Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Mayıs 2022

9 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 9 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kardinal ateşlerinizin doğurganlığını geliştirin, Koç. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugün aşk hayatınız söz konusu olduğunda kendinizi biraz kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, yetenekli olduğunuz bir şey varsa, o da tutkularınızı değiştirme ve bir durumu simya haline getirme yeteneğidir. Örneğin, ay gösterişli Aslan ve beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla parlarken, Luna, onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Belki bir arkadaş grubu ya da toplumsal bir inanç sistemidir; durum ne olursa olsun, bunun sizi boğmasına izin vermeyin.


Boğa Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, statükoyla ilgili beklentileri düşürmek, söylemek yapmaktan daha kolay, ancak her şeyin bir zamanı ve yeri var. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, kozmos sizi içsel ve dışsal realiteniz arasında bir denge kurmaya çağırıyor. Bu arada, Venüs Koç’ta parıldadığında ve kapanış, sırlar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci eviniz ile, aynı anda geçmişin meselelerini, yani aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, yansıtıyorsunuz. Bunu akılda tutarak ve en derindeki hislerin dördüncü evini aydınlatan Aslan ayının ortasında, Luna görev yöneticisi Satürn’ün karşısında oturacak. Sana gerçekten yük olan ne?


İkizler Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, ateşli Koç ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri, gelecek vizyonları ve bireysel özgürlük ile göz kamaştırmaya devam ediyor; bu, yalnızca yaşıtlarınız üzerinde bir izlenim bırakmakla kalmayıp, aynı zamanda kalabalıkla sosyalleşmek için ilham aldığınız anlamına geliyor. İkizler, ne bekliyorsun? En iyi yaptığın şey bu, bu yüzden bu ışıltılı geçişin boşa gitmesine izin verme. Elbette, bugünün astro-hava durumu göz önüne alındığında, ay doğrudan görev yöneticisi Satürn’ün karşısında duracağı için üstesinden gelinmesi gereken birkaç engel var. Bunun anlamı: kısıtlama ve sınırlama duygularını yaşamaya daha yatkınsınız. Biraz çaba gerektirebilir, ancak mojo’nuzu teslim etmek için hiçbir neden yok.


Yengeç Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek ya da tek, kozmos, gerçekten değer verdiğiniz şeyler ile dünyanın geri kalanına tasvir ettiğiniz şey arasındaki farkı ayırt etmeniz için size meydan okuyor. Özel birine bir şey kanıtlamaya mı çalışıyorsun, Yengeç? Kimseye kesinlikle hiçbir şey borçlu değilsiniz, ancak göksel yöneticiniz – istikrar arayan ikinci konfor ve değer sistemleriniz aracılığıyla ay – ve samimi sekizinci ev birleşmeleriniz, paylaşılan kaynaklarınız ve görev yöneticisi Satürn arasındaki karşıtlığı göz önünde bulundurduğunuzda. işbirlikleri — muhtemelen iki dünya arasında bölünmüş hissediyorsunuz. İyi haber şu ki, Venüs halka açık onuncu otorite evinizde parıldadığında, hiç kimse kafa karışıklığınızdan şüphelenmez.


Aslan Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, ihtiyacın olan her şey tam önünde olmasına rağmen gelecek ve ufukta seni nelerin beklediği hakkında hayal kurmaya eğilimlisin. Bu, özellikle Venüs’ün Koç’taki yolculuğu ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Bazılarınız sizden uzakta olan birini özlüyor bile olabilir, ancak bir zorluk var. Ay burcunuzda parıldadıkça, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla doğrudan görev yöneticisi Satürn’e karşı çıkacaktır. Tek, ezici veya zaten bağlı, yansıtmak için duraklıyorsunuz.


Başak Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, tutkularında daha iddialı olmanın yanlış bir tarafı yok, bu yüzden gerçeğini ifade etmekten geri durmana gerek yok. Kabul, baştan çıkarıcı Venüs’ün erotik sekizinci mahremiyet evinizden geçmesine rağmen, bugünün astro-havası bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir. Örneğin, bugünün Aslan burcundaki gösterişli ayı, gizemli onikinci kapanış, sırlar ve bilinçsiz kalıplar evinizi aydınlatacak ve tüm bu süre boyunca, altıncı eviniz günlük ritüeller ve durum tespiti aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’ün tam karşısında oturacak. Tüm bunların lojistiği mantıklı olabilir veya olmayabilir, ancak bu duygudan uzaklaşmaz.


