Günlük Burç Yorumları 1 Haziran 2022

1 Haziran Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Yengeç ayı bu sabah Jüpiter ve Venüs ile bağlantı kurarken, bu sabah yenilenmiş ve iyimser hissederek uyanmalısınız. Ne yazık ki, gezegen yöneticiniz Luna ve Mars arasındaki sert bir bağlantı, özellikle evde kalmak ofise gitmekten çok daha cazip geliyorsa, motivasyonunuzun bir darbe almasına neden olabilir. Özellikle aramanız patronunuzla arasını bozabilecekse, kendinizi o gün için çalışmaya zorlamanız gerekebilir. Neyse ki, akşam rahatlamak için bir fırsat sunacak, ancak arkadaşlarınız veya ailenizle buluşmaya çalışmak yerine evde kalmayı planlamalısınız.


Boğa Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah şükran duygunuzdan faydalanmak ve sevgiyi kucaklamak için biraz zaman ayırın, çünkü Yengeç burcu gezegeninizin yöneticisi Venüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu titreşimler aynı zamanda romantik yönünüzü de harekete geçirebilir ve sevginizin nesnesine cilveli bir metin göndermek için iyi bir zaman olabilir. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki zorlu bir kare nedeniyle, gün gelişmeye devam ederken enerji seviyeleriniz bir darbe alabilir. Bu kozmik iklim, hızlı yönünüzü de ortaya çıkararak etrafınızdaki insanlarla uğraşırken sabırlı olmayı önemli hale getirebilir.


İkizler Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu geniş Jüpiter ve tutkulu Mars ile sert bağlantıları paylaştığından, sosyal hayatınız bugün bunaltıcı ve potansiyel olarak yorucu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen dramalara kapılmaktan kaçının ve ortalığı karıştırmaya çalışan herhangi biriyle sınır koymaktan korkmayın. Neyse ki, evren sizi biraz lüksü kucaklamaya zorlarken, gün için dışarı çıktığınızda bu karanlık titreşimlerden kaçma şansınız olacak. Akşamınızı, gün sona ererken en sevdiğiniz yiyeceklerin ve en sıcak pijamaların tadını çıkararak ciddi bir kişisel bakıma adayın.


Yengeç Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, genişleyen Jüpiter ve tutkulu Mars ile sert açılar oluştururken, iş yerindeki ortam bugün biraz sert gelebilir. Küçük sorunlar hızla daha büyük sorunlara dönüşebilir, bu da işinizi iki kez kontrol etmenizi ve görevde kalmanızı önemli hale getirir. Neyse ki Luna ve Venüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız aracılığıyla destek bulacaksınız. Özellikle stresli hissediyorsanız, en iyi arkadaşınızla hava atmak için bile olsa küçük bir mola verdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Gün sona ererken, ihtiyaçlarınızı öncelik sırasına koymanın yollarını arayın, tüm bunlar geceyi ertelemek olsa bile.


Aslan Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Yengeç burcu geniş Jüpiter ile sert bir kare oluştururken duygusal ve enerjik olarak aşırı uyarılmış olabilirsiniz. Bu kozmik iklim, sezginizi yükseltecek ve kendi duygularınızı yabancı olanlardan ayırarak, bir an için zemine ve merkeze odaklanmanızı önemli hale getirecek. Dışınızda meydana gelen enerjiye karşı aşırı hassas hissetmek, zihninizde çok fazla şey olduğunu hissediyorsanız sorunlara neden olabilir, ancak kendinizi işe ve profesyonel sorumluluklara bağlamak, odağınızı üretken ve dengeleyici bir şeye yönlendirmenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, internet bu sabah bunaltıcı ve tetikleyici bir yer olabilir, bu nedenle sabah ritüelinizden sosyal medya hesaplarınızı kontrol etme ve işten önce haberleri okuma ritüelinden bir adım geri atmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, Yengeç ayı ile tatlı Venüs arasındaki yararlı bir bağlantı, sizi bu bazen zehirli eğlence yollarından uzaklaştırabilir. Yine de, bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için ruhsal yönünüze erişmeniz gerekecek. Luna, tutkulu Mars ile zorlu bir kareye girdiğinde, bu öğleden sonra meslektaşlarınız veya arkadaşlık çevresi arasındaki güç mücadelelerine dikkat edin.


