Günlük Burç Yorumları 11 Mayıs 2022

11 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 11 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün yataktan kalkmak için motivasyon aramanız gerekebilir, çünkü Başak ayı aksiyon odaklı Mars ile sert bir karşıtlık oluşturuyor. Neyse ki, Boğa ayıyla faydalı bir bağlantı, iradenizi bulmanıza yardımcı olabilir, ancak kendinize yavaş hareket etme izni vermelisiniz. Sabahın ilerleyen saatlerinde Luna, kaderin düğümlerini destekleyici yönleri paylaştığında, geleceği planlamanıza yardımcı olduğunda, yolunuza nasıl devam edeceğiniz konusunda netlik bulabilirsiniz. Gün sona erdiğinde ve ay Terazi’yi uyumlaştırma yolunda ilerlerken, haritanızın sevgiyi yöneten sektörüne dikkat çekerek bir değişim hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, güne başlarken sizi canlı ve canlı bir ruh haline sokarak, Ay bugün Başak burcunda yolculuğuna devam ediyor. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna puslu Neptün ile karşı karşıya kaldığında uykulu bir enerji sizi bulabilir ve sizi biraz rahatsız edebilir. Neyse ki, akşamın ilerleyen saatlerinde ay, Plüton’a bir öpücük göndererek haritanızın ruhsal sektörünü harekete geçirdiğinde, ruhunuzla yeniden bağlantı kurabilmelisiniz. Luna akşamları Terazi’yi uyumlu hale getirmeye başlarken, kendinizi daha organize ve başka bir güne daha hazır hissetmeye başlayacaksınız.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı Boğa güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, sizi verimli ve bilinçli hareket etmeye teşvik ederken, yavaş bir enerji sizi bulacaktır. Luna, kaderin düğümlerine bir öpücük üflediğinde iyi hisler akmaya devam edecek ve köşede ne olduğundan emin olmasanız bile size doğru yolda yürüdüğünüzü derin bir şekilde hissettirecek. Gün sona erdiğinde ve ay tatlı Terazi’ye doğru ilerlerken bir değişim meydana gelecek ve önümüzdeki iki gün boyunca yaratıcı çabalara odaklanacaksınız.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Ay Başak burcunda ve üçüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, bugün bir netlik duygusu sizi bulacak. Luna, kaderin düğümleriyle destekleyici bağlantılar paylaştığından, bu aydınlatıcı yerleşim, bir sonraki cesur hamlenizi planlamanıza yardımcı olabilir. Derin sohbetler, bu akşam ayın Plüton’a açı yaptığında romantik ilişkilerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilir ve sizi ve eşinizi gardlarınızı düşürmeye teşvik edebilir. Büyü saati yaklaştıkça bir değişim fark edeceksiniz ve Luna, önümüzdeki iki gün boyunca haritanızın iç mutluluğu yöneten bölümünü harekete geçirerek uyumlu Terazi’ye doğru ilerliyor.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Leo, Başak burcu kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, bugün profesyonel geleceğinize yatırım yapmak için ilham alabilirsiniz. Sınıflara kaydolmaktan yeni ekipman satın almaya veya istediğiniz iş için giyinmeye kadar, bu kozmik iklim mesleki büyüme adına yapılan her türlü finansal seçimi ödüllendirecektir. Sadece gerçek gücün içeriden geldiğini ve Luna puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde paranızı nasıl harcadığınızı değil, aklınızda tutmaya çalışın. Günün sonunda Ay Terazi’ye girerken bir değişim hissedeceksiniz ve önümüzdeki iki gün boyunca masaya konuşkan bir enerji getirecek.


