Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Mayıs 2022

8 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 8 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine karşı hisler beslemek mi, Koç? İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugünün Aslan burcundaki ilk dördün ayları, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmekten oluşan, romantizm ve kalp meseleleri için her zaman bir artı olan gösterişli beşinci evinize enerji ve ivme getirecek. . Yakalayış? Ay, bu süreçte asi Uranüs ile yüzleşecek ve güvenlik duygunuz ile kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratacaktır. Luna aynı zamanda bazı imposter sendromu duygularını tetikleyebilecek yaralı şifacı Chiron ile de uyum sağlayacak – ama yardım edemezseniz değil. Ayrıca, burcunuzda Venüs varken, ışıltılı öz değeriniz size hatırlatılıyor.


Boğa Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aşk ve romantizmden önce zenine öncelik veriyorsun, Boğa. Ne de olsa bu sizin doğum gününüz, ama tatlınız son dakika aranızda olabilir veya olmayabilir. Bu, özellikle ayın görkemli Aslan ve rahat dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz arasındaki yolculuğu göz önüne alındığında doğrudur, ancak daha fazlası var. Luna, burcunuzda asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek, bu da ruh hali değişimleri yaşamaya ve sevgilinizin hiç beklemediği anda aniden saldırmaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Bu nedenle, geri çekilme ihtiyacı hissediyorsanız, acele etmeyin.


İkizler Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eski sevgilini her zamankinden daha fazla mı düşünüyorsun, İkizler? Göksel yöneticiniz Merkür, burcunuzda retro yolculuğuna yaklaşıyor, biliyorsunuz. Yine de, geçmiş üzerinde durmadan önce, bugünün astro-hava durumuna daha yakından bakalım, Leo’daki ilk dördün ayının onbirinci evinize enerji ve ivme getireceğini düşünürsek, dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük. Onlar bir arkadaşın arkadaşı mı? Sosyal medyada gezinmek zaman alıcı olduğu kadar toksik hale mi geliyor? Ay, Chiron’la buluşacak ve Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve sizi durgun tutan şeylerden kurtulmanıza yardımcı olacak.


Yengeç Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da alınmış, kesin olan bir şey var, Yengeç: Gücünüzü bugünün Aslan burcundaki ilk dördündeki ayının altında geri alıyorsunuz. Değerleriniz ve öz değer duygunuz özellikle dikkate alınması önemlidir, çünkü gezegeninizin yöneticisi ay, güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecektir. Başka bir deyişle, bir bağlantı ve/veya durumsallık duygusal istikrarınızı tamamlamıyorsa, ihtiyacınız olan tek doğrulama budur. Luna ayrıca, size sunulan spontane fırsatlar ile konfor bölgenizde kalma arzusu arasında sürtüşme yaratabilecek isyancı Uranüs ile de karşı karşıya gelecek.


Aslan Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum günün olmayabilir ama istersen ağlayabilirsin Leo. Bu, özellikle bugünün burcunuzdaki ilk dördün ayını düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü size enerji verecek ve her iki yöne de gidebilecek en içteki duygularınızı uyandıracaktır. Halihazırda birini eziyor veya görüyorsanız, bu transitte duygusal olarak daha açık sözlü olduğunuzdan, bir şeyler söyleme olasılığınız daha yüksektir. Ancak meydan okuma, ayın karesinden özgürlüğü seven Uranüs’e gelebilir, çünkü ani serbest kalma dürtüsüne ilham verebilir veya karanlık tarafta, kuralları çiğneyebilir. Görünüşe göre bugün kararları sen veriyorsun.


Başak Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, kendinizi yavan hissediyorsanız veya genel olarak bunalmış hissediyorsanız, cesaretiniz kırılmasın. Bugünün Aslan burcundaki ilk dördün ay, gizli onikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar evinizi harekete geçirecek, bu da hem iç gözleme yatkın hem de kişisel yaşamınızda bir tür sonuca vardığınız anlamına geliyor. Bu, özellikle güneşin egzotik dokuzuncu macera, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge evinizden geçişini düşündüğünüzde geçerlidir, bu da bir sonraki adımlarınızı gizlice planlayabileceğiniz anlamına gelir. Maceralardan bahsetmişken, Luna asi Uranüs ile yüzleşecek ve aynı anda sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayacak.