Terazi Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, sosyal hayatın romantik arzularının önüne mi geçiyor? Örneğin, ister bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugünün Aslan burcundaki ışıltılı ayı, sosyal olarak bilinçli on birinci toplum meseleleri evinizi aydınlatacak ve bu arada, sevimli beşinci aşk, tutku, zevk eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak. , ve kendini ifade etme. Belki bu bir klik tercihi veya statükonun etrafında dönen bir şeydir, ancak şu anda muhtemelen iki dünya arasında bölünmüş hissediyorsunuz. ironi mi? İlişki sektörünüzü göz kamaştıran gezegensel yöneticiniz Venüs ile kendinize güveniyorsunuz ve liderliği almaya heveslisiniz. Ne yapacaksan yap.


Akrep Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel gezegen yöneticiniz Mars, mistik Balık ve beşinci aşk, tutku ve zevk evinizde yüzmeye devam ediyor, bu da sadece kalbinizin arzularını daha iyi ifade ettiğiniz anlamına gelmiyor, aynı zamanda onları utanmadan veya korkmadan bilinir hale getiriyorsunuz. Akrep, dünyaya tasvir ettiğiniz şey gerçeğinizle uyumlu olabilir veya olmayabilir, bu, bugünün Aslan’daki ay (genel kişiliğiniz) ve görev yöneticisi Satürn arasındaki duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz aracılığıyla göz önünde bulundurulması gereken bir şeydir. ve en içteki duygular. Venüs ayrıca detay odaklı altıncı evinizde parlıyor, bu yüzden seçeneklerinizi keşfettiğinizden emin olun.


Yay Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, sizin için en iyisinin ne olduğunu bilmenize rağmen önemli bir karar vermeye çağrılıyorsunuz. Örneğin, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla, Merkür İkizler’de geri hareket etmek üzereyken, konuşmalar ve geçmiş deneyimler yeniden yüzeye çıkmaya mahkumdur, bu yüzden muhtemelen sahip olduğunuz kapanışı alabileceğiniz için dikkatli olun. arıyordu. Ay’ın (birleşmelerle ilgili sekizinci evinizin göksel yöneticisi) iletişim sektörünüzde Satürn’ün tam karşısında duracağını unutmayın, bu nedenle anahtar, özellikle bir sevgiliyle yarı yolda buluşma konusunda mücadele edenleriniz için açık fikirli olmaktır. inanç sistemlerinize göre.


Oğlak Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, zamanınıza ve değerli enerjinize gerçekten layık mı? Ay (sözleşmeler, uzlaşmalar ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı) gösterişli Aslan ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor, ancak bir yakalama var. Romantik ortaklığınızdaki şeyleri birleştirmeye ve sağlamlaştırmaya duygusal olarak meyilli hissetmenize rağmen, ayın görev yöneticisi yöneticiniz Satürn’e doğrudan muhalefeti, bağlantınızda sınırlama ve/veya kısıtlama duygularını tetikleyebilir. Asıl soru şu: Bu korkular ve çekingenlikler nereden kaynaklanıyor?


Kova Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınızda bir şey var mı, Kova? Bugünün astro-hava durumunu göz önünde bulundurduğunuzda, önemli birine doğru güçlü ve manyetik bir çekim hissediyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda bu süreçte kendinizi engellenmiş hissediyorsunuz. Örneğin, bugünün gösterişli Aslan ayı, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin üzerinde gezinirken, yalnızca normalden daha duygusal olarak ifade etmekle kalmaz, aynı zamanda belirli bir bağlantıda neşe de yaşarsınız. Bunu söyledikten sonra, Luna’nın burcunuzda Satürn’e muhalefeti, muhtemelen kendinize karşı sert davrandığınız veya hatta belki de biraz özeleştirel olduğunuz için işlerin zorlaştığı yerdir. Yansıtmak için bir dakikanızı ayırın.


Balık Burcu

9 Mayıs 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En son ne zaman kendine öncelik verdin, Balık? Bildiğiniz gibi, ay aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizi yönetiyor ve gösterişli Aslan ve günlük ritüellerinizin altıncı evinde ışıldamaya devam edecek. Bunun, önemli bir kişiyle veya belki de kendinizle kaliteli zaman geçirmekle ilgisi olabilir. Bununla birlikte, Luna’nın ciddi Satürn’e doğrudan muhalefetidir – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla – bir bağlantı uğruna feda ettiğiniz her şeyle birlikte bencilliğinizle ilgili engeller yaratır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.