Başak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Ay burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ederken, Toros güneşi ile destekleyici bir bağlantı kurarken iyimser yanınız tetiklenecek. Bu enerjiyi, hedeflerinizi görselleştirirken birkaç olumlu mantra okuma zamanının geldiğine dair göksel bir ipucu olarak kullanın, çünkü çekim yasası şu anda sizin yararınıza çalışacaktır. Ne yazık ki, Luna aldatıcı Neptün ile karşı karşıya kaldığında, öğleden sonra biraz gerginleşebilir. Romantik birlikteliklerinizde yarım yamalak veya dikkat çekici davranışlara dikkat edin ve kimsenin kendi duygularınızla sizi şaşırtmaya çalışmasına izin vermeyin.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah gücünün ve kişisel gücünün farkına varacaksın, çünkü Başak ayı Boğa güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, sizi bir kaya gibi sağlam bırakarak, en derin emellerinize doğru birkaç cesur adım atmak için harika bir zaman olacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Plüton’a bir öpücük gönderip haritanızın iç mutluluğu yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, evinizi derin bir huzur dolduracak. Büyü saati yaklaştıkça, ay burcunuza girerken, önümüzdeki iki gün boyunca auranızı yükselterek bir değişim fark edeceksiniz.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün arkadaşlarınızdan ve çevrenizden gelen sevgiyi hissedeceksiniz, çünkü Başak ayı Boğa güneşi ile tatlı bir bağlantı oluşturuyor. Bu titreşimler aşk hayatınıza da iyi bir hava katacaktır, bu yüzden ofise gitmeden önce sevgilinize gösterdiğinizden veya biraz daha fazla ilgi gösterdiğinizden emin olun. Sözleriniz, bu akşam Luna’nın modern hükümdarınız Pluto’ya bir öpücük üflediğinde fark ettiğinizden daha fazla ağırlık taşıyacak. Bu enerjiyi, sizin için önemli olan herhangi bir konuya dikkat çekmek için kullanın ve sosyal medya platformunuzu amacınızı iletmenin bir yolu olarak kullanın.


Yay Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Başak ayı Mars ve Boğa güneşi ile açı yaptığından, bugün işinizde payınıza düşenden fazlasını taşımak zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınız için hızınızı artırmak o kadar da büyük bir şey gibi görünmeyecek olsa da, iyiliğin karşılığını almayacak biri için yukarıda ve öteye gitmemeye çalışın. Öğleden sonra Luna, Venüs’le karşı karşıya geldiğinde puslu bir enerji sizi bulabilir, bu da güne yorucu bir başlangıç ​​yaptıktan sonra erken çıkmanız için size ilham verebilir. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Terazi’ye girerek masaya uyumlu bir enerji getirirken bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Ay Başak burcunda ve haritanızın ruhsal sektöründe yolculuğuna devam ederken, bugün yüksek bir tepe boşluğunda olacaksınız. Sezginiz bu aydınlatıcı yerleşimle yükselecek olsa da, öğleden sonra tezahür etmeden önce evrenin sizinle iletişim kurmaya çalıştığı ve ayın kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğu izlenimini edinebilirsiniz. Bu gece Luna dönüştürücü Plüton’a bir öpücük gönderip değişimi kucaklamanız için size ilham verdiğinde, imajınızı yenileme arzusu sizi bulabilir. Gece yarısı yaklaşırken ve ay Terazi’ye girerken bir değişim hissedeceksiniz ve önümüzdeki iki gün boyunca profesyonel hırslarınıza odaklanacaksınız.


Kova Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Başak burcunda ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, durgun enerjiyi temizleme arzusu sizi bugün bulacak. Bu titreşimler, bir ev temizliği ve kutsaması yapmak için mükemmeldir, bu nedenle Palo Santo çubuklarınıza ulaşmak için çağrıldığınızı düşünüyorsanız, kendinizi geri tutmayın. Bu öğleden sonra, Luna’nın Venüs’le karşı karşıya kaldığı ve bu da mali durumunuzun gerçekleriyle bağlantınızı kaybetmenize neden olabileceği zaman harcamalarınıza dikkat edin. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Terazi’ye girerken, önümüzdeki iki gün boyunca ruhsal yönünüzü ortaya çıkarırken bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili önemli kararlar bugün alınabilir, çünkü Başak ayı kaderin düğümleriyle bağlantı kurar. Mevcut ilişkinizi ve birlikte bir hayat kurabileceğiniz biriyle ortak olup olmadığınızı analiz etmek için bu enerjiyi kullanın. Şans eseri, bu gece Luna derin Plüton’a bir öpücük gönderip haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde gerçek duygularınızla temele dokunma fırsatınız olacak. Gün sona erdiğinde ve ay Terazi’ye geçerek masaya daha hafif bir enerji getirdiğinde bir değişim fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.