Terazi Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Spot ışığında güneşlenin çünkü aşkınız muhtemelen izliyor, Terazi. Her ne kadar yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla, özgürlük arzunuzu ve önceki taahhütlerinizi ayırt etmeniz için çağrılıyorsunuz. Örneğin, bugünün ilk dördün ay, sosyal olarak yönlendirilen onbirinci toplum meseleleri ve bireysel özgürlük evinize dokunacak ve bu arada, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Asıl soru, malları sizin için mi yoksa onlar için mi sergiliyorsunuz? Geçmişe takılıp kalmak asla iyi bir fikir değildir, bu yüzden enerjinizi akıllıca harcayın.


Akrep Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu kariyer meselelerine harcıyorsanız, sevginizle kaliteli zaman geçirmekten ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Örneğin, bugünün ilk dördün ay, otoriter onuncu ev alanınızı aydınlatacak – profesyonel hayatınızdan otorite duygunuza kadar her şeye enerji ve ivme kazandıracak – bu da özür dilemeden liderliği üstlendiğiniz anlamına geliyor. Kabul ediyorum, cesur yaklaşımınız hiçbir zaman sorun olmadı, ancak elbette işleri sarsmak için ilişki sektörünüz aracılığıyla düzensiz Uranüs’ü ayın karesine bırakın. Bunu söyledikten sonra, siz veya diğer önemli kişiniz ani bir özgürlük dürtüsü yaşarsanız, bu tesadüf değildir.


Yay Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sırada nereye gidiyorsun, Yay? Bugünün Aslan burcundaki ilk çeyrek ayı, macera, genişleme ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu evinizde parıldayarak, kişisel felsefenizi ve kalbinizin arzuları söz konusu olduğunda yön duygunuzu çevreleyen temalara enerji ve ivme kazandıracak. Ve güneş, sorumluluk sahibi altıncı evinize enerji verirken, bu aşk hayatınızda lojistik bir mesele olabilir. Bundan bahsetmişken, ay (birleşmelerden oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı) özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve beklenmedik bir plan değişikliği getirecek. En iyi yaptığın şeyi yap ve akışa devam et.


Oğlak Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, gerçek aşk mı yoksa şehvetli bir ilişki mi? Bugünün ilk dördün ay, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi aydınlatacak, bire bir bağlantınızın/bağlarınızın temelini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Bağlı ortaklıklardan oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, eş zamanlı olarak, işlerin en hafif tabirle ilginçleştiği beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Bununla birlikte, zaten birine aşıksanız, anahtar, taahhütte bulunma kararınızı ayırt etmektir. Bir şey seni hazırlıksız yakalayacak.


Kova Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arzu ettiğiniz ilişkiyi tezahür ettiriyorsunuz ve yine de derinlerde bir yerde onunla birlikte gelen özgürlüğü düşünüyorsunuz. Kova, bugünün astro-havası altında kararsız ve belki biraz kararsız olmaya eğilimlisiniz, bu yüzden emin değilseniz kimseye söz vermeyin. Herhangi bir şey olursa, bugünün Aslan burcundaki ilk dördün ayı (taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla), aradığınız istikrarla uzlaşmanıza ve kişinizle yarı yolda tanışmanıza yardımcı oluyor. Luna sonunda modern hükümdarınız Uranüs ile yüzleşecek ve bu da büyük ihtimalle işleri alt üst edecek. Ama hepsi senin en yüksek iyiliğin için.


Balık Burcu

8 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün işler plana göre gitmezse, cesaretiniz kırılmasın Balık. Bir şey olursa, önemli bir kişi için ne kadar hissettiğinize rağmen, kozmos sizi açık fikirli olmaya ve perspektifte bir değişiklik düşünmeye çağırıyor. Örneğin, ay (beşinci aşk, romantizm ve kendini ifade etme evinizin göksel hükümdarı) bugün iletişim sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve tüm bunlar, durum tespiti için altıncı evinizde ışıldayacak. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, belirli bir durumun ayrıntılarıyla aşırı derecede endişeli olabilirsiniz, ancak karışımdaki Uranüs ile işler değişmeye mahkumdur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.