Terazi Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı bu sabah genişleyen Jüpiter ile sert bir açı oluşturduğundan, özellikle işte yapılacaklar listeniz özellikle göz korkutucu geliyorsa, yataktan kalkmak bugün zor olabilir. Neyse ki, Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir ittifak, bu korkaklıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir, ancak kalbinizi açmanız, zarafet bulmanız ve minnettarlığınızdan yararlanmanız gerekecek. Profesyonel motivasyonunuz ve enerji seviyeleriniz, bu öğleden sonra ayın ateşli Mars’la kare açı yaptığında bir darbe alabilir. Sonuç olmadan işten erken ayrılabilirseniz, bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir.


Akrep Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün kendinizi açık yürekli ve huzurlu hissedeceksiniz, çünkü Yengeç ayı, haritanızın ruhaniliği yöneten bölümünü aydınlatırken, tatlı Venüs ve ışıltılı Jüpiter ile bağlantı kuruyor. Ne yazık ki, bu kozmik iklim sizi başkalarına kendinizden çok fazla vermeye zorlayabilir, bu da enerjinizi korumanızı ve önce kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmanızı önemli hale getirir. Bu öğleden sonra Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde enerji seviyeniz düşebilir, ancak daha sonra uykusuzluk riski olmadan hızlı bir yürüyüş veya protein atıştırması sizi bu korkudan kurtarmaya yardımcı olabilirken başka bir fincan kahveye uzanmayın.


Yay Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Yengeç ayı ile gezegeninizin hükümdarı Jüpiter arasındaki sert bağlantı sayesinde, bu sabah işe hazırlanmak her zamankinden daha dağınık veya bunaltıcı gelebilir. Neyse ki, tatlı Venüs’ten bir yardım eli, görünüşünüzü fazla düşünmediğiniz ve pratik giyinmediğiniz sürece demirlemenize yardımcı olabilir. Luna ateşli Mars ile karşı karşıya geldiğinde bu öğleden sonra egonuz hafif bir darbe alabilir, ancak hafif bir ya da utancın gününüzü mahvetmesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam bu tuhaf havayı üzerinizden atma şansınız olacak ve bu, evde saklanmak için mükemmel bir zaman olacak.


Oğlak Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah Yengeç burcu genişleyen Jüpiter ile kare açı yaparken, duygusal ve enerjik olarak tükenmiş hissederek uyanabilirsiniz. Zihinsel bir sağlık gününe ihtiyacınız varsa, üstlerinizle başınız belaya girmediğiniz sürece, işe çağırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu öğleden sonra Luna, ilişkinizde oluşan herhangi bir gerilimin alevlerini körükleyebilecek tutkulu Mars ile sert bir açıya girdiğinde, diğer önemli arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat edin. Neyse ki, bu dengesiz hisler akşam geldiğinde dağılacak ve size ve sevgilinize barışma şansı verecek.


Kova Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu geniş Jüpiter ile kare açı yaparken ağzın bu sabah başını belaya sokabilir. Şu anda internette olumsuz bir şey paylaşmaktan kaçının ve dedikoduya kapılmamaya çalışın, yoksa daha sonra pişman olabilirsiniz. Neyse ki, ay tatlı Venüs’e bir öpücük gönderirken, şefkatinizden yararlanmak doğal bir yol gibi hissedecek ve size arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın dahil olabileceği her türlü kötü niyetli dil sallamasından bir oyalanma sağlayacaktır. Akşam yaklaşırken ortam aydınlanacak ve sevdiklerinizle bağlantı kurmak için harika bir zaman olacak.


Balık Burcu

1 Haziran 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı Jüpiter ile sert bir kare açı oluşturduğundan, bu sabah güvensizlik duygularının yolunuza çıkmasına izin vermeyin sevgili Balık. Arkadaşlarınız normalden daha yargılayıcı veya olumsuz görünüyorsa, bu titreşimler özellikle sorunlu olabilir, ancak olumlu bir eğilimi sürdürmek konuşmayı yönlendirmenize yardımcı olabilir. Akşam yaklaşırken yaratıcı ilham sizi bulacak ve son zamanlarda üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesiyle bağlantı kurmak için harika bir zaman olacak. İçinde yaşayan sanatçıyı kucaklamak, aynı zamanda güveninizi de yükseltebilir, günün erken saatlerinde ortaya çıkmış olabilecek tüm yaralara merhem getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.