, şifalı asteroit Chiron’a karşı bir muhalefet oluşturur.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün topluluğunuzda aktif bir sese sahip olacaksınız, çünkü Başak ayı iletişimsel Merkür ile bağlantı kurar. Bu kozmik iklim, özellikle de kalbinize yakın ve sevgili nedenler söz konusu olduğunda, sabun kutunuzda durmanız için size ilham verecek. Sadece şu anda arkadaşlarınızla eğlenmeye ve bağlantı kurmaya odaklanmayı unutmayın, yoksa öğleden sonra Luna uyumlu Terazi ile karşı karşıya geldiğinde duygusal olarak tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi, maneviyat ve meditasyon uygulamalarınızla yeniden bağlantı kurmayı seçerek, akşamın fişini çekmek için bir bahane olarak kullanın.


Başak Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, keskin zekalı Merkür ile destekleyici bir bağlantı kurarak Terazi’de yolculuğuna devam ederken, sevgili Başak bu sabah daha akıllıca çalışın, daha fazla değil. Bu titreşimler, mali durumunuzu ve profesyonel yaşamınızı zarafet ve verimlilikle yönetmenize yardımcı olabilir ve odağınızı hayatınızın bu yönlerine yönlendirmenizi önemli hale getirir. Bu gece Luna, Venüs’le karşı karşıya geldiğinde ve kalp meseleleri söz konusu olduğunda gerginlikler yarattığında, romantik hayatınızdaki güç mücadelelerine dikkat edin. Kendinizi sevgilinizle bir anlaşmazlık içinde bulursanız, bu sadece birkaç saatliğine de olsa geri adım atmak için iyi bir zaman olabilir.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, iletişimsel Merkür ile faydalı bir bağlantı kurarken, en sevdiğiniz kehanet tekniğini veya meditasyon pratiğini benimsemek için bir dakikanızı ayırın. Bu göksel dans sezginizi güçlendirecek, bu yüzden içgüdülerinize güvenmekten korkmayın. Luna, gezegen hükümdarınız Venüs ile karşı karşıya gelirken bu akşamın ilerleyen saatlerinde aşk hayatınızdaki karışıklığa dikkat edin. Bu titreşimler, sevgilinizle nerede duracağınız konusunda kararsız kalmanıza neden olabilir, ancak bunu anlamaları için onlara biraz zaman vermeniz gerekebilir.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, en yoğun bağlarınızın etrafındaki ifşalar bugün tezahür edebilir, çünkü Terazi ayı Merkür’ün algısal yönünü destekleyici bir açı oluşturur. Bu titreşimler, en yakın müttefiklerinizle derine inmek için de harikadır, bu yüzden güvenebileceğinizi bildiğiniz biriyle olduğu sürece, kendinizle ilgili özel ayrıntıları ortaya çıkarmaktan korkmayın. Boğa güneşi ve kuzey ay düğümü arasındaki kozmik ittifak sayesinde aşk hayatınız da şu anda bazı önemli değişimler görebilir. Sizi seven ve destekleyen biriyle olduğu sürece, geleceğiniz için büyük bir adım atmaktan korkmayın.


Yay Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Terazi burcu ve iletişimsel Merkür arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah arkadaşlarınızdan biriyle flört edebilir. Ciddi bir şeye dönüşmeyebileceğini bilseniz bile, aşık olduğunuz biriyle arsız olmaktan korkmayın. Özellikle akşamın ilerleyen saatlerinde Luna’nın tatlı Venüs’le karşı karşıya geldiği saatlerde, ateşli mesaj alışverişinde bulunduğunuz kişilere fazla takılmamaya çalışın. Neyse ki, güneş kuzey ay düğümüne doğru süzülürken, sizi gelecek için plan yapmaya teşvik ederken, odaklanmanız gereken daha önemli konularınız olacak.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Terazi ayı Merkür ile bağlantı kurarken, güneş altıncı ve onuncu evlerinizi aktive ederken, odak noktanız bugün mesleki organizasyon üzerinde olacak. Bu arada, Toros güneşi kuzey ay düğümüne kadar uzanıp sizden yaratıcılık, eğlence ve kendinizi ifade etme cesareti ile dolu bir yaşam sürdürmenizi istediğinde kaderin rüzgarları esmeye başlayacak. Her şeyi bir gün içinde çözmeniz gerektiğini düşünmeyin, yoksa Luna, Venüs’e karşı sert bir karşıtlık oluşturduğunda, akşam karanlığında duygusal ve enerjik olarak tükenebilirsiniz. Bu kozmik iklimi, akşamın geri kalanında kendi evinizin rahatlığında yeniden şarj olmaya odaklanarak dinlenmek için bir işaret olarak alın.


Kova Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah seçtiğiniz yaratıcı çıkış yoluyla ilahi olanı kanalize etme fırsatına sahip olacaksınız, çünkü Terazi ayı iletişimsel Merkür ile bağlantı kurar. Bu titreşimler aynı zamanda perdenin ötesinden gelen içgörü flaşlarını ve mesajları da getirebilir, bu yüzden sizi bulduğunuz her an netlik anını belgeleyebilmek için bir kalem ve kağıt bulundurduğunuzdan emin olun. Günün ilerleyen saatlerinde, güneşin kuzey düğümüne kadar uzandığı ve haritanızın ev yaşamınızı yöneten bölümünü harekete geçirdiği zaman, ev yaşamınızın geleceğini incelemeye kendinizi mecbur hissedeceksiniz.


Balık Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Terazi ayı Merkür’e öpücük gönderirken, güneş dördüncü ve sekizinci evlerinizi harekete geçirirken, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemek için biraz zaman ayırın. Bu titreşimler, sizi aşağı çeken duygusal yükleri serbest bırakma fırsatı verebilir, ancak bu tür durumlarla barışmak için biraz zaman ayırmanız gerekecek. Önümüzdeki yoldaki netlik, günün ilerleyen saatlerinde, bitiş çizgisinin nasıl görüneceğinden tam olarak emin olmasanız bile, Toros güneşinin kuzey düğümüne kadar gelip geleceğe giden yolu aydınlattığı zaman sizi bulacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.